Arkadaşlar bende leslie yeni başladım.Dün 1 ve 2 mili yaptım.Bugün direk 3 mile geçicem.Acilen zayıflamam lazım.Göbek,kalça,basen almış başını gidiyor.Ayrıca karatay diyetide yapıyorum.Diyettende çok sıkıldım ama bu leslie yaparken diyete devam etmeliyim.Bakalım 1 kaç haftada ne kadar sıkılaşıcam!
Merhaba Arkadaşlar.Ben Gözde 18 yaşındayım.Boyum 1.66 ve kilom 62.Geçen yıl Mart sonunda diyet ve spora başlamıştım.Her gün durmadan spor yapıyordum.2 ayda 66 kilodan 54 e düştüm.Ama bu sene Ygs-Lys sürecine girdiğim için hareketsiz kaldım.Tüm günüm ev dershane okul arasında geçiyor.Tekrar kilo aldım ve 62 ye çıktım.Yaklaşık 2 ay sonra mezuniyet balosu yapıcaz.O zamana kdar eski fit halime dönmem lazım.Kalça ve basenimden rahatsızım.Üst bölgemde bir sorun yok.Her gün dershanedeyim sadece pazartesileri okuldan çıkar çıkmaz eve gelebiliyorum.Haftada 3 gün anca spor yapabilirim.Eskiden Leslie ile zayıflamıştım ama tabi ozamanlar 3 mil yapıyordum.Bugün 1 mille başladım.Aç karnına yaptım.Sizce yemekten önce mi yoksa yemekten sonra mı yapmalıyım? :)
Diyet dediğidim zararları şeyleri tamamen hayatımdan çıkarmak oldu.Abur cubur 2 ay boyunca ağzıma hiç sürmedim,Kepekli ekmek yedim.Bir kafeye gittiğimde içecek olarak su aldım.Yağlı,unlu şeyler hiç yemedim.Abartmıyorum gerçekten de sadece sulu yemeklerden oda çok az kahvaltıda avuç içim kadar tost yedim.İlk başlarda hep aç uyudum Ama sonra alıştım.Spor olarak da hergün mutlaka leslie yapıyordum.En az 1 saatim sporla geçiyordu.Sonra bir ara Leslie den sıkıldım.Nivea,Callanetics gibi sporları da denedim
kızlar ben 3 gün bitti bugün 4.günü yapıyorum 3 mille başladım devam ediyorum bu hafta 3 mille kapatıcam haftaya 5 mile mıkmak istiyorum ama öncelikle sizlerden hala aktif olanlardan bir ricam var bana başlangıç yaptığınız bölüm kaç mil ise ne kadardır yaptınız ve hangi bölgelerden kaç cm inceldiniz varsa kilo kaybınızı da yazarsanız sevinirim. burada bu şekilde bi sistem yapalım her pazartesi sabah aramızda cm ve kilo bildirimi yapalım hem tatlı bir rekabet hem eğlence olur nolur bana cevap verin ona göre şuanda tercih aşamasındayım jillian da düşünüyorum hangisi iyi ise onu yapacağım lütfen cevaplarınızı bekliyorum
merhaba arkadaslar. ben videolari yuklemek icin napabilirim? acilmadi da video. bi yardim edermisiniz?
Ya bu 3 mil 5 mil dediğiniz ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?