kızlar üst bölge için ne yapabilirim göbek bölgesi bir türlü gitmiyor yoruldum offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Egzersiz bölümünde 8 dk lık göbek eritme hareketleri var onları yapabilirsin :)
İstersen özelden link atarım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar üst bölge için ne yapabilirim göbek bölgesi bir türlü gitmiyor yoruldum offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Egzersiz bölümünde 8 dk lık göbek eritme hareketleri var onları yapabilirsin :)
İstersen özelden link atarım...
aa hangileri kız farketmedim valla yapıyorum 3 mil ide
bu hangi 3mil kizlar? bende "3 mile abs" yazan var daha denemedim gerci.
başlangıçta 1 mil ile başlayıp, kaç günde bir yükseltmem gerekiyor ?
canım bence başla sen karar verirsin zaten.. bana sorarsan 2 mille başla, çünkü leslie, 2 milin 1. mili bittiğinde açıklıyor zaten eğer yorulduysan 2. mili yapma burada bırak diyor..yorulursan yapmazsın direkt en sondaki esneme hareketleriyle bitirirsin..ben ilk hafta 2 mil yaptım bu hafta 3 mil, pazardan itibaren de 4 mile başlayacağım inşallah.. ben aynada farkını epey hissediyorum..
leslienin kzı mı kilolu?şu en zayıf olup sürekli hoplayan zıplayan değil mi onun kzı?
kızalar ben bu dvdlerin orjinallerini satın almak istiyorum en azından linki olmayan bir kaç taneyi szice nereden bulablirim?
leslienin kzı mı kilolu?şu en zayıf olup sürekli hoplayan zıplayan değil mi onun kzı?
kızalar ben bu dvdlerin orjinallerini satın almak istiyorum en azından linki olmayan bir kaç taneyi szice nereden bulablirim?
Leslie Sansone Walk at Home Walk Slim 5 Really Big Miles DVD - Region 0 Worldwide: Amazon.co.uk: Film & TV
amazon'da hepsi var sanirim heryere gonderim yapiyorlar
malesef bende linkler yok değilse yardımcı olmak isterdim
link istiyorum bendeee:84: :84:
1ml 2ml 3ml 4m kaç mil varsa artık, indirebileceğim sitenin adresini bilen duyan biri varsa linkini rica ediyorumm çok acil kilo vermem lazımm 2 ay sonra tüpbebek tedavisine başlıyorum bu kilolarla tedaviye başlarsam halim harap olur nasip olursa hamile kalırsam (inşallahh)artı hamilelik kilosuda eklenirse vücuduma EYVAHKİ NE EYVAHH benim halim vahim yane
canım teşekkür ederim yinede,sağolsun eski_bir_masal arkadaşım dün bana yardımcı oldu bütün programları kısa sürede indirdim
Google a leslie sansone küçültülmüş tek linkler yazıp ilk çıkan siteden indirebilirsiniz kızlarr