Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Merhaba kızlar dünkü kaçamağımı tolere etmek için sabah 3 akşam 3 olmak üzere Leslie ile 6 mil yaptım. :spor:
Bolca suyumu içtim yediklerime dikkat ettim. :KK28:
Yarını da kaçamaksız atlatıp sporumu da yaparsam gelsin tartı günü. :KK73:
Gerçi ben pek zayıfladığımı hissetmiyorum ama inşallah yanılıyorumdur. :stop:
Zayıflamış ve Sıkılaşmışımdır da inş :dua::dua:
oturmak yerine yaptigimiz her hareket bize yol su elektrik olarak geri donecektir mutlaka :)

afiyet olsun :KK66: o dal dediginin bir sakincasi var midir ki diyet doneminde bunu hic dikkate almamistim ben. olculer yarin miydi ? tarti da pazartesi ?

Yok sanmıyorum hatta tam tersi kilo vermeye etkili ama sağlık için zorlayıcı oluyor ya hani akciğer falan. Koşu yapıyorum. ondan canım :KK51:

2sini aynı gün yapmıştım ben geçen hafta öyle kalmış aklımda tartı ve ölçü aynı gün yapıcam yine bu p.tesi. :spor:

kizlar leslie den sıkılmisim sanirim bugun yapasim gelmedi. hareketli parcalardan olusan bir liste yaptim kendime ve yildiz tilbe gibi cilginca dansettim :) sonradan bakinca tam 46 dk araliksiz oynamisim. aksam aksam ruhsal ve bedensel olarak nasil yukseldim anlatamam cok iyi geldi :)

tamamdi
Yok sanmıyorum hatta tam tersi kilo vermeye etkili ama sağlık için zorlayıcı oluyor ya hani akciğer falan. Koşu yapıyorum. ondan canım :KK51:

2sini aynı gün yapmıştım ben geçen hafta öyle kalmış aklımda tartı ve ölçü aynı gün yapıcam yine bu p.tesi. :spor:
tamamdir pazartesi yapalim ikisini de. ben diyetisyen randevumu persem gunune almak zorunda kaldim hassas tartida o gun tartilacam. pazartesi gunu de saglik ocaginda tartilir bildirim yaparim

mary jane mary jane canım my fitness pal programına yaptığın sporları manüel olarak ekliyor musun? 1200 kalori ek olarak yaptığın spor kadar mı yemek yiyorsun?

mary jane mary jane canım my fitness pal programına yaptığın sporları manüel olarak ekliyor musun? 1200 kalori ek olarak yaptığın spor kadar mı yemek yiyorsun?

yok canım 1200 kaloriden diyelim 1000 veya ful 1200 ü tükettim sonra sporlarımı ekliyorum yoga ve koşu olarak. o o günlük harcadıgım kaloriyi aldıgım kaloriden geri düşüyo. 1200 almışsa hemen 900 küsur almışım gbi düşüyor.

Dün hiç spor yapamadım. ilk günlerinde olmuyor ağrı sebebiyle. Bu yüzden 1000 kalorinin altında besin aldım. Bugün koşu yine yapamam ama sadece yoga yapabilirsem ne mutlu bana :dua:
Bakalım yarın ölçüler nasıl çıkıcak inş vermişizdir... :KK14:

3 mile work diye bir videosu var en etkilisi o kesinlikle cok guzel. Ilk spor deneyimim onla başladı iki uc yil önce. Daha sonra onu yapa yapa vucut alisiyor iyice daha zorlara artik cardioalara baslayacaksiniz süper

Leslie 3 miles yapıldı
3 lt su içildi
1200 kalori alındı
Yarın büyük gün, gelsin eksiler gitsin artılar

Koşu yapıldı. (25 dk.)
Yoga yapıldı. (30 dk.)
1200 kalori alındı.

Yarın ölçü tartı günü. Ben de çok heyecanlıyım inşallah tartıya çıkınca ve ölçülerimizi alınca çok seviniriz. ♡

leslie 2 miles bir kac hareketli sarki esliginde yerinde ziplama hoplama yapildi karin ve bacak calisildi. ben de cok heyecanliyim yarini iple cekiyorum :)

gunaydin kizlar.
eczane tartisina cok guvenmesem de guncel kilom 59. son tartimda 60ti. 1 kg gitti.
7 subat olculerim...
gogus : 88 cm
kol : 27 cm
bel : 69 cm
gobek : 82 cm
basen : 96 cm

27 subat guncel olculerim...
gogus : 86 cm
bel : 66 cm
gobek : 79 cm
basen : 92 cm
kol halen 27 cm.

gunaydin kizlar.
eczane tartisina cok guvenmesem de guncel kilom 59. son tartimda 60ti. 1 kg gitti.
7 subat olculerim...
gogus : 88 cm
kol : 27 cm
bel : 69 cm
gobek : 82 cm
basen : 96 cm

27 subat guncel olculerim...
gogus : 86 cm
bel : 66 cm
gobek : 79 cm
basen : 92 cm
kol halen 27 cm.

Çok güzel farketmiş canım. Fiziğinde sıkılaşma olmuş. 1 kg.de yağ yakımı. Devamı gelir inş ♡

Eski Ölçüler & Yeni Ölçüler

göğüs: | 87 | aynı (0)
g.altı: | 69.5 | aynı (0)
bel: | 65 | 63 (-1.5)
göbek: | 88 | 80 (-8) (simitlerle beraber)
kalça: | 95 | 92.5 (-2.5)
basen: | 100 | 98 (-2)
Üst bacak: | 52 | 51 (-1)
Diz: | 36 | 35.5 (0,5)
Alt bacak: | 34 | 33.5 (0,5)
Bilek: | 21,5 | 21 (0,5)
Kol ölçüsü: 25
Boy: 1.67
Kg: 53.6 | 51.2

Bu hafta sadece 3 gün koşu ve yoga yapabildim. O yüzden incelme az olmuş. Basenlerim asla gitmiyor. Adeta savaş veriyoruz gitmeleri için. Ama yağ oranım düşmüş baya. Ben sıkılaşmaya dair hiçbirşey yapmıyorum şuanlık hedefim yağdan temizlenmek. O yüzden ölçülerim daha geniş kiloma göre. Rakamlar şaşırtmasın diye not düşmek istedim.

Son düzenleme:
Eski. Yeni
Göbüş 75- 73.5
Kilo. 53-51.9
18 şubat ölçüleri ilk olan kilo da gayet iyi gitmiş inşallahbu şekilde devam eder şekeri ve tuzu azalttım ekmeği kepek ekmeği yiyorum gerçi şu bi kaç gündür normal ekmek yedim ama az yedim en son 51.5 a kadar iniyorum sonra pek dikkat etmiyorum ve geri geliyor gidenler ama bu defa bırakmıycam inşallah

Eski. Yeni
Göbüş 75- 73.5
Kilo. 53-51.9
18 şubat ölçüleri ilk olan kilo da gayet iyi gitmiş inşallahbu şekilde devam eder şekeri ve tuzu azalttım ekmeği kepek ekmeği yiyorum gerçi şu bi kaç gündür normal ekmek yedim ama az yedim en son 51.5 a kadar iniyorum sonra pek dikkat etmiyorum ve geri geliyor gidenler ama bu defa bırakmıycam inşallah

acaba ölçülerimi ben mi yanlış alıyorum ya da hiç sıkı değil miyim bilemedim şimdi. benim göbeğim incecik duruyo. ölçünce 80 çıkıyo. acaba yanlış yerden mi ölçüyorum.

acaba kaç kiloya kadar düşmem gerekiyo bu basenlerin incelmesi için. :KK43:

ben en iyisi sıkılaştırıcı sporlara başlayayım artık.

X