Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Verirsin ya ben duzenli yapmadigim halde vermisim hic haberim yok :) gerci ben bebis de emziriyorum onunda etkisi vardir tabi:cool:
İnşallah ya aslında çevremdekilerin herkes inceldigimi söylüyor o zaman gaza geliyorum :) bugün çok mutlu oldum aldığım kilolari bir bir vermek hoşuma gidiyor

Eklentiler

• P_20161024_092608_BF.jpg
    P_20161024_092608_BF.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 119
  • P_20161024_092604_BF.jpg
    P_20161024_092604_BF.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 92
  • P_20161024_092557_BF_1.jpg
    P_20161024_092557_BF_1.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 83
  • P_20161024_092604_BF.jpg
    P_20161024_092604_BF.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 98
Ben bugün 1/saat yuruyus yapmıştım dışarıda daha şimdi de 2000 adım yurudum inşallah 1 ayda 6-7 kilo veririm
Günaydın kızlar,
canım ayda 6-7 kg çok fazla vede sağlıksız hepsini hop geri alırsın diyet tarzında değilde ömür boyu devaqm ettireceğin bir yolu yani sağlıklı beslenmeyi seçmen gerek.Liste diyetleri hiçbir zaman sevmedim kilo verme süreçlerimde kalori kıstlaması ve porsiyon küçülterek oldu.
Şimdi spor yapmaya gidiyorum

Kendini aç bırakma sonra grip olursun bende işte biraz önce tartildim sukur vermisim

elbette kendinden bahset biraz hedefini falan soyle biz sana destek oluruz :) hoşgeldin aramiza
hoşbuldummm
30 yaşındayım, 57-56 kilo falanım
eskiden hem diyet hem de spor yapardım ama yaklaşık 1 senedir çok feci saldım kendimi
52 kilo olmak istiyorum ama yediklerime haftaiçi dikkat edip haftasonu çok feci salıyorum
ben çalışıyorum, akşamları akşam yemeğinden sonra ya da eşim geç gelecekse o gelene kadar leslie yapmak istiyorum
ama zamanım yok diyip tembellik ediyorum hep
dün başlayacaktım yine başlamadım :skandal:

Günaydın kızlar,
canım ayda 6-7 kg çok fazla vede sağlıksız hepsini hop geri alırsın diyet tarzında değilde ömür boyu devaqm ettireceğin bir yolu yani sağlıklı beslenmeyi seçmen gerek.Liste diyetleri hiçbir zaman sevmedim kilo verme süreçlerimde kalori kıstlaması ve porsiyon küçülterek oldu.
Biraz dikkat edersen sporla beraber zaten en kotu 5 kilo gider tabi sok diyetler yapmamak lazim

hoşbuldummm
30 yaşındayım, 57-56 kilo falanım
eskiden hem diyet hem de spor yapardım ama yaklaşık 1 senedir çok feci saldım kendimi
52 kilo olmak istiyorum ama yediklerime haftaiçi dikkat edip haftasonu çok feci salıyorum
ben çalışıyorum, akşamları akşam yemeğinden sonra ya da eşim geç gelecekse o gelene kadar leslie yapmak istiyorum
ama zamanım yok diyip tembellik ediyorum hep
dün başlayacaktım yine başlamadım :skandal:
Ne guzel senin fazlan o kadar degilmis bak benim nerdeyse 20 kilo vermem lazim 4 5 ay en kotu cok cabalamam lazim sen 1 ayda durumu toparlarsin zaten:halay::halay:

Günaydın kızlar,
Ama ben diyetisyen sorduğumda normal olduğunu sağlık problemi olmadığı sürece sorun yasamayacagimi söylemişti hem ben kendiligimden vermeye başladım yinede dikkat edicem

Ne guzel senin fazlan o kadar degilmis bak benim nerdeyse 20 kilo vermem lazim 4 5 ay en kotu cok cabalamam lazim sen 1 ayda durumu toparlarsin zaten:halay::halay:
öncelikle hoşgeldin sakın ümitsizliğe kapılma senin gibi bir anneydim 3 yıl öncesine kadar ikiz gebelik falan sorunlu bir süreç ve oğlum 1 yaşındayken kendimi bir toparlamaya karar verdim ve azimle sabırla 93 kg dan 63 kg kadar indim tvlerden
diyetisyenlerin söylediklerini ve özellikle Ayça kaya nın dediklerini hayatıma uyguladım sayarak zayıflaya uymasamda önemli bulduklarımı uyguluyorum her kişi bir diyer bireye uymuyor.SEnin kilo vermek evet daha hızlı olur yağ oranın fazla 93 kg iken haftada 1,5 kg verdim.Emziren bir anne olarak laktik asidin vücudunda birikmemesi gerek en doğru olan ayda 3 kg vermem kesinlikle 5kg geçmemelisin

Her liste 25 gün uygulanmaz herkes söylüyor tek düze beslenilmez diye ara ara değişiklik olması lazim
Bir diyetisyene oldukça para bayılan birisinin listesi bu yani işin uzmanından arkadaş ne yiyeceğimi bilmiyorum diye yazmış yardımcı olmak amacıyla attım isteyen uygular isteyen uygulamaz :KK66: bu arada bende 80 kilodan 52 .9 kiloya inmiş birisiyim yeterki isteyin başarırsınız herkese bol kilo vermeler :KK66:

öncelikle hoşgeldin sakın ümitsizliğe kapılma senin gibi bir anneydim 3 yıl öncesine kadar ikiz gebelik falan sorunlu bir süreç ve oğlum 1 yaşındayken kendimi bir toparlamaya karar verdim ve azimle sabırla 93 kg dan 63 kg kadar indim tvlerden
diyetisyenlerin söylediklerini ve özellikle Ayça kaya nın dediklerini hayatıma uyguladım sayarak zayıflaya uymasamda önemli bulduklarımı uyguluyorum her kişi bir diyer bireye uymuyor.SEnin kilo vermek evet daha hızlı olur yağ oranın fazla 93 kg iken haftada 1,5 kg verdim.Emziren bir anne olarak laktik asidin vücudunda birikmemesi gerek en doğru olan ayda 3 kg vermem kesinlikle 5kg geçmemelisin
Evet cok haklisin ama ben oyle kendimj ac birakacak diyet falan yapmiyorum aciktigimda hic dusunmeden yiyorum yaziyorum ben yediklerimj cok keyifli oluyo :))

X