zamanınız azsa winsor pilates'in 20 dklık videoları var, sıkılaşmak için çok iyi. seviye olarak orta diyebilirim. ama kısa sürdüğü için bitirmek kolay. youtube'da ve daily motion'da bulabilirsiniz winsor pilatesi, birkaç çeşit videosu var, tüm vücut, karın ve sadece kalça gibi...
bir de 10 minute pilates var, lara hudson'ın. bunu da torrent sitelerinde bulabilirsiniz. google a 10 minute pilates torrent yazsanız da çıkar.
torrent kullanmayı bilmiyorsanız onu da yazın google'a, resimli anlatımlar daha rahat olur.
leslie'yi de daha çok kardiyo amaçlı kullanabilirsiniz. şahsen ben leslie'yi biraz daha kalori yakayım diye kullanıyorum. beni hiç terletmiyor neredeyse, leslie kollarını kıpırdatmadığında bile ben kollarımla hareketler ekliyorum, ona rağmen sadece vücudum ısınıyor.
beni terletmemesi aynı zamanda leslie'yi sevme sebebim :) ağır kardiyo sevmiyorum. koltukta oturup tv izleyeceğime bilgisayarda leslie açıyorum öyle izliyorum tv'yi
bunlar da benim yorumlarım :)
Benim kisisel fikrim 3 fast miles ta daha cok kol ve karina yönelik hareketler oldugu. 4 fast miles cok güzel terletiyor yag yakmak icin cok iyi ancak sikilasma da isteniyorsa ikisi dönüsümlü yapilabilir.
en hareketli video bence 4 fast miles. 4 mile power walkı denemedim ama o da yoğun gibi. ayrıca 5 mega miles üst bölge eritir diye düşünüyorum pilates bandıyla üst bölgeye yönelik hareketler yapılıyor.
3 fast mile
4 fast mile
iPhone 'den gönderildi..
"14 günde 1.8 kilo kaslarım erimiş gene....nasıl olur yaaa...ayrıca 1.2 kilo da yağlanmışım...o kadar düzenli beslenip spor yapıyorum.karbonhidrattan proteine herşeye..bir hafta leslie,bir hafta plates,bir hafta yürüyüş yapıyorum neden böyle oluyor yaa...yapmam gereken kas 1.3 kilo iken 4.1 e yükselmişşş.."
Tanımadığım bir arkadaş paylaşmış. Oradan alıntı yaptım.
Allah şifasını versin yağlarından kurtulur inş.
Günaydınnnn herkese nasıl iyimisiniz inş çok güzel bir anneler günü geçmiştir. Benimkide iyi sayılırdı işte :) evde lesli yapamadım haftasonu ama dışarda yürüdüm. Lesli ile çok güzel hareketler yaptığım için yürümek beni kesmiyo sanki eksik yaptım gibi oluyorum.
Bişey sorim ya geçen bi gördüm gibi ayakkabıyla ilgili bi msj da arada kaynadı başlıkla ilgili konuşurken. Ayakkabı olması şartmıdır benim zaten ayağımda sorun var çıplak ayakla yapınca ağrı artıyo ayağıma tam oturan bi terliğim var çok rahat onunla yapıyorum ayakkabı yerine
I love Bonus
Canim ayakkabisiz cok tehlikeli, ciddi sakatlanmalara yol acarsin. Yumusak bir spor ayakkabi edinmeye calis ev icin.
Günaydın herkese, dün 2 mil yaptım. Miller arasında 15 dakkalık bir vide var. Bel çevresi için etkili, çok da zevkli. Toplamda 45 dakka sürdü. Bugün inşallah 3 mil yaparım. Bu arada miller arası mola verince(mecburiyetten kızım var durmuyor) aynı etkiyi alır mıyız?
Evet alıcam ya madem düzenli yapmaya çalışıyorum daha özen göstermem lazım. Birde şey diycektim ablacım sen daha tecrübelisin fikrin vardır mutlaka bu lesliyi yaparken yada yürüyüş tam ortasnda hele hızlı videolarda su içmek doğrumudur. Ben sanki doğru değil diye bişey hatırlıyorum nerden hatırladığımıda bilmiyorum
I love Bonus
(Bunu pek anlamadim simdi nasil oluyor? Saka olsun diye mi yazdin canim? Nerden ölcmüs bu arkadas bu verileri. Ayrica bir hafta leslie, bir hafta pilates bir hafta yürüyüs dpzenini de pek anlayamadim. Yine de bu calismalarla o kadar kas yapmak pek mümkün görünmüyor bana 10 kg agirlik kaldirmadiysa yaparken tabii ki. Bizim baslikta görmedin insallah böyle bir mesaj...)
Günaydın arkadaşlar
Derya hanım Facebook leslie yapanlar diye bir sayfadan alıntı yaptım.
Yağlardan diyerek kaslarımızdan olmayalım inş.
Günaydın herkese, dün 2 mil yaptım. Miller arasında 15 dakkalık bir vide var. Bel çevresi için etkili, çok da zevkli. Toplamda 45 dakka sürdü. Bugün inşallah 3 mil yaparım. Bu arada miller arası mola verince(mecburiyetten kızım var durmuyor) aynı etkiyi alır mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?