- 15 Eylül 2010
- 503
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
leslie youtubedan indirmek için hangi program olmalı bilgisayarda:44:
mrb bayanlar. ilk başta leslie 1-2 mil yürüyüş yapıp arkasından slim upla başlamıştım buna son verdim çünkü. 5 kilo verdiğimde halde çevremdeiler kilo almışsın demişti anatomi hocamın yanına gittim enem oda öle söledi hocam didim böle böle yapıyorum kilo bile verdim olamaz öle bişi dedim kardio yapmak kas yaparmış bu yüzdende incelemezsin demişti ve o günden sora bıraktım en son rump it uptaydım. şimdi düzenli olarak yürüyüş yapıyorum 45 dk tempolu felaket terletiyo 300 kalori yakıyorum bazen 310. ama bn hemen kilo vermek istediğimden bu durumu hızlandırmak istiyorum. üst bedenim ince ama alt tarafım geniş. leslie destekli yürüyüş yapıyım diyorum hangisini tavsiye edersiniz basenlerin erimesi için?
nasıl yaa leslie ile 2 1-2 mil yürüyüş yaptın ve 5 kilo verdigin halde kilo almış gibimiydin yoksa slim upda yaptıgın için mi gerçi slim upuda şimdi ilk defa duyuyorum sende ne kas yaptı ya sölede yapmıyalım ben leslie ile 5 mili açıyorum bazen 2 bazen 3 bazen 5 mil yapaıyorum değişiyo ama kas yapacak bi harek yok bunu yaparak kas yapmadın dimi ya :18:
kas yapma olayı slim in 6 yüzünden oldu. leslie çok iyi. zorlamıyo bile :)