Istedigin forma girince yaptigin gunleri azaltabilir mesela 3 yerine 2 mil yapabilirsin. Sakin tamamen birakma. Korumak icin kardio sart. Ayrica bir sure sonra bu incelme hizi yavaslayacaktir.
13\60 oldu arkadaşlar
dışarıda yürüyüş temiz hava açısından iyi olabilir ama yaparken pencere açılırsa belki yine aynı etkiyi gösterebilir az da olsa
arkadaşlar leslie önyargılı yaklaşmayın leslie bir mucize yapmaya başlayalı 13 gün oldu ben ve çevremdekiler farkı görüyoruz
sadece alt bedende değil vücudun her yanında incelme sağlıyor boynum bile inceldi
kol bacak karın bel yanlar vs vs heryer inceliyor
ben 60 gün diye hedef koymuştum kendime sanırım en fazla 40 gün yaparım gibi bir deri bir kemik olmak istemiyorum
Derya abla kollarının fotografını before&after olarak koyabilir misin ? PAylaştıgın fotograflardan çok anlamadım kabalık yapmak istemem ama çok net göremedim.
Derya abla kollarının fotografını before&after olarak koyabilir misin ? PAylaştıgın fotograflardan çok anlamadım kabalık yapmak istemem ama çok net göremedim.
Erir canim leslie ile merak etme. Bol bol kol hareketi yap.
13\60 oldu arkadaşlar
dışarıda yürüyüş temiz hava açısından iyi olabilir ama yaparken pencere açılırsa belki yine aynı etkiyi gösterebilir az da olsa
arkadaşlar leslie önyargılı yaklaşmayın leslie bir mucize yapmaya başlayalı 13 gün oldu ben ve çevremdekiler farkı görüyoruz
sadece alt bedende değil vücudun her yanında incelme sağlıyor boynum bile inceldi
kol bacak karın bel yanlar vs vs heryer inceliyor
ben 60 gün diye hedef koymuştum kendime sanırım en fazla 40 gün yaparım gibi bir deri bir kemik olmak istemiyorum
Valla canim bir tane buldum leslieye baslamadan önce olan. Kalinlik incelik ne kadar fotolarda belli oluyor bilemiyorum cünkü o zaman da 100 kg lik biri olmadigim icin... Ama sanirim ilk resimdeki yaglanma ve deformasyon bellidir ikincisini de az önce cektim. Ben giydigim kiyafetlerde de bollasmayi farkediyorum.
Canim sen hala süpheci yaklasiyorsun bu olaya. Sürekli kanit görmek ve önündeki örnekler gibi birebir sonuc almak istiyorsun ki kimsenin vücudu birbirine benzemez. Ancak mutlaka ve mutlaka herkesin vücut ypaisina göre sekillenme olacaktir. Sadece biraz sabirli olman lazim, daha surda ne oldu leslie ye baslayali.
İnşallah abla :)
Benimde bugün 11. gün oldu canım güzel gidiyoruz :)
Tebrikler değişim var çok güzel hemde :)
Şüpheci yaklaşmıyorum abla ya sadece motive olmak hoşuma gidiyor görmek kimin hosuna gitmez ki :)
Yok kararla devam edicem zaten bu kadar kısa sürede büyük değişim beklemedim ki hiç zaten .. Yola devam
Valla canim bir tane buldum leslieye baslamadan önce olan. Kalinlik incelik ne kadar fotolarda belli oluyor bilemiyorum cünkü o zaman da 100 kg lik biri olmadigim icin... Ama sanirim ilk resimdeki yaglanma ve deformasyon bellidir ikincisini de az önce cektim. Ben giydigim kiyafetlerde de bollasmayi farkediyorum.
Canim sen hala süpheci yaklasiyorsun bu olaya. Sürekli kanit görmek ve önündeki örnekler gibi birebir sonuc almak istiyorsun ki kimsenin vücudu birbirine benzemez. Ancak mutlaka ve mutlaka herkesin vücut ypaisina göre sekillenme olacaktir. Sadece biraz sabirli olman lazim, daha surda ne oldu leslie ye baslayali.
Ne kadar sürede oldu boyle kollarınız:)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canim biri 1,5 yil önceki halim biri bugünkü. Bir ay icinde sonuc almaya basladim. Ben arada xhit daily nin upper body calismalarini da yaptim.
Tebrik ederim ablacım,hiç görmemiştim ben.
Bugün tekrar tartıldım 300 gr daha vermişim,sıkılaşıyorum ve hafifliyorum.Bunu hissetmek çok güzel.
Abla aynı şeyi ben de yazdım,3 aydır yapan biri olarak ama arkadaş benim yorumlarıma hiç dönmedi,kaldı ki ben hem kilo verip hem sıkılaştığımı yazmıştım diyetle.Leslie ile.Kimsenin vücudu kimseye benzemez,çok kısa zamanda sonuç görmek istiyor.Kıyas yapmak kadar yanlış bir şey yok,bazı şeyler Allah vergisi çünkü.
kızlar peki gerçek yürüyüş yapma imkanımız da varsa hangisi daha iyi sizce.çünkü ben 1 saat fln yapıyorum ve hiç gercek yürüyüsdeki gibi terlemiyorum ve yorulmuyorum??
Merhaba arada yazın motive olalım 3 ay güzel bir süre :)
Yazıyorum da arada kaynıyor sanırım.
yok hatırlıyorum yazdıklarınızı kilonuz da çok yoktu di mi yanlış hatırlamıyorum ? inşallah ben de mayıs sonu 53 kg olurum şu an 62 kg'ım belki daha düşük de olabilirim vücudum şiş şu sıralar.. 14 martta 66.7 ile başladım spor olarak sadece leslie yapıyorum
Evet canım 57.8 kiloydum ama boyum 1.60.
52.5 geldim bugün ama mutlaka 10-15 dk da olsa sıkılaşma hareketi yap.Kalça,göbek idmanları yazarsan bulursun.3 seviye var.
çok iyi kilonuz maşallah :) benim de 1.63 boyum yakın sayılırız..
Boğazı tutacaksın ya,bu işin yolu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?