slm kızlarbugünki spor günlüğüm şöyle ki öglen eşim işe giderken onla çıktım bir saate yakın yürüdüm eve geldim callanetics egzersizleri konularına denk geldim okudum şu on günlük proğramı bi deneyim dedim yaptım zor geldi tabi akşam da leslie 4 fast milles yaptım tabi ben pert şu an acaa leslie ve callanetics bi arada nasıl gider kızlar :26:
Deryanın da anlatmak istediği gibi bence yanlış . Amacımız sporu hayatımızın bir parçası yapmakslm kızlarbugünki spor günlüğüm şöyle ki öglen eşim işe giderken onla çıktım bir saate yakın yürüdüm eve geldim callanetics egzersizleri konularına denk geldim okudum şu on günlük proğramı bi deneyim dedim yaptım zor geldi tabi akşam da leslie 4 fast milles yaptım tabi ben pert şu an acaa leslie ve callanetics bi arada nasıl gider kızlar :26:
Bir ablan ve zaman icinde bu yanlislari yapmis biri olarak sunu sorayim sana canim. Bu tempoyu sürdürebilecek misin? Ne kadar süre? Uzun soluklu bir kosuda gücümüzü hemen tüketmenin hic bir anlami yok.
Deryanın da anlatmak istediği gibi bence yanlış . Amacımız sporu hayatımızın bir parçası yapmak
Sen gün içinde bu kadar sporu ne kadar süre istikrarlı bie şekilde yapabilirsin
kızlar öncelikle kesinlikle haklısınızaçıklayayım şimdi ben bu aralar çalışmıyorum ve çok kilo aldım onun bi hırsı var evet fakat önümüzdeki hafta işe başlayabilirim yani yaklaşık 11-12 günüm var evde o nedenle boşum eşim de vardıyalı çalıştıgı için bu hafta akşamları falan yoktu yani yemek derdi falan olmadı bende leslie ile başlamıştım zaten evde oturdugumdan sırf dışarı çıkmak için çıkıp yürüyodum arada e zaten kk dan da takip ediyordum işe başlayınca da ne yapabilirim evde die yoksa işe başlayınca akşamları bir saat ayırabilirim en fazla o da halim olursa ama kendimi zorlar yaparım dedim yaza kadar olay budur yani kızlar
slm kızlarbugünki spor günlüğüm şöyle ki öglen eşim işe giderken onla çıktım bir saate yakın yürüdüm eve geldim callanetics egzersizleri konularına denk geldim okudum şu on günlük proğramı bi deneyim dedim yaptım zor geldi tabi akşam da leslie 4 fast milles yaptım tabi ben pert şu an acaa leslie ve callanetics bi arada nasıl gider kızlar :26:
seni tebrık ederim cnm azmıne hayran kaldm :) bende haftada minimum 4 gun 1.5 saat spor yapıyorum. cok da memnunum daha dınc hıssedıorum kendimi.
not: bugunku programım saat 9da spor salonuna gidilcek. 1 saat tempolu yuruyus, yarım saat bisiklet, 15 dk agırlık calısması :)
bence 4 fast miles Leslie'nin en iyi çalışması tabi bildiğim videolarının arasında.. Arkasından da callanetics yaparsanız düzenli olarak tabi ki, çok güzel bir sonuç elde edersiniz. Her gün call yapamasanız bile 3-4 gün leslieden sonra spor rutininize ekleyebilirsiniz.
seninki de süpermiş canımhergün aynı tempo mu bende işe başlayınca haftada dört gün yapayım diyorum leslie
evet bende 4 milde daha çok terliyorum hoplama zıplama olmadan zayıflayamam ben zatencallanetics hareketlerini hemen arkasından mı yapmalıyım yoksa bikaç saat sonra ayrıca mı yapsam :26: çünkü leslienin arkasından karın ve göğüs egzersizleri yapıyorum
Bence arkasından yapmalısın. Vücut ısınmışken yaparsan hem daha çok kalori yakarsın hem de incinme,zedelenme vs. olmaz işte dediğim gibi 3 gün call 4 gün karın ve göğüs egzersizi yapabilirsin.
seninki de süpermiş canımhergün aynı tempo mu bende işe başlayınca haftada dört gün yapayım diyorum leslie
evet bende 4 milde daha çok terliyorum hoplama zıplama olmadan zayıflayamam ben zatencallanetics hareketlerini hemen arkasından mı yapmalıyım yoksa bikaç saat sonra ayrıca mı yapsam :26: çünkü leslienin arkasından karın ve göğüs egzersizleri yapıyorum
Derya Abla linkini attığın videonun tamamı tek video şeklinde var haberin olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=EVelnMkIRXQ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?