Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
slm kızlar bugünki spor günlüğüm şöyle ki öglen eşim işe giderken onla çıktım bir saate yakın yürüdüm eve geldim callanetics egzersizleri konularına denk geldim okudum şu on günlük proğramı bi deneyim dedim yaptım zor geldi tabi akşam da leslie 4 fast milles yaptım tabi ben pert şu an acaa leslie ve callanetics bi arada nasıl gider kızlar :26:

Bir ablan ve zaman icinde bu yanlislari yapmis biri olarak sunu sorayim sana canim. Bu tempoyu sürdürebilecek misin? Ne kadar süre? Uzun soluklu bir kosuda gücümüzü hemen tüketmenin hic bir anlami yok.

Deryanın da anlatmak istediği gibi bence yanlış . Amacımız sporu hayatımızın bir parçası yapmak
Sen gün içinde bu kadar sporu ne kadar süre istikrarlı bie şekilde yapabilirsin

Bir ablan ve zaman icinde bu yanlislari yapmis biri olarak sunu sorayim sana canim. Bu tempoyu sürdürebilecek misin? Ne kadar süre? Uzun soluklu bir kosuda gücümüzü hemen tüketmenin hic bir anlami yok.

Deryanın da anlatmak istediği gibi bence yanlış . Amacımız sporu hayatımızın bir parçası yapmak
Sen gün içinde bu kadar sporu ne kadar süre istikrarlı bie şekilde yapabilirsin

kızlar öncelikle kesinlikle haklısınız açıklayayım şimdi ben bu aralar çalışmıyorum ve çok kilo aldım onun bi hırsı var evet fakat önümüzdeki hafta işe başlayabilirim yani yaklaşık 11-12 günüm var evde o nedenle boşum eşim de vardıyalı çalıştıgı için bu hafta akşamları falan yoktu yani yemek derdi falan olmadı bende leslie ile başlamıştım zaten evde oturdugumdan sırf dışarı çıkmak için çıkıp yürüyodum arada e zaten kk dan da takip ediyordum işe başlayınca da ne yapabilirim evde die yoksa işe başlayınca akşamları bir saat ayırabilirim en fazla o da halim olursa ama kendimi zorlar yaparım dedim yaza kadar olay budur yani kızlar

seni tebrık ederim cnm azmıne hayran kaldm :) bende haftada minimum 4 gun 1.5 saat spor yapıyorum. cok da memnunum daha dınc hıssedıorum kendimi.

not: bugunku programım saat 9da spor salonuna gidilcek. 1 saat tempolu yuruyus, yarım saat bisiklet, 15 dk agırlık calısması :)

Merhaba kızlar şimdi 4 fast miles ardından 10 dk jessica smithle yürüdüm.

Önemli bir noktaya değinmek istiyorum. Leslie yaparken spor ayakkabı giyiyorsunuz değil mi ? Giymeyenler giymeye başlasın ve mutlaka rahat bir spor ayakkabısı tercih etsinler. Ben bilinen bir markanın spor ayakkabılarıyla yürüyordum(isim vermek istemiyorum belki site kurallarına aykırıdır) bir süre sonra dizimde ağrı oluşmaya başladı. Şu an netten yürüyüş ayakkabısı sipariş ettim onunla yürüyeceğim artık. Her spor ayakkabısı uygun olmuyor dikkat edin. Bazı spor ayakkabıları sadece süs için tabanı sert oluyor.

5 really big miles elinde olan var mı ? hiçbir yerde bulamadım

bence 4 fast miles Leslie'nin en iyi çalışması tabi bildiğim videolarının arasında.. Arkasından da callanetics yaparsanız düzenli olarak tabi ki, çok güzel bir sonuç elde edersiniz. Her gün call yapamasanız bile 3-4 gün leslieden sonra spor rutininize ekleyebilirsiniz.

seninki de süpermiş canım hergün aynı tempo mu bende işe başlayınca haftada dört gün yapayım diyorum leslie

evet bende 4 milde daha çok terliyorum hoplama zıplama olmadan zayıflayamam ben zaten callanetics hareketlerini hemen arkasından mı yapmalıyım yoksa bikaç saat sonra ayrıca mı yapsam :26: çünkü leslienin arkasından karın ve göğüs egzersizleri yapıyorum

Bence arkasından yapmalısın. Vücut ısınmışken yaparsan hem daha çok kalori yakarsın hem de incinme,zedelenme vs. olmaz işte dediğim gibi 3 gün call 4 gün karın ve göğüs egzersizi yapabilirsin.

Bence arkasından yapmalısın. Vücut ısınmışken yaparsan hem daha çok kalori yakarsın hem de incinme,zedelenme vs. olmaz işte dediğim gibi 3 gün call 4 gün karın ve göğüs egzersizi yapabilirsin.

canım bu callanetics egzersizleri başlangıç aşaması olan programı yapıyorum ben şimdi 10 günde 10 yaş gençleş die o bittikten sonra belki dediğini yapabilirim

evet cnm ama h.sonu ara verıorum sporuma ogrencı oldugum ıcın ders calsmam gerekıyor :))) yap cnm yap cok zinde ve cevık oluyorsun benden demesi

Selam leslieciler, bu sabah kizimla 2 saat hem yürüdük hem islerimizi hallettik. Leslie yi cok özledim ama o kadar yogunum ki dis islerimi de yürüyerek halletmesem hic spor yapamayacagim. Bütün hafta sadece 2 gün bölgesel yaptim biraz o kadar. Su bahce islerim ve cocuklarin kosturmalari bitse de leslie yapsam yine.

Selam kizlar. Bu sabah da cocuklarla2 saat yürüdük. 2 aydir adet göremedim nasil sistim size anlatamam. Kilo almamisim ama davul gibiyim. Sanirim leslie ye yine acilen agirlik vermem lazim. Bölgesel calismalar siskinlige hic fayda etmiyor ancak kardio.

yürüyüş ayakkabılarım geldi 2 gündür 4 fast miles yapıyorum çok mutluyum :) Derya Abla video çok güzel teşekkürler. Ben de şöyle bir çalışma indirdim bu da güzel 4 fast milesın arkasından yapmayı düşünüyorum spor sürem uzar hem.

http://www.youtube.com/watch?v=J5zhkNrfXbg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…