Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Merhaba kızlar
Bugün 4 Fast mile yaptım
Mart sonunda foto çekicem ve paylaşıcam çok merak ediyorum nasıl bir değilim olacak
Göbeğimden ve yan yağlardan kurtulabilecek miyim

Selam kizlar... Bugün bahce calismalarina devam edecegim ancak önceden bacak videomu yapmak istiyorum yoksa bahcede yorulup üseniyorum. Brazil den high tigh yapayim diyorum ama bakalim 38 dk dayanabilecek miyim?

kadın fit ama onunla birlikte yürüyüş yapanların arasında ilk dikkatimi çeken genelde o oluyor, tabiki vücut yapısıyla alakalı ama hani yürüyüş deyince ilk akla gelen isim leslie olunca insan aceba demeden geçemiyor

eltin diyet falan da yaptı mı? benimde aslında tek sorunum biraz basen ve kalça genelde hep duyuyorum bu bölgeler için yürüyüş çok ideal diye

3 mille başlamıştım bikaç gün yaptım sıkıldım ondan 4 mil yapayım bugün dedim o daha eğlenceli geldi bana baya bi terletti
gündüzde 30-40 dk çıkmıştım dışarı bugünlük yeter bir ay sonra bende kilo verip sıkılaşıp foto paylaşacam inşallaaaaahhhh

Bugün 2mill yapmayı düşünüyordum sonradan bi anda gaza gelip 3mill yaptım 30.dakikasında bırakma derecesine geldim bacaklarımı bile kaldıramadım ama devam ettim pes etmedimmmmmmmmmm
Son gaz devamm edicem :)

Bu arada hafta hafta veya 2 haftada bir ölçülerimizi alacağımız resimlerimizi koyabilceğimiz bir liste yokmu acaba sanki öyle daha çok motive olabiliriz diye düşünüyorum

Bu baslikta öyle kural listemiz yok canim isteyenler su kadar verdik, su kadar inceldik diye yaziyor resim de koyabilirsin. Zorunlu olunca bazi arkadaslarin motivasyonu bozulup birakabiliyor biz de bunu istemiyoruz.

Merhaba kızlar,

Geçen hafta çok yoğundum, o yüzden maalesef 2 gün ara vermek zorunda kaldım. Onun dışında haftada 4 gün 4 fast mile 3 gün 5 mile yapıyorum. Sabah aç karnına tartıldım 54,5 kiloydum. Yediklerime daha çok dikkat etmeye başladım bu hafta. Dün sabah 2 dilim ekmek, 1 dilim salam bir parça beyaz peynir yedim. Öğlen bir tane elmalı kurabiye yedim, öğlen 4'de 1 tane hurma. Akşam da 2 kase mercimek çorbası içtim, akşam 9'da bir tane elma. Sürekli su içiyorum, ama mesela cumartesi öğlen 1 tane orta boy pizza yedim :18: Arada küçük kaçamaklar olsa da özellikle hafta içi kaçamak yapmamaya çalışıyorum. 1 ay bitecek bu hafta pazar. Bakalım tartı ne diyecek pazar günü

Günaydin canim, bu yazdiklarina bakinca anormal düsük kalorili bir diyet gibi geldi bana. Uzun vadede uygulanmayinca kacinilmaz bir yoyo efekti olabilir ayrica uygularken de seni cok bitkin düsürebilir. Günlük harcamani hesaplayabilirsen kalori ihtiyacin ortaya cikacaktir. Günlük harcadigindan 500 kalori kadar kisarsan saglikli bir sekilde kilo verirsin. Ac kalmamiza gerek yok kilo vermek icin.

Merhaba Derya Abla,

Dün öyle denk geldi, yoksa normalde bu kadar az yemiyorum. Öğleni atlamışım mesela, normalde atlamam acıkmadığım için yemedim, yoksa mutlaka gün içinde protein yemeye çalışıyorum.( et, tavuk ya da balık) Şimdi sen söyleyince de ekleyeyim kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayayım, normalde yediklerimiz asla bu kadar az ya da dengesiz olmamalı. Kesinlikle haklısın zaten, hiç bir şey yemeden verilen kilolar diyeti bırakır bırakmaz geri geliyor.

Merhaba arkadaşlar,
2 gecedir leslie 2 mil yapmaya çalışıyorum ama sonunu getiremiyorum çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum tavsiyeniz nedir?

Merhaba arkadaşlar,
2 gecedir leslie 2 mil yapmaya çalışıyorum ama sonunu getiremiyorum çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum tavsiyeniz nedir?

Cok sükür forum acilmis. Tavsiyem kendini zorlama bir milden baslayip bir süre öyle devam et olacak canim. Yorulmamaya basladigini hissedince 2 mile gecersin. Kondisyonunu yavas yavas arttir.

Cok sükür forum acilmis. Tavsiyem kendini zorlama bir milden baslayip bir süre öyle devam et olacak canim. Yorulmamaya basladigini hissedince 2 mile gecersin. Kondisyonunu yavas yavas arttir.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için bu geceden itibaren 1 mil ile devam edeyim.Çünkü dün akşamda öyle oldu yine sonuna doğru ayaklarımı kıpırdatamıyordum resmen buda moralimi bozdu.Yavaş yavaş arttırmak daha iyi olacak.

3 hafta önce hem sigarayı bıraktım hemde diyete başladım .İstiyorum ki sporda hayatıma girsin ve daha sağlıklı yaşam süreyim:)Bakalım hayırlısı.

herkese günaydın,
dün 4 mil yaptım,
şimdi de hazırlandım, 3 fast mil yapacağım.
hepimize kolay gelsin.

Kendine biraz zaman tani canim tabii anliyorum baslayinca istiyyoruz ki tüm gücümüzle sporu yapalim ve cabucak kilolari verelim ama öyle olmuyor maalesef. Ben 8 kg i bir yildan fazla zamanda verdim cok sabirsizliga kapildigim hatta olmayacak diye agladigim günler oldu. Spor uzun vadede yapilinca gercekten fayda ediyor. Leslie de cok basit gibi görünse de tempolu bir kardio programi.

merhaba arkadaşlar 7 ay önce 2. doğumumu yaptım 25 yaşında 162 boy 57 kilodayım sıkılaşmak istiyorum ve 2 3 kilo da gitse fena olmaz.. bugün 2 mille başlamayı düşünüyorum işe yarar umarım

Bugün ev temizligi, bahce calismasi ve 1,5 saat yürüyüs yaptim.

Merhaba kızlar
Iki gündür spor yapmıyorum akşamları hemen uykum geliyor
Bahardan galiba elimi kolumu kaldıramıyorum
Bugün leslie yapmıcam slim in 6 start yapıcam değişiklik olsun diye

Merhaba arkadaşlar,
Canım bir milden başla sonra yavaş yavaş artırırsın

Sigarayı bırakmışsın tebrik ederim
Bende 2 yıl önce bıraktım günde 1 paket içiyordum

Spora da o zaman başladım zaman geçsin hem sigarayı unutayım hem de kiloalmayayım diye
Sakın şeytana yenilme sigarasız hayat çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…