- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
ya bana da hiç öyle gelmiyor kadın gayette fit keşke onun kadar basen olsa biraz da yapı meselesi bence kadın kilolu değil bazı arkadaşlar da klolu yazıyor.basenin yürüyerek gideceği mucizesini eltimde gördüm öyle bir basen var dı ki akıllara zarar 1 yılda yok oldu şimdi küçücük
Bugün 2mill yapmayı düşünüyordum sonradan bi anda gaza gelip 3mill yaptım 30.dakikasında bırakma derecesine geldim bacaklarımı bile kaldıramadım ama devam ettim pes etmedimmmmmmmmmm
Son gaz devamm edicem :)
Bu arada hafta hafta veya 2 haftada bir ölçülerimizi alacağımız resimlerimizi koyabilceğimiz bir liste yokmu acaba sanki öyle daha çok motive olabiliriz diye düşünüyorum
Merhaba kızlar,
Geçen hafta çok yoğundum, o yüzden maalesef 2 gün ara vermek zorunda kaldım. Onun dışında haftada 4 gün 4 fast mile 3 gün 5 mile yapıyorum. Sabah aç karnına tartıldım 54,5 kiloydum. Yediklerime daha çok dikkat etmeye başladım bu hafta. Dün sabah 2 dilim ekmek, 1 dilim salam bir parça beyaz peynir yedim. Öğlen bir tane elmalı kurabiye yedim, öğlen 4'de 1 tane hurma. Akşam da 2 kase mercimek çorbası içtim, akşam 9'da bir tane elma. Sürekli su içiyorum, ama mesela cumartesi öğlen 1 tane orta boy pizza yedim :18: Arada küçük kaçamaklar olsa da özellikle hafta içi kaçamak yapmamaya çalışıyorum. 1 ay bitecek bu hafta pazar. Bakalım tartı ne diyecek pazar günü
Günaydin canim, bu yazdiklarina bakinca anormal düsük kalorili bir diyet gibi geldi bana. Uzun vadede uygulanmayinca kacinilmaz bir yoyo efekti olabilir ayrica uygularken de seni cok bitkin düsürebilir. Günlük harcamani hesaplayabilirsen kalori ihtiyacin ortaya cikacaktir. Günlük harcadigindan 500 kalori kadar kisarsan saglikli bir sekilde kilo verirsin. Ac kalmamiza gerek yok kilo vermek icin.
Merhaba arkadaşlar,
2 gecedir leslie 2 mil yapmaya çalışıyorum ama sonunu getiremiyorum çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum tavsiyeniz nedir?
Cok sükür forum acilmis. Tavsiyem kendini zorlama bir milden baslayip bir süre öyle devam et olacak canim. Yorulmamaya basladigini hissedince 2 mile gecersin. Kondisyonunu yavas yavas arttir.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için bu geceden itibaren 1 mil ile devam edeyim.Çünkü dün akşamda öyle oldu yine sonuna doğru ayaklarımı kıpırdatamıyordum resmen buda moralimi bozdu.Yavaş yavaş arttırmak daha iyi olacak.
3 hafta önce hem sigarayı bıraktım hemde diyete başladım .İstiyorum ki sporda hayatıma girsin ve daha sağlıklı yaşam süreyim:)Bakalım hayırlısı.
Canım bir milden başla sonra yavaş yavaş artırırsınMerhaba arkadaşlar,
2 gecedir leslie 2 mil yapmaya çalışıyorum ama sonunu getiremiyorum çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum tavsiyeniz nedir?
Teşekkür ederim tavsiyeniz için bu geceden itibaren 1 mil ile devam edeyim.Çünkü dün akşamda öyle oldu yine sonuna doğru ayaklarımı kıpırdatamıyordum resmen buda moralimi bozdu.Yavaş yavaş arttırmak daha iyi olacak.
3 hafta önce hem sigarayı bıraktım hemde diyete başladım .İstiyorum ki sporda hayatıma girsin ve daha sağlıklı yaşam süreyim:)Bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?