- 29 Ekim 2016
- 393
- 340
-
- Konu Sahibi biscolataa
Kahvaltinizin biri ağır geldi bana zeytinyağı sağlıklı evet ama fazla tuketmemek gerek yumurta protein için mükemmel ama az haşlanmış olması gerek omlet hali ne denli sağlıklı ve diyet için uygun bilemedim onun dışında yuruyus iyi olmuş en sağlıklı spor diye anlatırlar yuruyusu :) meyve olarak elma iyi tercih muz falan yemeyin her gün sadece odul gunlerinizde tuketin muzu :) ben o kadar olmasa da şu içmeye özen gosteriyorum fakat iki gündür doğru duzgun bir şey yiyip icemiyorum hasta mı olcam ne daha yeni atlattım gribi :) plates bende denedim ama beceremedim inşallah sen basarirsin şimdiden kolay gelsin bekliyorum haberleriniMerhaba canım.dün biraz yoğundum yazamadım.dün sabah ve bu sabah eşimle yürüyüş yaptık yaklaşık bi 8-9 km yürüdük.dün akşam 3 mil yaptım.kahvaltılarımı protein ve sebze ağırlıklı yaptım.mesela zeytinyağlı kekikli omletin yanına bol limonlu kaşık salata, 2 zeytin 2 ceviz, kibrt kutusunun yarısı kadar peynir,bir kayısı ve bir mandalina ile yaptım.dün de yumurtayı haşladım yanında salata domates peynir zeytin kayısı ve bir dilim elma yedim.suyu kesinlikle 2,5 litre içiyorum.sabah yürüyüşlerini eşimle,akşamlarıda leslie ile yapcam bakalım neler olcak.gün içinde acıkırsam sadece bir kayısı bir ceviz ve su içiyorum.ikindi den sonra 1 tane elmam var.akşam yemeği için de tavuk çorba ve köfte düşünüyorum.ayrıca kızlar ben platese de başlıcam seti sipariş ettim.sıkılaşmakta istiyorum.inşallah sağlıklı kilolar veririz :)
Ben leslie yaparak bir haftada 2.5 kilo verdim su an 63 um ama ne zamandır tartilmiyorum belki vermisimdir tavsiye ediyorumKac kilo verdiniz? Faydası oldumu? Kilolarinizi nasıl koruyorsunuz?
VaybeBen leslie yaparak bir haftada 2.5 kilo verdim su an 63 um ama ne zamandır tartilmiyorum belki vermisimdir tavsiye ediyorum
Tebrikler canım bende şimdi 3 miles yapicamlesli ile 1 saat yürüyüş yapıldı
merhaba haftada kac kez yaptiniz?Ben leslie yaparak bir haftada 2.5 kilo verdim su an 63 um ama ne zamandır tartilmiyorum belki vermisimdir tavsiye ediyorum
Haftanın her günü yaptım sonra onu bırakıp ip atladim su an 58 e dustummerhaba haftada kac kez yaptiniz?
Boyunuzu merak ettim sakıncası yoksa yazabilir misiniz?Haftanın her günü yaptım sonra onu bırakıp ip atladim su an 58 e dustum
Maşallah çok iyi vermissiniz. Size bir şey sormak istedim de. Evde koşu bandım var,fakat olduğu odada petek yok,ısınma yok yani ve buzhane gibi. Sizce koşu bandında soğuk da olsa yürümek mı mantıklı yoksa leslie mı ? Leslieyi tabi her gün sıcacık odamda yapicam. Bir fark var mı sizce leslie ile koşu bandı arasında ?Ben leslie yaparak bir haftada 2.5 kilo verdim su an 63 um ama ne zamandır tartilmiyorum belki vermisimdir tavsiye ediyorum
Kusura bakmayın Ben daha yeni gördüm çünkü telefonumun ekranı kırık demek istediğinizi Anladım koşu bandında sıcak ya da soğuk olması fark etmez Ayrıca Leslie de öyle Çünkü spor yaparken zaten vücut ısısının artıyor ister istemez terlemeye başlıyorsunuz o yüzden ilk başladığınızda bir hırka ile yapın vücudumuz ısındığında hırkayı çıkartın ama size Önerim Leslie haftada 34 defa düzenli olarak yapın bu arada dediğim gibi ekran kırık olduğu için yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayınMaşallah çok iyi vermissiniz. Size bir şey sormak istedim de. Evde koşu bandım var,fakat olduğu odada petek yok,ısınma yok yani ve buzhane gibi. Sizce koşu bandında soğuk da olsa yürümek mı mantıklı yoksa leslie mı ? Leslieyi tabi her gün sıcacık odamda yapicam. Bir fark var mı sizce leslie ile koşu bandı arasında ?
Teşekkür ederim cevabınız için :) leslieye başlamayı düşünüyorum:)Kusura bakmayın Ben daha yeni gördüm çünkü telefonumun ekranı kırık demek istediğinizi Anladım koşu bandında sıcak ya da soğuk olması fark etmez Ayrıca Leslie de öyle Çünkü spor yaparken zaten vücut ısısının artıyor ister istemez terlemeye başlıyorsunuz o yüzden ilk başladığınızda bir hırka ile yapın vücudumuz ısındığında hırkayı çıkartın ama size Önerim Leslie haftada 34 defa düzenli olarak yapın bu arada dediğim gibi ekran kırık olduğu için yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın
İyi akşamlar ben yarından itibaren leslie ve ip atlamaya devam edeceğim katilabilirimMerhaba hanımlar. Herkes 6 aralıkta kilo tartımı ve beden ölçümü yazmış ama kimseden ses çıkmamış. Ben istikrarlı bi şekilde leslie + skinny jeans'e başlamak istiyorum. Yeni bir topic mi açalım yoksa burdan mı devam edelim. Katılıcak olan var mı leslie kısmına?
Kesinlikle başlayın yağ yakımını hızlandırıyor ama aynı anda hem kilo kaybı hemde sikilasma açısından ip atlamanizida tavsiye ederimTeşekkür ederim cevabınız için :) leslieye başlamayı düşünüyorum:)
İp mı ? Hiç düşünmemiştim . İşe yarıyor mu yani ip atlamak ? Siz denediniz mı :) günde kaç tane ile başlamak lazım :) tesekkur ederim öneriniz için :)Kesinlikle başlayın yağ yakımını hızlandırıyor ama aynı anda hem kilo kaybı hemde sikilasma açısından ip atlamanizida tavsiye ederim
Ben günde 200 ile başladım su an 1000 ya da 1500 atlıyorum mükemmel inceltiyor fakat düzenli yapın zaten 2 haftada gözle görülür sonuc alıyorsunuz evet bende ip ve leslie sayesinde 65.5 dan 57 ye düştümİp mı ? Hiç düşünmemiştim . İşe yarıyor mu yani ip atlamak ? Siz denediniz mı :) günde kaç tane ile başlamak lazım :) tesekkur ederim öneriniz için :)
Ben günde 200 ile başladım su an 1000 ya da 1500 atlıyorum mükemmel inceltiyor fakat düzenli yapın zaten 2 haftada gözle görülür sonuc alıyorsunuz evet bende ip ve leslie sayesinde 65.5 dan 57 ye düştüm