Vatanimiz sağolsun
sizede günaydın emin olun kilo vermek imkansız değil öyle olsa ben veremezdim ilk olarak.. Şöyle anlatayım ben normalde 54-55 kiloydum hep sonra bir markette çalışmaya başladım ehh haliyle hep abur cuburlar aldı ev yemeklerinin yerini yavaş yavaş kilo almaya başladım ama hiç fark etmedim sanki hep ayniymisim gibi geliyordu bana takii çevremdekilerin tepkisini gorene kadar herkes çok kilo aldigimi söylüyordu tartilmak istedim ve 65.5 kilo geldim 10.5 kilo almıştım
aynada kendimi izlemeye başladım ve utandım bu yaşta bu kilo fazlaydı erkek arkadaşımdan da kilo vermen lazım lafını duyunca artık duuur ! Dedim bogazima diyet ve sporla o gün basladim.. Kk benim vazgeçilmez yardimcim oldu hemen hemen her topicte işime yarar bir şeyler buldum leslie sansone öyküm kk sayesinde basladi.. Önce netten 3 miles olanı indirdim çünkü vücudum 3 miles için uygun hemen başladım aynı zamanda beslenme duzenimi tamamen degistirdim.. Size diyetimden de bahsetmek istiyorum
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta küçük bir kase yoğurt domates salatalık azıcık peynir 1 dilim kepekli ekmek 1 bardak az şekerli çay şimdi diyeceksiniz ki doyuyor muydunuz ? Hayır ilk 3 gün zorlandim doymadigimi dusunuyordum o yüzden diyet başlangıcında çok çok meyve tukettim su tuketimim yok denecek kadar azdı haftada 2 bardak ancak iciyordum sonra kendime kocaman bir bardak aldım 2 su bardağı büyüklüğündeydi kendime şart koydum o büyük bardağı 1 bardak olarak kabul ettim ve günde en az 5 bardak icecektim buda 10 su bardağına denk geliyor fakat sade su tuketemiyordum o yüzden içine hep limon sıktım bu şekilde alıştım
Öğlen yemeği:
Ben günde iki ogun beslendim ve çok işime yaradı öğlen yemeğinde genellikle çorba mantar bol bol salata tavuk haşlaması vs yiyordum elbette diğer ev yemeklerinden de yiyordum ama onlar 4-5 kaşığı geçmiyordu yediğim her şeyde çok az tuz vardı ardından ayran iciyordum hem tok tutuyor hemde ihtiyacım olan yoğurdu ayrandan karsiliyordum yemek sonrası acikirsam elma kuru kayısı beyaz leblebi falan yiyordum ikindi vakti leslie sansone 3 miles yapiyordum bu sayede kilo vermeye başladım gerisi çorap söküğü gibi geldi umarım sizi motive edebilmişimdir hepinize kolay gelsin