- 2 Kasım 2011
- 57
- 4
-
- Konu Sahibi biscolataa
Dünde yaptım 5 mil fakat bacağımı sakatladım.Bugün inş. yapabilirim.
merhaba canım....
ben de leslie ile yürüdüm kış boyu....genelde 3 mil ve de ara da 5 mil....bir süredir ara vermiştim ama bugün başladım yine ve çok mutluyum....ben fazlasıyla faydalı olduğunu düşünüyorum ve devam edicem inşallah....
Bende bırakmadan devam edicem inşallah.Sakatlık yüzünden bugün ara vericem sabah 1 saat yürüyüş yapmıştım dışarda onu sayıcam artık bugünlük.Çok sevindim tekrar başlamana zaten fazla kilon yok anladığım kadarıyla spor olarak yapıyosun.Bu arada teşekkür ederim kısa zamanda geçer inşallah
8 ay uğraştım bu kiloya gelebilmek içinilk diyete başladığımda leslie den bi haberdim....sonra araştırırken denk geldim ve başladım....ilk başladığımda 1-2 gün kas ağrısı bile olmuştu haftalardır başlıcam diyorum bir türlü olmadı ara ara yürüyüş yapsamda sporu son zamanlarda aksattım....ve verdiğim kilolar da spor yapmamamla birlikte sarkmalara sebep oldu....nihayet bugün başladım bakalım umarım devamı gelir....
hem vereceğim 5 kg hemde sıkılaşmam lazım ....bu yüzden devam edicem ve şiddetle tavsiye ediyorum....
Ne kadar zamanda bu hedefe ulaştınızzLeslie ile 17 kilo verdim. Hala da devam ediyorum. Bu kadını seviyorum
Ne kadar Zamanda verdinLeslie ile 17 kilo verdim. Hala da devam ediyorum. Bu kadını seviyorum