Leslie Sansone la zayıflama :)

Merhaba arkadaşlar bende ekim gibi (78 kilo olarak) tesadüfen bu siteden adını duyduğum Leslie ye başlayıp yaklaşık 30/35 günde 10 kilo verdim:KK6:, şimdiyse 63/64 kilolardayım, hedefim 60-58 bakalım :KK73:
Bu arada aslında nisan başında 2. doğumumu yapmıştım fazla kilolarım oradan armağan :emir_bebek:neyse çoğu gitti azı kaldı...Şimdi Leslie' ye devam ediyorum bu ayın sonuna kadar :KK17:umarım kilomu vermiş olurum...
Dipnot: Son kilolar mı düşman başına!! Yapıştı gitmiyor arkadaş....:KK42:
Yani demem o ki bende varım...
(Tavsiyem zayıflama için hafta da en az 4/5 gün en az 3 millik Leslie + çok az karbonhidrat+ 19:00 dan sonra sadece sıvı)
Şimdilik esen kalın :KK25:

Merhaba arkadaşlar bende ekim gibi (78 kilo olarak) tesadüfen bu siteden adını duyduğum Leslie ye başlayıp yaklaşık 30/35 günde 10 kilo verdim:KK6:, şimdiyse 63/64 kilolardayım, hedefim 60-58 bakalım :KK73:
Bu arada aslında nisan başında 2. doğumumu yapmıştım fazla kilolarım oradan armağan :emir_bebek:neyse çoğu gitti azı kaldı...Şimdi Leslie' ye devam ediyorum bu ayın sonuna kadar :KK17:umarım kilomu vermiş olurum...
Dipnot: Son kilolar mı düşman başına!! Yapıştı gitmiyor arkadaş....:KK42:
Yani demem o ki bende varım...
(Tavsiyem zayıflama için hafta da en az 4/5 gün en az 3 millik Leslie + çok az karbonhidrat+ 19:00 dan sonra sadece sıvı)
Şimdilik esen kalın :KK25:
bu tavsiynize uyarak ve leslie yaparak mı 10 kilo verdiniz harika ya
bahsettiğiniz video bumudur

Kızlar ben de haftada 5 gün, bir gün Leslie ile yürüyorum bir günde zumba veya ortantal yapıyorum bakalım faydasını görebilicek miyim daha yeni başladım sayılır. Bunun yanında 1 aydır da yeşil çay içiyorum

kızlar görsel paylaşımda yeni eklenen leslie videoları var kaldırılmadan indirin hemen

Bende 5 gündür sabah 3 mil akşam 1 mil yürüyorum 2 ay bi süre kadar bakalım nasıl olucak sizce basenlerimde fark olur mu

Kızlar spora gitme şansım ve zamanım yok ne yazıkki ama yediklerime dikkat ediyorum ve evde birşeyler yapmaya çalışacağım. Callanetics turbo jam birsürü alternatif var hangisini yapacağımı şaşırdım lütfen bana yol gösterin. Callanetics mi yapmalıyım Leslie mi yoksa her ikisinidemi veya başka önerdiğiniz var mı. 15 kilo civarı vermeliyim. her yerden vermem gerekiyor

Hanımlar elinde leslie nin 5 millik videosu olan var mı ? Heralde leslie başlığı olan bütün konuların altında herkese sordum. Olan varsa benimle irtibata geçebilir mi ?

MrB arkadaslar ben de özellikle bel ve göbek bölgesinden alti kilo vermek istiyorum,bazi arkadaşlar basen ve kalça da etkili yazmis,,göbek bölgesine de katkisi olur mu,,BN de yeni keşfettim inşallah veririm ..

Düğün var bu hafta başlayamıyorum ama haftaya başlamak istiyorum faydasını görmek nasip olur inşallah

Hazırlıklara başladım ayakkabı aldım temizleyip eve koyacağım çarşamba günü başlıyacağım ekmek yemeyecektim bakalım neler olcak
çok güzellikler olsun

Birlikte ve planlı yapmak motive eder kolay gelsin sanada sorması ayıp kaç kilo fazlan var

Günaydın arkadaşlar.bende ameliyat olduktan sonra çok fazla kilo aldım ve artık verme zamanı geldi.bugün ekmeksiz ve şekersiz günümün ilk günü olcak.ayrıca leslie de başlıcam ama malesefki şansıma internet yavaş erişim yok :KK43: artık düzelince başlarım.Ayrıca yine kötü bir haberle başladık güne.bütün ülkeme geçmiş olsun ve başı sağolsun

Vatanimiz sağolsun En Büyük TÜRKİYE sizede günaydın emin olun kilo vermek imkansız değil öyle olsa ben veremezdim ilk olarak.. Şöyle anlatayım ben normalde 54-55 kiloydum hep sonra bir markette çalışmaya başladım ehh haliyle hep abur cuburlar aldı ev yemeklerinin yerini yavaş yavaş kilo almaya başladım ama hiç fark etmedim sanki hep ayniymisim gibi geliyordu bana takii çevremdekilerin tepkisini gorene kadar herkes çok kilo aldigimi söylüyordu tartilmak istedim ve 65.5 kilo geldim 10.5 kilo almıştım :KK43: aynada kendimi izlemeye başladım ve utandım bu yaşta bu kilo fazlaydı erkek arkadaşımdan da kilo vermen lazım lafını duyunca artık duuur ! Dedim bogazima diyet ve sporla o gün basladim.. Kk benim vazgeçilmez yardimcim oldu hemen hemen her topicte işime yarar bir şeyler buldum leslie sansone öyküm kk sayesinde basladi.. Önce netten 3 miles olanı indirdim çünkü vücudum 3 miles için uygun hemen başladım aynı zamanda beslenme duzenimi tamamen degistirdim.. Size diyetimden de bahsetmek istiyorum
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta küçük bir kase yoğurt domates salatalık azıcık peynir 1 dilim kepekli ekmek 1 bardak az şekerli çay şimdi diyeceksiniz ki doyuyor muydunuz ? Hayır ilk 3 gün zorlandim doymadigimi dusunuyordum o yüzden diyet başlangıcında çok çok meyve tukettim su tuketimim yok denecek kadar azdı haftada 2 bardak ancak iciyordum sonra kendime kocaman bir bardak aldım 2 su bardağı büyüklüğündeydi kendime şart koydum o büyük bardağı 1 bardak olarak kabul ettim ve günde en az 5 bardak icecektim buda 10 su bardağına denk geliyor fakat sade su tuketemiyordum o yüzden içine hep limon sıktım bu şekilde alıştım
Öğlen yemeği:
Ben günde iki ogun beslendim ve çok işime yaradı öğlen yemeğinde genellikle çorba mantar bol bol salata tavuk haşlaması vs yiyordum elbette diğer ev yemeklerinden de yiyordum ama onlar 4-5 kaşığı geçmiyordu yediğim her şeyde çok az tuz vardı ardından ayran iciyordum hem tok tutuyor hemde ihtiyacım olan yoğurdu ayrandan karsiliyordum yemek sonrası acikirsam elma kuru kayısı beyaz leblebi falan yiyordum ikindi vakti leslie sansone 3 miles yapiyordum bu sayede kilo vermeye başladım gerisi çorap söküğü gibi geldi umarım sizi motive edebilmişimdir hepinize kolay gelsin

X