- 7 Ekim 2016
- 64
- 56
- 29
selamlar, dün ve bugün aynı kiloda kaldım. 2 gündür şişeni dibini gördüğüm halde kilo almamam ilginç çünkü çok fazla kuruyemiş ve alkol tükettim. dün akşam 18.00'a kadar hiçbir şey yiyemeyip sonraki 6 saat boyunca sürekli bir şeyler yemem tuhaf oldu. makarna, sarımsaklı ekmek, coleslaw salata, detox çorba, çilek, muz, kuruyemiş ve votka tükettim. önceki gece de neredeyse aynı menü ama votka yerine 3 şişe bira vardı. alkolü az kullanırım ama üst üste denk geldi ve miktar olarak da aarttım. 3 şişe ne ya
diyete mi başlasam diye düşünüyorum 60lı kilolara düşmek için ama uzun vadeli olmayacağını adım kadar iyi biliyorum. 10 günde 1 kilo vererek ve arada çok yedim kendimi durdurmam lazım, diyete başlamalıyım gibi kaygılarla ilerliyorum. 2 gündür 70.3üm. sabah yarım saat leslie yaptım. zumba ağrılarım da geçti sonunda, düzenli spora devam edeceğim..
diyete mi başlasam diye düşünüyorum 60lı kilolara düşmek için ama uzun vadeli olmayacağını adım kadar iyi biliyorum. 10 günde 1 kilo vererek ve arada çok yedim kendimi durdurmam lazım, diyete başlamalıyım gibi kaygılarla ilerliyorum. 2 gündür 70.3üm. sabah yarım saat leslie yaptım. zumba ağrılarım da geçti sonunda, düzenli spora devam edeceğim..