Leslie ile walk at home 2. Grup :)

Yok yaparım pazar eşim evde değil ama kızımda bende üşüttük. Hadi ben neysede bebek hastalığı çok zor oluyor

günaydın arkadaşlar benim işlerim yoğundu leslie grubunu takıp edemedim. bi baktım ki gruplara bölünmüşüz ve ben buradayım :) ben dün ve önceki gün 1 mil lesli yaptımm.

Günaydın fit guzeller..
deadline deadline canim topik hayırlı olsun..
boyle daha iyi olmus diger turlu hem karisik hem kalabalık olmustu

kızlarr bende size leslie maceramı anlatayımm..
7. takım zayıflama grubundayımm aynuranın grubunda yani. ordaki arkadaşlardan duydum ve başladımm.
ilk yaptığımda 10 dk da yorulmuştum. ertesi gün 1 mil yaptım. sonra birkaç gün daha 1 mil sonra 2 mil. en çok 3 mile çıktım. hergün yaptım ama aralarda boşluk bırakmadım. 3 mil yaptığımın ertesi günü topuğumda bir acıı. ertesi 2 gün yapmadım. acı geçti sonraki yaptığımda yine 3 mil yaptım ve yine topuğumda acı. bu defa acının geçmesi uzun sürdü. çünkü sadece 2 gün ara verdim. şimdi her gün 1 mil yapıyorumm.
ben böyle yazdım diyee arkadaşlar yapmaktan çekinmesinn. herkesin vucudu farklı ki grubumdan bi arkadaşım bende topuk iğnesi olabileceğini söyledi. araştırdımm benim çektiğim acıya uyuyorr. ve ben spor ayakkabısız sert zeminde yapıyorum. onunda etkisi olabilir.
yoksaa lesliee çok güzel bi sporr. ben sesini kısıp dizi izlerken yapıyorumm :) ayağımın acımayacağını bilsem hergün 3 mil rahat yapcamm.
bakalım dr a gitcem birde eve spor ayakkabı alcam bide öle denicemm.
hepimizee leslie ile başarılar diliyorumm.

gunaydın kızlar dün yapmayanlar var bakalım bugün gelecekler mi belki bizi bulamamışlardır:cool:yukarıdaki dünkü liste bu arada yini liste az sonra:KK60:

Dünü telafi edebilmek adına bugün 3+ 3 mil yapacağım birini sabah diğerini akşam
3+3 çok olursa 3+1 yada 2+ 1 yap ya 1 mil yapman yeter ama yapabilirim dersen yapabilirisn tabi:KK19:
ooo süper olurr ama dikkat et yeni baslıyorsan tutulma tatlım :):):) günaydın bu aradaa herkeslere
günaydın canımm:KK68:

Günaydın teşekkür ederim. Daha öncede yapmıştım. Hatta hamileyken bile yaptım :) birşey olmaz inşallah.
günaydınn:KK68: evet ama çok zorlama ilk günümüzden bize lazımsın:KK48:

günaydın arkadaşlar benim işlerim yoğundu leslie grubunu takıp edemedim. bi baktım ki gruplara bölünmüşüz ve ben buradayım :) ben dün ve önceki gün 1 mil lesli yaptımm.
tamam xcanım artını ekledim adını değiştirdim hoşgeldin:KK19: ayrıca günaydınn sanada:KK68:

Günaydın fit guzeller..
deadline deadline canim topik hayırlı olsun..
boyle daha iyi olmus diger turlu hem karisik hem kalabalık olmustu
tekrar günaydın ispanyolcum:KK68: evet burda sakin bir hayat sürerüz :KK48:
kizlar leslie 1 saati 562 kalori yaktiriyor...
hiç o kadar olduğunu tahmin etmemiştim ben çok iyiymiş ama kişiye göre değişiyor bu durum yinede güzel rakam:KK49:
2 mil yapabildim ama onda bile terler şapır şapır oldu.. :KK70: zaten ben 5 dk spor yapem hemen ter akar benden :63:
ilk başta 1 mil bile çok fena geliyor bende de öyleydi şimdi 5 mil çıksam çıkarım ama sadece leslie yapmıyorum en az 2 mile başka videolar yapıyorum alışıyorsun:KK54:

kızlarr bende size leslie maceramı anlatayımm..
7. takım zayıflama grubundayımm aynuranın grubunda yani. ordaki arkadaşlardan duydum ve başladımm.
ilk yaptığımda 10 dk da yorulmuştum. ertesi gün 1 mil yaptım. sonra birkaç gün daha 1 mil sonra 2 mil. en çok 3 mile çıktım. hergün yaptım ama aralarda boşluk bırakmadım. 3 mil yaptığımın ertesi günü topuğumda bir acıı. ertesi 2 gün yapmadım. acı geçti sonraki yaptığımda yine 3 mil yaptım ve yine topuğumda acı. bu defa acının geçmesi uzun sürdü. çünkü sadece 2 gün ara verdim. şimdi her gün 1 mil yapıyorumm.
ben böyle yazdım diyee arkadaşlar yapmaktan çekinmesinn. herkesin vucudu farklı ki grubumdan bi arkadaşım bende topuk iğnesi olabileceğini söyledi. araştırdımm benim çektiğim acıya uyuyorr. ve ben spor ayakkabısız sert zeminde yapıyorum. onunda etkisi olabilir.
yoksaa lesliee çok güzel bi sporr. ben sesini kısıp dizi izlerken yapıyorumm :) ayağımın acımayacağını bilsem hergün 3 mil rahat yapcamm.
bakalım dr a gitcem birde eve spor ayakkabı alcam bide öle denicemm.
hepimizee leslie ile başarılar diliyorumm.
evet canım annemde de var topuk dikeni dedikleri şeyden olabilir ben ayakkabıyla yapıyorum yoksa ayaklarımın altı acıyor:KK52: bence de dr görün duruma göre ama ayakkabı da edin mutlaka:KK39: bu arada hoş geldin memnun olduk canım bende 1. takımdayım sende bizdensin fit olurken kilo vermeye çalışanlardan:KK19:

X