Leslie ile walk at home 2. Grup :)

Olar valla yakisir :KK68:
sağol canım nöbetçi grup üyemiz seni her geldiğimde buluyorum burada bir şekilde:KK37: kahveyi hakettin sabah saatte erken yanında 1 tanecik lokum alabilirsin :KK5:
images

Ayy tisikkur ederim, ne zahmet ettiniz efenim, ama madem zahmet ettiniz bi danecik alayim :KK70:
kız senin ömesajı arada kaynatmışım ya ben:confused: afiyet olsun:cool: hadi bakayım ben spora kaçayım zaten dün yapmadım yarında mesaideyim siz tatil yaparkene:mad: 1 mil leslie pilates jillian planlıyorum bugün cezalıyım kendi cezamı kestim:cool:

Selam kızlar ben bugün açık havada tempolu 55 dk yürüdüm lesli yerine gecerni yoksa yapsammi karar veremedim.aslında yapalım yok onay bekliyorum:)yarin dinlenme günü ben dinlenmeyip 3 mil yaparım bugün yapmazsam

Selam kızlar ben bugün açık havada tempolu 55 dk yürüdüm lesli yerine gecerni yoksa yapsammi karar veremedim.aslında yapalım yok onay bekliyorum:)yarin dinlenme günü ben dinlenmeyip 3 mil yaparım bugün yapmazsam
canım yorma kendini bence 55 dk tempolu gayet iyi yapmış sayayım yarın istersen yaparsın yine sana bırakıyorum:KK68:

X