- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
bana da yanında başka şeyler yapınca yetiyor zaten değil mibende zorlayınca 3'e çıkıyorum 2 mil ideal benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da yanında başka şeyler yapınca yetiyor zaten değil mibende zorlayınca 3'e çıkıyorum 2 mil ideal benim için
şaka yapıyorum canım ya resmi sildim bana bende görmek istiyorum seni diye mesajlar gelmeye başladı birkaç arkadaş daha söyledi de o listeye kafamda yaniCahilligimi bagisla. Hangi listeye yaziyorsun?
aynen bugün ben bide ceza yaptım squattan 200 yaptım allahım ağlıcaktım az dahabana da yanında başka şeyler yapınca yetiyor zaten değil mi
evet gördüm 200 squat yaptın ve yaşıyorsunaynen bugün ben bide ceza yaptım squattan 200 yaptım allahım ağlıcaktım az daha
yaşıyorum yaşıyorum da hastayım bde karnım felaket ağrıyorevet gördüm 200 squat yaptın ve yaşıyorsun
Ben profiline girip bakmaya calistim sen silmeden ama goremedim..şaka yapıyorum canım ya resmi sildim bana bende görmek istiyorum seni diye mesajlar gelmeye başladı birkaç arkadaş daha söyledi de o listeye kafamda yani
Ben de farkli seyler yapmaya baslayacagm. Cunku bunda jullian da terledgm kadr terlemedim bi de 64 dk surdu.bana da yanında başka şeyler yapınca yetiyor zaten değil mi
madem hastasın o kadar yüklenmeseydin keşke geçmiş olsun canımyaşıyorum yaşıyorum da hastayım bde karnım felaket ağrıyor
saol canım :) napıyım ya şimdi haftaya okul başlıyor bari şimdi yükleniyim dedim de sonuç kötü oldu accıkmadem hastasın o kadar yüklenmeseydin keşke geçmiş olsun canım
seni takibe almadığımdan izlediğim üyeler görebiliyordu albümü yükleyince haber vereyim sana tamam sende gör beni ünlü olcamBen profiline girip bakmaya calistim sen silmeden ama goremedim..
gel katıl bana ben 1 mil leslie yapıp üstüne jillian yaptım bugün yarında 1 mil leslie pilates yapcam dönüşümlü böylece daha kısa zamanda daha çok iş yapıyorumBen de farkli seyler yapmaya baslayacagm. Cunku bunda jullian da terledgm kadr terlemedim bi de 64 dk surdu.
sanırım öyle galiba dün bugün olmadık birşey yaptım turşu yedim şu tutumu oldu galiba çok dikkat ediyorum yoksabende de aynı ya 3 haftadır aynı kilodayım bu hafta da aynı yerlerdeyim yine anlamadım gitmiyor pes etmezsek gider herhelde duraklama dönemine girmişiz sanki ama pes etmiycem ben gidecekler bir şekilde
anladın canım erken yat bugün iyice dinlen o zaman kendinide çok zorlama yinedesaol canım :) napıyım ya şimdi haftaya okul başlıyor bari şimdi yükleniyim dedim de sonuç kötü oldu accık
bende görmek istiyorum seni yaaa benide al benide alseni takibe almadığımdan izlediğim üyeler görebiliyordu albümü yükleyince haber vereyim sana tamam sende gör beni ünlü olcam
gel katıl bana ben 1 mil leslie yapıp üstüne jillian yaptım bugün yarında 1 mil leslie pilates yapcam dönüşümlü böylece daha kısa zamanda daha çok iş yapıyorum
tamam tatlım uyuyabilirsem inşallah bende erken yatmayı planlıyorum :)anladın canım erken yat bugün iyice dinlen o zaman kendinide çok zorlama yinede
evet bak olabilir turşu yediysen ödem yapıyor anında ağız tadıyla yemek yiyemiyoruz yasanırım öyle galiba dün bugün olmadık birşey yaptım turşu yedim şu tutumu oldu galiba çok dikkat ediyorum yoksa
biri turşu mu dedi ben dün 1 kavanoz yedimsanırım öyle galiba dün bugün olmadık birşey yaptım turşu yedim şu tutumu oldu galiba çok dikkat ediyorum yoksa
resmi sildim sabah yükleyince sanada haber vereyim tamambende görmek istiyorum seni yaaa benide al benide al
tamam canımresmi sildim sabah yükleyince sanada haber vereyim tamam
1 kavanozu nasıl yedin yaben çok sevmem aslında ama bazen iyi gidiyor lahana turşusu bayılırım ona ay canım çekti ya hep senin suçunbiri turşu mu dedi ben dün 1 kavanoz yedim
Cok mantikli. ebru salli mi plates?seni takibe almadığımdan izlediğim üyeler görebiliyordu albümü yükleyince haber vereyim sana tamam sende gör beni ünlü olcam
gel katıl bana ben 1 mil leslie yapıp üstüne jillian yaptım bugün yarında 1 mil leslie pilates yapcam dönüşümlü böylece daha kısa zamanda daha çok iş yapıyorum