• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

şaka yapıyorum canım ya resmi sildim bana bende görmek istiyorum seni diye mesajlar gelmeye başladı birkaç arkadaş daha söyledi de o listeye kafamda yani :KK48:
Ben profiline girip bakmaya calistim sen silmeden ama goremedim..:KK42:

Ben profiline girip bakmaya calistim sen silmeden ama goremedim..:KK42:
seni takibe almadığımdan izlediğim üyeler görebiliyordu albümü:KK19: yükleyince haber vereyim sana tamam sende gör beni ünlü olcam:KK53:

Ben de farkli seyler yapmaya baslayacagm. Cunku bunda jullian da terledgm kadr terlemedim bi de 64 dk surdu.
gel katıl bana ben 1 mil leslie yapıp üstüne jillian yaptım bugün:KK28: yarında 1 mil leslie pilates yapcam dönüşümlü böylece daha kısa zamanda daha çok iş yapıyorum:KK53:

bende de aynı ya 3 haftadır aynı kilodayım bu hafta da aynı yerlerdeyim yine anlamadım gitmiyor :KK43: pes etmezsek gider herhelde duraklama dönemine girmişiz sanki ama pes etmiycem ben gidecekler bir şekilde:mad:
sanırım öyle galiba dün bugün olmadık birşey yaptım turşu yedim şu tutumu oldu galiba çok dikkat ediyorum yoksa

seni takibe almadığımdan izlediğim üyeler görebiliyordu albümü:KK19: yükleyince haber vereyim sana tamam sende gör beni ünlü olcam:KK53:

gel katıl bana ben 1 mil leslie yapıp üstüne jillian yaptım bugün:KK28: yarında 1 mil leslie pilates yapcam dönüşümlü böylece daha kısa zamanda daha çok iş yapıyorum:KK53:
bende görmek istiyorum seni yaaa benide al benide al :D

Cok mantikli. ebru salli mi plates?
Ya bizim net cok kotu bi gidiyo bi geliyo.elektirik desen ayri promlem.
Netten indiremiyorum yani herseyi.ama platesin linkini verebilir misin. bi de kac dk plates?cevaplarin icin simdiden thanks.:KK68:

Back
X