• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

:KK48::KK48:bende de bazen yarım kalıyor olur öyle :cool: bize çatkapı misfir geldi komşular kaldım öyle giremedim buraya neyse leslie mi yapıp geldim şimdi sen nasılsın:KK49:
bende iyiyim cnm takılıyorum işte metabolizmam yavaşladı galiba bu aralar kilo veremiorum :(

bende iyiyim cnm takılıyorum işte metabolizmam yavaşladı galiba bu aralar kilo veremiorum :KK43:
bende de aynı ya 3 haftadır aynı kilodayım bu hafta da aynı yerlerdeyim yine anlamadım gitmiyor :KK43: pes etmezsek gider herhelde duraklama dönemine girmişiz sanki ama pes etmiycem ben gidecekler bir şekilde:mad:

kızlar baya iyi gidiyoruz değil mi:KK68: ben leslie yanına başka şeylerde yaptığımda 1 yada 2 mil oluyor anca haber vereyim bu kız niye az yapıyor demeyin:cool: ama süpersiniz:KK49:

kızlar baya iyi gidiyoruz değil mi:KK68: ben leslie yanına başka şeylerde yaptığımda 1 yada 2 mil oluyor anca haber vereyim bu kız niye az yapıyor demeyin:cool: ama süpersiniz:KK49:
kesinlikle harika gidiyor bu lesli grubu :)
5 mil yapan arkadasi hayran kaldim bu arada :KK57: o nasil bir azim

Şu üzerimdeki bıkkınlık ve isteksizlik geçse 3 mile geçmek istiyorum da bakalım of of

niye var bıkkınlık onu çözersen daha çabuk geçer bir sebebi varsa onu bulmalısın önce:KK51:
evdeki kalabalık canım ben normalde 5-6 aydır tek kalıyorum herkes işe-okula gidiyo evde yalnızlığa alışmışım böyle çok sıkılıyorum haftasonu geçiçek inşallah :KK43:

ekledim canım tebrikler:KK60:
evdeki kalabalık canım ben normalde 5-6 aydır tek kalıyorum herkes işe-okula gidiyo evde yalnızlığa alışmışım böyle çok sıkılıyorum haftasonu geçiçek inşallah :KK43:
haftasonuna kadar sabret canım sonra yine eskisi gibi rahatsın öyle düşün :KK19: kalabalık zor oluyor birde ders çalışmaya çalışınca :KK43:

Back