• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

ama işin içine girince süslü püslü cici diyetler varmış yeni yeni farkediyorum değiştiririm belki iyi ama böyle zorlanmıyorum

ama işin içine girince süslü püslü cici diyetler varmış yeni yeni farkediyorum değiştiririm belki iyi ama böyle zorlanmıyorum
aman boşver o diyetleri insan beslenme şekline en uygun en rahat olan diyeti yapmalı ki korurken zorlanmasın garip diyetler yapıp sonra fazlasını geri alan da çok mesela:KK66:

değiştirme bence bu kadar hızlı verebiliyorsan hedef kilona kısa sürede ulaşırsın sporla birlikte :)

+ 1 :KK52:

evet tutamıyor muyum ki ben acaba farketmeden bana kilo aldıran bişey yiyorum demek onu bulup çıkarırsam sanırım kilo vermeye devam edebilcem:KK70:
o zaman her gün yediklerine dikkat et bakalım neler yiyorsun aradaki haini bul çıkar :D sana güveniyorum :KK50:

Back
X