nasıl bişey yapıyorsun ki iyiymiş sporla birlikte sıkılaşırsında1 ay önce karar vermiştim tam uygulayamadım ama 3 kilo vermiştim 8 gün önce tekrar başladım gene 3 kilo gitti
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Leslie ile walk at home 2. Grup :)
- Konu Sahibi deadline
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?selam tatlımSelam millet
8 günde 3 kilo maşşallah çok iyi vermişsinnn1 ay önce karar vermiştim tam uygulayamadım ama 3 kilo vermiştim 8 gün önce tekrar başladım gene 3 kilo gitti
çok iyiymiş tebrikler o zaman kısmi karatay mantığı gibi ama kaloride hesaplıyorsun ortaya karışık:) kendi kafama göre kalori hesabı yapıyorum ve yoğurtlu kür var onu yapıyorum kaçamak yapmıyorum 3 beyaz yok
önemli değil canım anlarız bizalıntı yapamıyorum k. Bakmayın
18 şubat güncel liste
deadline + 1mile
E ervaamm
@esmaaa06 + 2mile
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
ilk-nur
ispanyol
jasmine53 + 3 mile
kooficik +3 mile
kurk mantolu madonna + 2 mil
L LHUNAL izinli
lois3 + 1 mile
Lucia7 + 1mile
MasalKusu
melekes +2 mile
Pain Killer +5mile
winchesterr + 3 mile
G gamlibaykus06
burlara + 1 mile
deadline + 1mile
E ervaamm
@esmaaa06 + 2mile
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
ilk-nur
ispanyol
jasmine53 + 3 mile
kooficik +3 mile
L LHUNAL izinli
lois3 + 1 mile
Lucia7 + 1mile
MasalKusu
melekes +2 mile
Pain Killer +5mile
winchesterr + 3 mile
G gamlibaykus06
burlara + 1 mile
çok iyi valla tutabiliyosun kendini aynen devam et böyle :):) kendi kafama göre kalori hesabı yapıyorum ve yoğurtlu kür var onu yapıyorum kaçamak yapmıyorum 3 beyaz yok
bende çok takdir ettim ya güzel bir yol iyide vermiş amaçok iyi valla tutabiliyosun kendini aynen devam et böyle :)
valla gerçekten çok iyi 8 günde yani ben zorlasam 8 günde 1 kiloyu ancak verirdim heralde oda belkibende çok takdir ettim ya güzel bir yol iyide vermiş ama
aman boşver o diyetleri insan beslenme şekline en uygun en rahat olan diyeti yapmalı ki korurken zorlanmasın garip diyetler yapıp sonra fazlasını geri alan da çok meselaama işin içine girince süslü püslü cici diyetler varmış yeni yeni farkediyorum değiştiririm belki iyi ama böyle zorlanmıyorum
evet ben tam o durumdayım zorluyorum o da belki bile olmuyorvalla gerçekten çok iyi 8 günde yani ben zorlasam 8 günde 1 kiloyu ancak verirdim heralde oda belki
değiştirme bence bu kadar hızlı verebiliyorsan hedef kilona kısa sürede ulaşırsın sporla birlikte :)ama işin içine girince süslü püslü cici diyetler varmış yeni yeni farkediyorum değiştiririm belki iyi ama böyle zorlanmıyorum
ah ah boğazı tutmak önemli tabi bideevet ben tam o durumdayım zorluyorum o da belki bile olmuyor
+ 1değiştirme bence bu kadar hızlı verebiliyorsan hedef kilona kısa sürede ulaşırsın sporla birlikte :)
evet tutamıyor muyum ki ben acaba farketmeden bana kilo aldıran bişey yiyorum demek onu bulup çıkarırsam sanırım kilo vermeye devam edebilcemah ah boğazı tutmak önemli tabi bide
18 şubat güncel liste
deadline + 1mile
E ervaamm
@esmaaa06 + 2mile
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
ilk-nur
ispanyol +5mil
jasmine53 + 3 mile
kooficik +3 mile
L LHUNAL izinli
lois3 + 1 mile
Lucia7 + 1mile
MasalKusu
melekes +2 mile
Pain Killer +5mile
winchesterr + 3 mile
G gamlibaykus06
burlara + 1 mile
deadline + 1mile
E ervaamm
@esmaaa06 + 2mile
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
ilk-nur
ispanyol +5mil
jasmine53 + 3 mile
kooficik +3 mile
L LHUNAL izinli
lois3 + 1 mile
Lucia7 + 1mile
MasalKusu
melekes +2 mile
Pain Killer +5mile
winchesterr + 3 mile
G gamlibaykus06
burlara + 1 mile
o zaman her gün yediklerine dikkat et bakalım neler yiyorsun aradaki haini bul çıkar sana güveniyorum+ 1
evet tutamıyor muyum ki ben acaba farketmeden bana kilo aldıran bişey yiyorum demek onu bulup çıkarırsam sanırım kilo vermeye devam edebilcem