• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

ekledim canım tebrikler:KK60:

haftasonuna kadar sabret canım sonra yine eskisi gibi rahatsın öyle düşün :KK19: kalabalık zor oluyor birde ders çalışmaya çalışınca :KK43:
derse hiç bakamıyorum inan ki senin ders çalışman nasıl bebeğim :KK42:bi de ben 3 mile geçtiğimde callanetics yapmayı düşünüyorum ne dersin ?:KK19:

derse hiç bakamıyorum inan ki senin ders çalışman nasıl bebeğim :KK42:bi de ben 3 mile geçtiğimde callanetics yapmayı düşünüyorum ne dersin ?:KK19:
bende pek bakamıyorum bizim evde kalabalık az az işte:KK19: bende haftaya leslie artı pilates yapıcam ama birbirimizi takip edebiliriz 1 gün pilates 1 gün jillian ripped düşünüyorum bakalım inşallah sen callanetics yap bakalım güzelse jilliandan sonra onada geçerim ben spor olsun yeter ki:KK53:

bende pek bakamıyorum bizim evde kalabalık az az işte:KK19: bende haftaya leslie artı pilates yapıcam ama birbirimizi takip edebiliriz 1 gün pilates 1 gün jillian ripped düşünüyorum bakalım inşallah sen callanetics yap bakalım güzelse jilliandan sonra onada geçerim ben spor olsun yeter ki:KK53:
İnşallah yaparız bende ilk defa deneyecem daha once indirmistim degisiklikleri söyleriz birbirimize dogum gunumuzde cıtır olalım :D

kesinlikle harika gidiyor bu lesli grubu :)
5 mil yapan arkadasi hayran kaldim bu arada :KK57: o nasil bir azim
Ayyyyyyy canim benim.:KK71::KK71: Ilk defa 5mile yaptim cunku 4 mile videom yok.:confused:sirasiyla bende mevcut olan videolari deniyorum.tabi vaktim olunca:KK8::KK8:

derse hiç bakamıyorum inan ki senin ders çalışman nasıl bebeğim :KK42:bi de ben 3 mile geçtiğimde callanetics yapmayı düşünüyorum ne dersin ? canim callanetics nerden hangi sitden yapacaksin ben int arastirdim bulamadim viideo yu :)

İnşallah yaparız bende ilk defa deneyecem daha once indirmistim degisiklikleri söyleriz birbirimize dogum gunumuzde cıtır olalım :KK70:
bende jilianın 30 day shred yapmıştım ripped yapayım birde onu deneyim dedim:KK48: evet çıtır olalım az kaldı bende de var ripped yapayım konuşuruz neler oldu nasıl bişey:KK70:

Bugun 1mil yaptim ama kendim yazmaya calistim olmadi heralde :)arti koymayi unutmusum yaa
olmuş canım ben listeyi tekrar ekleirm şimdi zaten sıkıntı yok:cool:

Ayyyyyyy canim benim.:KK71::KK71: Ilk defa 5mile yaptim cunku 4 mile videom yok.:confused:sirasiyla bende mevcut olan videolari deniyorum.tabi vaktim olunca:KK8::KK8:
valla çok iyi yapmışssın ben 3mile çıktığımda bitsin diye bakıyorum 5 mile kesinlikle harikaaa :KK9::KK9:
başarılarının devamını dilerimmmm :KK19:

valla çok iyi yapmışssın ben 3mile çıktığımda bitsin diye bakıyorum 5 mile kesinlikle harikaaa :KK9::KK9:
başarılarının devamını dilerimmmm :KK19:
değil mi bende ya 3 ten yukarı nadir çıkmışlığım var:KK70:çok uzun geliyor birde süresi 1 saati geçik sürüyor ya:KK45:

Burdan bi arkadas callanetisc sayfasında link paylasmıs ordan indirmistim canım bi bak sayfalar cok ama bulursun vaktini alsada

değil mi bende ya 3 ten yukarı nadir çıkmışlığım var:KK70:çok uzun geliyor birde süresi 1 saati geçik sürüyor ya:KK45:
evet ya ben sıkılıyorum kadında car car car konuşuyor diyorum bu kadın hiç yorulmuyor mu ya ben nefes nefese kalıyorum :D :D

Back