• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

1 kavanozu nasıl yedin ya:KK70:ben çok sevmem aslında ama bazen iyi gidiyor lahana turşusu bayılırım ona:KK19: ay canım çekti ya hep senin suçun:KK70:
ya ben tam bir turşu hastasıyım :D tatlı hiç yemem ama turşu diyince akan sular durur bende :D :D
çekmesin çekmesin unut no turşu :D

Cok mantikli. ebru salli mi plates?
Ya bizim net cok kotu bi gidiyo bi geliyo.elektirik desen ayri promlem.
Netten indiremiyorum yani herseyi.ama platesin linkini verebilir misin. bi de kac dk plates?cevaplarin icin simdiden thanks.:KK68:
pilatesi ebru şallı programı vardıya ondan yapıyorum 45 dk ama ısınmayı kendim hızlıca yapıp ileri sarıyorum genelde 40 dk sürüyor ama yine de vaktime göre yarım saat yapıp soğumaya atlıyorum amaç yapmak olsun:KK28:
http://beyazgazete.com/video/tv-programlari/beyaz-tv-81/ebruli-beyaz-tv-323519/?sayfa=7 burdan yapıyorum ilk bölümden başlıyor kolay gelirse ileri tarihlerden başlayabilirsin:KK68:

yalnız muhabbet aldı başını gitti liste hangi sayfada kaldı acaba:KK48: bişey mi dedin unuttumda:KK70:
valla liste kaldı aşşağılarda :D bulup çıkarılımda kolaylık olsun gelecek arkadaşlara :)
yooo demedim kiii :D ben hiç bişey demedimmm :D

evet bak olabilir turşu yediysen ödem yapıyor anında ağız tadıyla yemek yiyemiyoruz ya:KK43:
yaaa dayanamıyorum görünce yemeyecektim ama ben kurmuştum tadına bakayım dedim olan oldu. Eee peki bu su kaç güne çıkar benden ne yapmam gerek bilen varmı 75 düşmek üzereyim bu arada 8 günde 3 kilo nasıl.

yaaa dayanamıyorum görünce yemeyecektim ama ben kurmuştum tadına bakayım dedim olan oldu. Eee peki bu su kaç güne çıkar benden ne yapmam gerek bilen varmı 75 düşmek üzereyim bu arada 8 günde 3 kilo nasıl.
çok iyi yeni mi başladın diyete ilk başta olsada güzel rakam tabi:KK57: yarın bol su iç kaçamak yapma 2 güne geçer:21:

1 kavanozu nasıl yedin ya:KK70:ben çok sevmem aslında ama bazen iyi gidiyor lahana turşusu bayılırım ona:KK19: ay canım çekti ya hep senin suçun:KK70:
oy oy kız ne yaptın sen çok yemedim ama 1 kase toplam dün bugün yedim tam dolu değildi ama. Yaramazlık yapıyoruz dayanamıyoruz

oy oy kız ne yaptın sen çok yemedim ama 1 kase toplam dün bugün yedim tam dolu değildi ama. Yaramazlık yapıyoruz dayanamıyoruz
valla dayanamıyorum ben turşuyu görünce daha da olsa yerim yani :D

Back
X