derse hiç bakamıyorum inan ki senin ders çalışman nasıl bebeğimekledim canım tebrikler
haftasonuna kadar sabret canım sonra yine eskisi gibi rahatsın öyle düşünkalabalık zor oluyor birde ders çalışmaya çalışınca
bende pek bakamıyorum bizim evde kalabalık az az iştederse hiç bakamıyorum inan ki senin ders çalışman nasıl bebeğimbi de ben 3 mile geçtiğimde callanetics yapmayı düşünüyorum ne dersin ?
İnşallah yaparız bende ilk defa deneyecem daha once indirmistim degisiklikleri söyleriz birbirimize dogum gunumuzde cıtır olalımbende pek bakamıyorum bizim evde kalabalık az az iştebende haftaya leslie artı pilates yapıcam ama birbirimizi takip edebiliriz 1 gün pilates 1 gün jillian ripped düşünüyorum bakalım inşallah sen callanetics yap bakalım güzelse jilliandan sonra onada geçerim ben spor olsun yeter ki
Ayyyyyyy canim benim.kesinlikle harika gidiyor bu lesli grubu :)
5 mil yapan arkadasi hayran kaldim bu aradao nasil bir azim
derse hiç bakamıyorum inan ki senin ders çalışman nasıl bebeğimbi de ben 3 mile geçtiğimde callanetics yapmayı düşünüyorum ne dersin ? canim callanetics nerden hangi sitden yapacaksin ben int arastirdim bulamadim viideo yu :)
bende jilianın 30 day shred yapmıştım ripped yapayım birde onu deneyim dedimİnşallah yaparız bende ilk defa deneyecem daha once indirmistim degisiklikleri söyleriz birbirimize dogum gunumuzde cıtır olalım
olmuş canım ben listeyi tekrar ekleirm şimdi zaten sıkıntı yokBugun 1mil yaptim ama kendim yazmaya calistim olmadi heralde :)arti koymayi unutmusum yaa
seninki iyiymiş bende de 4 mil yok 5 var 3 var 1 2 var 3+1 yapıyorum 4 istersemAyyyyyyy canim benim.Ilk defa 5mile yaptim cunku 4 mile videom yok. sirasiyla bende mevcut olan videolari deniyorum.tabi vaktim olunca
valla çok iyi yapmışssın ben 3mile çıktığımda bitsin diye bakıyorum 5 mile kesinlikle harikaaaAyyyyyyy canim benim.Ilk defa 5mile yaptim cunku 4 mile videom yok. sirasiyla bende mevcut olan videolari deniyorum.tabi vaktim olunca
önceden indirmiş canım öyle söyledi ama yinede soralım callanectics nerden indirmiş
değil mi bende ya 3 ten yukarı nadir çıkmışlığım varvalla çok iyi yapmışssın ben 3mile çıktığımda bitsin diye bakıyorum 5 mile kesinlikle harikaaa
başarılarının devamını dilerimmmm
Dedlayyynkızlar baya iyi gidiyoruz değil miben leslie yanına başka şeylerde yaptığımda 1 yada 2 mil oluyor anca haber vereyim bu kız niye az yapıyor demeyin ama süpersiniz
evet ya ben sıkılıyorum kadında car car car konuşuyor diyorum bu kadın hiç yorulmuyor mu ya ben nefes nefese kalıyorumdeğil mi bende ya 3 ten yukarı nadir çıkmışlığım varçok uzun geliyor birde süresi 1 saati geçik sürüyor ya
silmiştim sabah ama birdaha yükleyince haber veririm hayranlarım arttı listeye yazıyorumDedlayyynben de gormek isterdim seni
evet sinir ediyor aynı hızla devam ediyor ama fena ben 3 milden sonra sinir olmaya başlıyorum neyseki 3 e kadar batmıyordaevet ya ben sıkılıyorum kadında car car car konuşuyor diyorum bu kadın hiç yorulmuyor mu ya ben nefes nefese kalıyorum
evet sinir ediyor aynı hızla devam ediyor ama fena ben 3 milden sonra sinir olmaya başlıyorum neyseki 3 e kadar batmıyorda
Cahilligimi bagisla.silmiştim sabah ama birdaha yükleyince haber veririm hayranlarım arttı listeye yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?