Leslie ile walk at home 2. Grup :)

ekledim canım tebrikler

haftasonuna kadar sabret canım sonra yine eskisi gibi rahatsın öyle düşün kalabalık zor oluyor birde ders çalışmaya çalışınca
derse hiç bakamıyorum inan ki senin ders çalışman nasıl bebeğim bi de ben 3 mile geçtiğimde callanetics yapmayı düşünüyorum ne dersin ?

derse hiç bakamıyorum inan ki senin ders çalışman nasıl bebeğim bi de ben 3 mile geçtiğimde callanetics yapmayı düşünüyorum ne dersin ?
bende pek bakamıyorum bizim evde kalabalık az az işte bende haftaya leslie artı pilates yapıcam ama birbirimizi takip edebiliriz 1 gün pilates 1 gün jillian ripped düşünüyorum bakalım inşallah sen callanetics yap bakalım güzelse jilliandan sonra onada geçerim ben spor olsun yeter ki

İnşallah yaparız bende ilk defa deneyecem daha once indirmistim degisiklikleri söyleriz birbirimize dogum gunumuzde cıtır olalım

kesinlikle harika gidiyor bu lesli grubu :)
5 mil yapan arkadasi hayran kaldim bu arada o nasil bir azim
Ayyyyyyy canim benim. Ilk defa 5mile yaptim cunku 4 mile videom yok.sirasiyla bende mevcut olan videolari deniyorum.tabi vaktim olunca

İnşallah yaparız bende ilk defa deneyecem daha once indirmistim degisiklikleri söyleriz birbirimize dogum gunumuzde cıtır olalım
bende jilianın 30 day shred yapmıştım ripped yapayım birde onu deneyim dedim evet çıtır olalım az kaldı bende de var ripped yapayım konuşuruz neler oldu nasıl bişey

Bugun 1mil yaptim ama kendim yazmaya calistim olmadi heralde :)arti koymayi unutmusum yaa
olmuş canım ben listeyi tekrar ekleirm şimdi zaten sıkıntı yok

Ayyyyyyy canim benim. Ilk defa 5mile yaptim cunku 4 mile videom yok.sirasiyla bende mevcut olan videolari deniyorum.tabi vaktim olunca
valla çok iyi yapmışssın ben 3mile çıktığımda bitsin diye bakıyorum 5 mile kesinlikle harikaaa
başarılarının devamını dilerimmmm

valla çok iyi yapmışssın ben 3mile çıktığımda bitsin diye bakıyorum 5 mile kesinlikle harikaaa
başarılarının devamını dilerimmmm
değil mi bende ya 3 ten yukarı nadir çıkmışlığım varçok uzun geliyor birde süresi 1 saati geçik sürüyor ya

Burdan bi arkadas callanetisc sayfasında link paylasmıs ordan indirmistim canım bi bak sayfalar cok ama bulursun vaktini alsada

değil mi bende ya 3 ten yukarı nadir çıkmışlığım varçok uzun geliyor birde süresi 1 saati geçik sürüyor ya
evet ya ben sıkılıyorum kadında car car car konuşuyor diyorum bu kadın hiç yorulmuyor mu ya ben nefes nefese kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…