3 mile hepsini yapamadım ama
merhaba nasılsınız napıyonuz bakalımmm:)
aynı anda paylaşmışız18 şubat güncel liste
deadline
E ervaamm
Y Yeni ben lazim
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
ilk-nur
ispanyol
jasmine53 + 3 mile
kooficik
kurk mantolu madonna
L LHUNAL
lois3
Lucia7 + 1mile
MasalKusu
melekes
Pain Killer
winchesterr +3 mile
G gamlibaykus06
burlara
bende iyiyim cnm takılıyorum işte metabolizmam yavaşladı galiba bu aralar kilo veremiorumbende de bazen yarım kalıyor olur öyle bize çatkapı misfir geldi komşular kaldım öyle giremedim buraya neyse leslie mi yapıp geldim şimdi sen nasılsın
bende de aynı ya 3 haftadır aynı kilodayım bu hafta da aynı yerlerdeyim yine anlamadım gitmiyorbende iyiyim cnm takılıyorum işte metabolizmam yavaşladı galiba bu aralar kilo veremiorum
haha öyle olmuş gerçektenaynı anda paylaşmışızdur kendimi tekrar ekleyim
herkes sevmiyor ama sen sevmişsin ne güzel sevince daha bir mutlukukla yapıyor insanhaha öyle olmuş gerçektenleslieyi sevdim çok eğlenceli bi kadın konuşmaları motive edecek cinsten :)
kesinlikle harika gidiyor bu lesli grubu :)kızlar baya iyi gidiyoruz değil miben leslie yanına başka şeylerde yaptığımda 1 yada 2 mil oluyor anca haber vereyim bu kız niye az yapıyor demeyin ama süpersiniz
kesinlikle harika gidiyor bu lesli grubu :)
5 mil yapan arkadasi hayran kaldim bu aradao nasil bir azim
aynen kesinlikle :))nazar değmesin fit olmak kolay değil ama öyle yada böyle hepimiz yapıyoruz bence çok güzel bişey
niye var bıkkınlık onu çözersen daha çabuk geçer bir sebebi varsa onu bulmalısın önceŞu üzerimdeki bıkkınlık ve isteksizlik geçse 3 mile geçmek istiyorum da bakalım of of
evdeki kalabalık canım ben normalde 5-6 aydır tek kalıyorum herkes işe-okula gidiyo evde yalnızlığa alışmışım böyle çok sıkılıyorum haftasonu geçiçek inşallahniye var bıkkınlık onu çözersen daha çabuk geçer bir sebebi varsa onu bulmalısın önce
ekledim canım tebrikler2mile :)
haftasonuna kadar sabret canım sonra yine eskisi gibi rahatsın öyle düşünevdeki kalabalık canım ben normalde 5-6 aydır tek kalıyorum herkes işe-okula gidiyo evde yalnızlığa alışmışım böyle çok sıkılıyorum haftasonu geçiçek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?