Leslie ile walk at home 2. Grup :)

bende de bazen yarım kalıyor olur öyle bize çatkapı misfir geldi komşular kaldım öyle giremedim buraya neyse leslie mi yapıp geldim şimdi sen nasılsın
bende iyiyim cnm takılıyorum işte metabolizmam yavaşladı galiba bu aralar kilo veremiorum

bende iyiyim cnm takılıyorum işte metabolizmam yavaşladı galiba bu aralar kilo veremiorum
bende de aynı ya 3 haftadır aynı kilodayım bu hafta da aynı yerlerdeyim yine anlamadım gitmiyor pes etmezsek gider herhelde duraklama dönemine girmişiz sanki ama pes etmiycem ben gidecekler bir şekilde

kızlar baya iyi gidiyoruz değil mi ben leslie yanına başka şeylerde yaptığımda 1 yada 2 mil oluyor anca haber vereyim bu kız niye az yapıyor demeyin ama süpersiniz

kızlar baya iyi gidiyoruz değil mi ben leslie yanına başka şeylerde yaptığımda 1 yada 2 mil oluyor anca haber vereyim bu kız niye az yapıyor demeyin ama süpersiniz
kesinlikle harika gidiyor bu lesli grubu :)
5 mil yapan arkadasi hayran kaldim bu arada o nasil bir azim

Şu üzerimdeki bıkkınlık ve isteksizlik geçse 3 mile geçmek istiyorum da bakalım of of

niye var bıkkınlık onu çözersen daha çabuk geçer bir sebebi varsa onu bulmalısın önce
evdeki kalabalık canım ben normalde 5-6 aydır tek kalıyorum herkes işe-okula gidiyo evde yalnızlığa alışmışım böyle çok sıkılıyorum haftasonu geçiçek inşallah

ekledim canım tebrikler
evdeki kalabalık canım ben normalde 5-6 aydır tek kalıyorum herkes işe-okula gidiyo evde yalnızlığa alışmışım böyle çok sıkılıyorum haftasonu geçiçek inşallah
haftasonuna kadar sabret canım sonra yine eskisi gibi rahatsın öyle düşün kalabalık zor oluyor birde ders çalışmaya çalışınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…