Leslie ile walk at home 2. Grup :)

17 şubat güncel liste

@@deadline + 1 mile +1mile
@@ervaamm
@@esmaaa06
@@EYLUL SILA
@@gel_pcpc+2mile
@@ilk-nur+1 mil
@@ispanyol
@@jasmine53 -
@@kooficik ++2mile
@@kurk mantolu madonna+3 mil
@@LHUNAL
@@lois3 + 1 mile
@@lucia7 + 1 mile
@@MasalKusu+ 2mil
@@melekes+ 3 mile
@@Pain Killer + 3mile
@@winchesterr
@@gamlibaykus06 + 3mile
@@burlara + 1mile

ben dün yapamadım arkadasım rahatsız onda kalmak zorunda kaldım ama bir türlü fırsat bulup yazamadım azimliyim çok şükür extra hareketlerde yapıyorum ben biraz belimi incittim sanırım hareket edemiyorum ama bugün allahtan bişe olmazsa bugun fazlasıyla yapıcam insallah

bembeyaz bir günde merhabalar kızlar...
kızlar dün bildirim yapamadım.. ama acısını çıkardım merak etmeyin.. hem 40 dk normal spor, hemde 3 mil yaptım.. tabi farklı zaman aralıklarında oldu ama sucuk oldum.. çok feciydi

yok olmuyo 3 kere denedim spor yapmak için ama istifra ediyorum midemde bir sıkıntı olduğu için hareket ettiğimde çıkartıyorum umarım aksama duzelir ve yaparım. kusuruma bakmayın

yok olmuyo 3 kere denedim spor yapmak için ama istifra ediyorum midemde bir sıkıntı olduğu için hareket ettiğimde çıkartıyorum umarım aksama duzelir ve yaparım. kusuruma bakmayın
canım hastaysan zorlama dinlen bugünde bakalım izinli yazayım seni yarına kadar iyi bak kendine üşütmüşsün muhtemelen sıcak tut kendini iyileş gel tekrar

günaydıon kızlar ben 1 mile dısında videoları yapmadım ama sevemedim lesliyi aranızdan ayrılıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…