tamam canımmrb dün yapmıştım ama bir ara girdim koymak için acil işim çıktı koyamadım artımı hergün ayn saatte yapıyorum ben :)
pek sohbetsiz başlığımız
selam canımmselam tatlişlerr :)
napıyosun bakalımmmm :)tamam canım
kız gel buraya selam ver biri çıkar herhalde bak altta bir fıstık selam vermiş bile
selam canımm
napayım canım dışarı çıktım alışverişe gidecektim ama yolu yarılamadan dondum çok soğuk vazgeçtim eve geri nasıl geldiğimi bilmiyorum güneş var gibi gelmişti yalancı güneşmişnapıyosun bakalımmmm :)
bende hastayım ama hasta hasta 3 mile yaptım şimdide yemek yapıcam :) akşam görüşürüz inşallah :)napayım canım dışarı çıktım alışverişe gidecektim ama yolu yarılamadan dondum çok soğuk vazgeçtim eve geri nasıl geldiğimi bilmiyorum güneş var gibi gelmişti yalancı güneşmişleslieyi de az yapmıştım artık 1 mil daha yapcam yada 2
evet buz gibi hiç çıkmabende hastayım ama hasta hasta 3 mile yaptım şimdide yemek yapıcam :) akşam görüşürüz inşallah :)
ve gerçekten hava çok soğuk ben balkona bile çıkamadım korkudan
yok canım ya düzenlerken silinmiştir yanlışlıkla ekleyim hemen geri seni niye sileyim dimi amadeadline ben bugun 1mil yaptim canim ama ismimi goremedim ismimidemi ben yaziyorum yoksa silindim mi
Başlıyor um şimdi 3 mil yapıcam :) artım eklensinnnteşekkür ederim :*
ekledim tatlılar tebriklerMerhaba ben 3 mile HitsRadioRemix yaptim ama ekleyemiyorum. Benim icin ekler misiniz arkadaslar.
Evet ben de sevdim.ilk defa yaptim ama arada dans eder gibi hareketler var, onlari yapamiyorumekledim tatlılar tebriklero hits radio remixe bayılıyorum ben
Evet ben de sevdim.ilk defa yaptim ama arada dans eder gibi hareketler var, onlari yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?