• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

günaydın canlarım yeni listemiz yukarda kolay gelsin:KK51: bu arada kadınlar kulubü karalara bürünmüş bu duyarlılık bizim foruma gerekliydi zaten ...

Kizlarr bebisim hastaydi onunla Ilgilendim yazamadim sizede bildiremedim ana dun aksam 3 mil yaptim bugunde yaparim birazdan

16 şubat pazartesi güncel liste 2 eksisi olanlar aşağıdaki bugün yapmazsanız listeden çıkacaksınız özel durumunuz varsa mesaj atın listeye geri gelmek istiyorsanız:KK67:
deadline deadline +2 mile
E ervaamm 3 mil
Y Yeni ben lazim
@EYLUL SILA + 3mile
@gel_pcpc
@msgulerr --
ilk-nur ilk-nur + 1mile
ispanyol ispanyol + 1 mil
jasmine53 jasmine53
kooficik kooficik
kurk mantolu madonna kurk mantolu madonna +1 mil
L LHUNAL + 1mile
lois3 lois3 +1mile

@lucia7 + 1 mile
MasalKusu MasalKusu +2 mile
melekes melekes +2 mile +1 mile (cumartesinin telafisi)
Pain Killer Pain Killer +
winchesterr winchesterr +5 mile
G gamlibaykus06 +3 mile
burlara burlara + 1 mile

Kizlarr bebisim hastaydi onunla Ilgilendim yazamadim sizede bildiremedim ana dun aksam 3 mil yaptim bugunde yaparim birazdan
listeden çıkarmıştım tamda 2 dk önce:63: tekrar girmek istiyorsan alabilirim en azından özel bir durumun varmış haber verdin yapıncada haber vermelissin ama tamam mı listeye geri alırsam:KK22:

kizlar bn dun yapamadim ama pazar 3 mil yapmistim :KK70: nasilsiniz bugunde yapacagm ikindi de insallah...
bugün kaçakların gelme günü herhalde tam sinirleniyordum size damladınız buraya sinirim kaçtı:KK48: tamam görmezden geliyorum sırf pazar yaptığın için ama haber vermelisin mümkün olduğunca:stop:

bugün kaçakların gelme günü herhalde tam sinirleniyordum size damladınız buraya sinirim kaçtı:KK48: tamam görmezden geliyorum sırf pazar yaptığın için ama haber vermelisin mümkün olduğunca:stop:
dun tum gun evde degildim gece geldim eve misafirlikten yapamdm bunu bildigim icin pazardan yaptim :)

dun tum gun evde degildim gece geldim eve misafirlikten yapamdm bunu bildigim icin pazardan yaptim :)

tamam canım senin eksin zaten daha 1 olmuştu pazar yaptığın için sildim onuda kaldığın yerden devam edebilrsin:KK19: güncel liste yukarda takip et onu zaten neden gelmediğini merak etmiştim dün düzenli yapıyorsun çünkü:nazar::KK60:

tamam canım senin eksin zaten daha 1 olmuştu pazar yaptığın için sildim onuda kaldığın yerden devam edebilrsin:KK19: güncel liste yukarda takip et onu zaten neden gelmediğini merak etmiştim dün düzenli yapıyorsun çünkü:nazar::KK60:
tmm bn evde oldugum surece gelirim ins..yapmayada devam edecegim iyi gidiyoruz...

bugün açılış benden oldu hadi bakalım nerelerde benim tatlılarım:KK19: benim bugün dışarda işim var yürüyerek gidip geleceğim alışveriş yapcam falan ayaklarıma kuvvet 1 mil yapsam yeter dedim gidiyorum şimdi akşam görüşürüz buraları boş bırakmayın:KK55::KK68:

Back