• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

kızlar ben spora kaçıyorum geç olmadan geleceğim artıları unutmayalım:KK19: görüşürüz:KK60:

tatlı grup üyelerim artı atmayanlar nerde acaba yarın biz tatil yaparken yaparsınız artık aksatmayın ayrıca yarın listeden şutlanacak ve bizimle değilsin diyeceğimiz arkadaşlar olacak üzgünüm kurallar önemli sonuçta:KK22: onun dışında artısını koyanlara teşekkürler:KK19: bugün 14 şubat kesin ondan kimse yok hadi bakalım yarın çıkar ortaya sırf bugünlük görmezden geldim durumu kızmıyorum ama bu demek değilki cezadan kurtuldunuz:KK48:

tatlı grup üyelerim artı atmayanlar nerde acaba yarın biz tatil yaparken yaparsınız artık aksatmayın ayrıca yarın listeden şutlanacak ve bizimle değilsin diyeceğimiz arkadaşlar olacak üzgünüm kurallar önemli sonuçta:KK22: onun dışında artısını koyanlara teşekkürler:KK19: bugün 14 şubat kesin ondan kimse yok hadi bakalım yarın çıkar ortaya sırf bugünlük görmezden geldim durumu kızmıyorum ama bu demek değilki cezadan kurtuldunuz:KK48:
slm cnm nasılsınız :KK54::KK54:
bol incelmeler:KK68::KK68:

Son anda yetistim hehe yarının tatil olduğunu da unutmustum bu iyi oldu :))
Cumleten iyi geceler millet :))

Kızlar banada artı koyun 1 mil yaptım çok yoğun bi gündü kusura bakmayın gorusutukkk

slm cnm nasılsınız :KK54::KK54:
bol incelmeler:KK68::KK68:
selam canım sğol sanada bol bol incelelelim:KK60:

Son anda yetistim hehe yarının tatil olduğunu da unutmustum bu iyi oldu :))
Cumleten iyi geceler millet :))
evet canım tatil sende hep düzenli yaptığına göre hakettin pazartesi yapmayı unutma ama:KK50:

14 şubat güncel liste
@@deadline (+++)+2 mil
@eminem63 (---)
@ervaamm (++-)
@esmaaa06 (+++)+3 mil
@EYLUL SILA (+++)
@gel_pcpc (+++)2 mil
@Goksar (---)
@gubsej (---)
@msgulerr (++-)
@hm22 (++-)
@ilk-nur (+++)+1 mil
@ispanyol (+++)
@jasmine53 (+++)+1 mil
@kollontai(---)
@kooficik (+++)+ 2mile
@kurk mantolu madonna (+++)+1 mil
@LHUNAL (++izinli)+3 mil
@lois3 (+++)
@lucia7 (+++) + 1 mil
@MasalKusu (+++)+3 mil
@melekes (+++) izinli
@Pain Killer (+++)
@winchesterr + 3 mil
canım koyacaktım artını şimdi bugün tatil ya canım haberin olsun istersen yapmayabilirisn bugün yapamayanlar yapacak pazartesi yapmayı unutma:KK60:

canım sen dün yapmadın mı artını göremedim dün yaptıysanda bugünkimlisteye artı koy yada yapmadıysan bugün yapmalısın unutma:KK57:

dün yapamadım canım ev çok kalabalıktı fırsat olmadı bugün 2 mil yapsam telafi olur mu ?:KK17::oops:

dün yapamadım canım ev çok kalabalıktı fırsat olmadı bugün 2 mil yapsam telafi olur mu ?:KK17::oops:
1 mil yapsan yeter canım sen bugün tatil günümüz pazarları tatil pazartesi kaldığımız yerden devam ediyoruz bugün telafi günü aynı zamanda yapmadığını yapmak için:KK49:

Dun çok isim vardı 1 mil yaptım üzgünüm bugün yine 3 mil yapcam insallah
pazar günü dinlenme günü olarak belirledik canım hafta içi izinli olanlar yapıyor bugün eksik olanlar birde istersen sende dinlen bugün vucudun dinlensin:KK60:

Back