Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok ole ahim sahim bi kilo vermedim 57 kiloyum 10 kilo verdim..herkes kendini bilir nasil rahat vrriyorsan ole uygundur seninki..
slm cnm nasılsınıztatlı grup üyelerim artı atmayanlar nerde acaba yarın biz tatil yaparken yaparsınız artık aksatmayın ayrıca yarın listeden şutlanacak ve bizimle değilsin diyeceğimiz arkadaşlar olacak üzgünüm kurallar önemli sonuçta onun dışında artısını koyanlara teşekkürler bugün 14 şubat kesin ondan kimse yok hadi bakalım yarın çıkar ortaya sırf bugünlük görmezden geldim durumu kızmıyorum ama bu demek değilki cezadan kurtuldunuz
2.5 ay daMasallah cok guzel vermissin ne kadar zamanda verdin canım
selam canım sğol sanada bol bol incelelelimslm cnm nasılsınız
bol incelmeler
evet canım tatil sende hep düzenli yaptığına göre hakettin pazartesi yapmayı unutma amaSon anda yetistim hehe yarının tatil olduğunu da unutmustum bu iyi oldu :))
Cumleten iyi geceler millet :))
canım koyacaktım artını şimdi bugün tatil ya canım haberin olsun istersen yapmayabilirisn bugün yapamayanlar yapacak pazartesi yapmayı unutma14 şubat güncel liste
@@deadline (+++)+2 mil
@eminem63 (---)
@ervaamm (++-)
@esmaaa06 (+++)+3 mil
@EYLUL SILA (+++)
@gel_pcpc (+++)2 mil
@Goksar (---)
@gubsej (---)
@msgulerr (++-)
@hm22 (++-)
@ilk-nur (+++)+1 mil
@ispanyol (+++)
@jasmine53 (+++)+1 mil
@kollontai(---)
@kooficik (+++)+ 2mile
@kurk mantolu madonna (+++)+1 mil
@LHUNAL (++izinli)+3 mil
@lois3 (+++)
@lucia7 (+++) + 1 mil
@MasalKusu (+++)+3 mil
@melekes (+++) izinli
@Pain Killer (+++)
@winchesterr + 3 mil
canım sen dün yapmadın mı artını göremedim dün yaptıysanda bugünkimlisteye artı koy yada yapmadıysan bugün yapmalısın unutmaMasallah cok guzel vermissin ne kadar zamanda verdin canım
canım sen dün yapmadın mı artını göremedim dün yaptıysanda bugünkimlisteye artı koy yada yapmadıysan bugün yapmalısın unutma
1 mil yapsan yeter canım sen bugün tatil günümüz pazarları tatil pazartesi kaldığımız yerden devam ediyoruz bugün telafi günü aynı zamanda yapmadığını yapmak içindün yapamadım canım ev çok kalabalıktı fırsat olmadı bugün 2 mil yapsam telafi olur mu ?
pazar günü dinlenme günü olarak belirledik canım hafta içi izinli olanlar yapıyor bugün eksik olanlar birde istersen sende dinlen bugün vucudun dinlensinDun çok isim vardı 1 mil yaptım üzgünüm bugün yine 3 mil yapcam insallah