Leslie ile walk at home 2. Grup :)

kızlar ben spora kaçıyorum geç olmadan geleceğim artıları unutmayalım görüşürüz

tatlı grup üyelerim artı atmayanlar nerde acaba yarın biz tatil yaparken yaparsınız artık aksatmayın ayrıca yarın listeden şutlanacak ve bizimle değilsin diyeceğimiz arkadaşlar olacak üzgünüm kurallar önemli sonuçta onun dışında artısını koyanlara teşekkürler bugün 14 şubat kesin ondan kimse yok hadi bakalım yarın çıkar ortaya sırf bugünlük görmezden geldim durumu kızmıyorum ama bu demek değilki cezadan kurtuldunuz

slm cnm nasılsınız
bol incelmeler

Son anda yetistim hehe yarının tatil olduğunu da unutmustum bu iyi oldu :))
Cumleten iyi geceler millet :))

Kızlar banada artı koyun 1 mil yaptım çok yoğun bi gündü kusura bakmayın gorusutukkk

slm cnm nasılsınız
bol incelmeler
selam canım sğol sanada bol bol incelelelim

Son anda yetistim hehe yarının tatil olduğunu da unutmustum bu iyi oldu :))
Cumleten iyi geceler millet :))
evet canım tatil sende hep düzenli yaptığına göre hakettin pazartesi yapmayı unutma ama

canım koyacaktım artını şimdi bugün tatil ya canım haberin olsun istersen yapmayabilirisn bugün yapamayanlar yapacak pazartesi yapmayı unutma

canım sen dün yapmadın mı artını göremedim dün yaptıysanda bugünkimlisteye artı koy yada yapmadıysan bugün yapmalısın unutma

dün yapamadım canım ev çok kalabalıktı fırsat olmadı bugün 2 mil yapsam telafi olur mu ?

dün yapamadım canım ev çok kalabalıktı fırsat olmadı bugün 2 mil yapsam telafi olur mu ?
1 mil yapsan yeter canım sen bugün tatil günümüz pazarları tatil pazartesi kaldığımız yerden devam ediyoruz bugün telafi günü aynı zamanda yapmadığını yapmak için

Dun çok isim vardı 1 mil yaptım üzgünüm bugün yine 3 mil yapcam insallah
pazar günü dinlenme günü olarak belirledik canım hafta içi izinli olanlar yapıyor bugün eksik olanlar birde istersen sende dinlen bugün vucudun dinlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…