Leslie ile walk at home 2. Grup :)

en mantıklısı dizi film izlerken yapmak sanki öle deneyim birde=)

kaçamak yaparken biraz daha düşünelim diye bir alıntı paylaşayım. Formsante dergisinde şimdi okurken bizim kızlarada yazayım dedim=)
Yapılan kaçamakların kilo olarak yerleşmemesi için kaç dk yürümemiz gerekiyor bi bakın=) kaçamak yapmaktan anında vazgeçeceksiniz=)
Magnum klasik 75 dk
1 tatlı kaşığı nutella 28 dk
1 simit 82 dk
2 dilim baklava 152 dk
cappucino 25 dk
6 parca ülker bitter 30 dk
eti browni vişneli 45 dk

Hala kaçamak yapmak istiyor musunuz? =)

Kızlar bi iki hafta sonra Ayca Kayanın 1 ayda 8 kilo verdiren diyetini yapmak istiyorum sizin fikrinizi merak ediyorum ? :)

ayy çok sağol canım çokmuş nasıl yiycez bunları artık izninle alıyorum bunu

Kızlar bi iki hafta sonra Ayca Kayanın 1 ayda 8 kilo verdiren diyetini yapmak istiyorum sizin fikrinizi merak ediyorum ? :)
o diyet güzele benziyordu denemedim liste doyurucu ve güzeldi ama yaparsan bizede deneyimlerini anlatabilirsin bekliyoruz

bu benım gorusum canım normal yedıklerınden olculu yer ve proteıne agırlık verıp karbonhıdratı azaltırsan hem sıkılmaz hem de kılo verırsın...

bu benım gorusum canım normal yedıklerınden olculu yer ve proteıne agırlık verıp karbonhıdratı azaltırsan hem sıkılmaz hem de kılo verırsın...

Senin dedigin cok dogru canım oyle yapınca kendimi tutamıyorum cok yiyorum liste benim daha iyi ama nasıl bi sey bilmiyorum :)

şimdi deneyimli bir insan olarak sen de dersen o canım seni dinlemek daha mantıklı sağol
Senin dedigin cok dogru canım oyle yapınca kendimi tutamıyorum cok yiyorum liste benim daha iyi ama nasıl bi sey bilmiyorum :)
esma şu an kilo koruyor ve sıkılasmaya çalışıyor deneyimlerini dinlemek gerek sanırım canım

Son düzenleme:
şimdi deneyimli bir insan olarak sen de dersen o canım seni dinlemek daha mantıklı sağol

esma şu an kilo koruyor ve sıkılşamaya başlıyor deneyimlerini dinlemek gerek sanırım canım
Bilmiyodum ki canım pardon :) nasıl kac kilo verdiniz ?

esma şu an kilo koruyor ve sıkılasmaya çalışıyor deneyimlerini dinlemek gerek sanırım canım
yok estagfirullah nacizane gorusum birebir liste yapmsk zor olda gerek diye fedim herxamn balik et tavuk olmuyor o yuzden dedim..yoksa bildigim birdey yok...

yok estagfirullah nacizane gorusum birebir liste yapmsk zor olda gerek diye fedim herxamn balik et tavuk olmuyor o yuzden dedim..yoksa bildigim birdey yok...
olur mu canım porsiyon küçültmek ilerde korumaya da yardımcı olur hem birden yemeklere saldırmayız sonuçta aslında diyet değilde beslenme düzeni haline getirmek korurken kolay olmasını sağlar

olur mu canım porsiyon küçültmek ilerde korumaya da yardımcı olur hem birden yemeklere saldırmayız sonuçta aslında diyet değilde beslenme düzeni haline getirmek korurken kolay olmasını sağlar
evet kesinlikle herzamnki yeme duzeninle orantili gidersen cok rahat oluyor koruma donemi bi nevi mehter marsi yapiyorsun iki one iki geriye misali ..ikigun yiyorsun ikigun sikiyordun

yok yok ole ahim sahim bi kilo vermedim 57 kiloyum 10 kilo verdim..herkes kendini bilir nasil rahat vrriyorsan ole uygundur seninki..
bu işler biraz deneme yanılma bana yarayan başkasına yaramıyor mesela her listede herkese uygun olmuyor bazıları karatay yapıp iyi kilo veriyor mesela arkadaşım yapamadı pek insan yeme düzenine uyan listeyi kendi bulmalı bunuda deneyerek buluyor artık başka yolu yok sen ne güzel bulmuşsun demekki

kilolarini otuttura otuttura gidersen denin icin daha iyi canim....daha guzel gec olsun guc olmasin...
evet canım öyle benim sıkıntım tatlılar ya görünce dayanamıyorum hain şeyleri çikolata değil ama böyle kurabiye kek falan bağımlıyım tam yani olamzlarsa artık aramıyorum yavaştan bıraktım ama olurlarsa kendimle zor savaşıyorum yememek için ama öğrendim sistemi inşallah birdaha verdiklerimide almadan devam edip ideal kiloma kavuşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…