kızlar lesli yaparken mp3 alın kulağınıza takın hareketli güzel sevdiğiniz müzikler olsun yada radyo açın hareketli şarkıların olduğu öyle yapın ben o şekilde 5 mil bile yapsam farketmiyorum çabucak bitiyoryada tv ye yakın olabiliyorsa tablet telefon yada bilgisayardan mı nerden yapıyorsunuz leslie yi bilmiyorum ama televizyonun karşısında film açıp yada dizi izlerken falan yapabilirisiniz öylede zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız bir gözünüz leslie de hareketlerde olsun bir gözünüz tvde çok iyi oluyor bende çok sıkıldığım için bırakmıştım leslie yapmayı sonra bu yöntemlerle tekrar ısındım ayrıca çok etkili bence
ayy çok sağol canım çokmuş nasıl yiycez bunları artıkkaçamak yaparken biraz daha düşünelim diye bir alıntı paylaşayım. Formsante dergisinde şimdi okurken bizim kızlarada yazayım dedim=)
Yapılan kaçamakların kilo olarak yerleşmemesi için kaç dk yürümemiz gerekiyor bi bakın=) kaçamak yapmaktan anında vazgeçeceksiniz=)
Magnum klasik 75 dk
1 tatlı kaşığı nutella 28 dk
1 simit 82 dk
2 dilim baklava 152 dk
cappucino 25 dk
6 parca ülker bitter 30 dk
eti browni vişneli 45 dk
Hala kaçamak yapmak istiyor musunuz? =)
o diyet güzele benziyordu denemedim liste doyurucu ve güzeldi ama yaparsan bizede deneyimlerini anlatabilirsin bekliyoruzKızlar bi iki hafta sonra Ayca Kayanın 1 ayda 8 kilo verdiren diyetini yapmak istiyorum sizin fikrinizi merak ediyorum ? :)
evet dizi çok iyi oluyor dklar nasıl geçmiş hayret ediyor insanen mantıklısı dizi film izlerken yapmak sanki öle deneyim birde=)
bu benım gorusum canım normal yedıklerınden olculu yer ve proteıne agırlık verıp karbonhıdratı azaltırsan hem sıkılmaz hem de kılo verırsın...Kızlar bi iki hafta sonra Ayca Kayanın 1 ayda 8 kilo verdiren diyetini yapmak istiyorum sizin fikrinizi merak ediyorum ? :)
bu benım gorusum canım normal yedıklerınden olculu yer ve proteıne agırlık verıp karbonhıdratı azaltırsan hem sıkılmaz hem de kılo verırsın...
bu benım gorusum canım normal yedıklerınden olculu yer ve proteıne agırlık verıp karbonhıdratı azaltırsan hem sıkılmaz hem de kılo verırsın...
esma şu an kilo koruyor ve sıkılasmaya çalışıyor deneyimlerini dinlemek gerek sanırım canımSenin dedigin cok dogru canım oyle yapınca kendimi tutamıyorum cok yiyorum liste benim daha iyi ama nasıl bi sey bilmiyorum :)
Bilmiyodum ki canım pardon :) nasıl kac kilo verdiniz ?şimdi deneyimli bir insan olarak sen de dersen o canım seni dinlemek daha mantıklı sağol
esma şu an kilo koruyor ve sıkılşamaya başlıyor deneyimlerini dinlemek gerek sanırım canım
yok estagfirullah nacizane gorusum birebir liste yapmsk zor olda gerek diye fedim herxamn balik et tavuk olmuyor o yuzden dedim..yoksa bildigim birdey yok...şimdi deneyimli bir insan olarak sen de dersen o canım seni dinlemek daha mantıklı sağol
esma şu an kilo koruyor ve sıkılasmaya çalışıyor deneyimlerini dinlemek gerek sanırım canım
olur mu canım porsiyon küçültmek ilerde korumaya da yardımcı olur hem birden yemeklere saldırmayız sonuçta aslında diyet değilde beslenme düzeni haline getirmek korurken kolay olmasını sağlaryok estagfirullah nacizane gorusum birebir liste yapmsk zor olda gerek diye fedim herxamn balik et tavuk olmuyor o yuzden dedim..yoksa bildigim birdey yok...
yok yok ole ahim sahim bi kilo vermedim 57 kiloyum 10 kilo verdim..herkes kendini bilir nasil rahat vrriyorsan ole uygundur seninki..Bilmiyodum ki canım pardon :) nasıl kac kilo verdiniz ?
evet kesinlikle herzamnki yeme duzeninle orantili gidersen cok rahat oluyor koruma donemi bi nevi mehter marsi yapiyorsun iki one iki geriye misali ..ikigun yiyorsun ikigun sikiyordunolur mu canım porsiyon küçültmek ilerde korumaya da yardımcı olur hem birden yemeklere saldırmayız sonuçta aslında diyet değilde beslenme düzeni haline getirmek korurken kolay olmasını sağlar
bu işler biraz deneme yanılma bana yarayan başkasına yaramıyor mesela her listede herkese uygun olmuyor bazıları karatay yapıp iyi kilo veriyor mesela arkadaşım yapamadı pek insan yeme düzenine uyan listeyi kendi bulmalı bunuda deneyerek buluyor artık başka yolu yok sen ne güzel bulmuşsun demekkiyok yok ole ahim sahim bi kilo vermedim 57 kiloyum 10 kilo verdim..herkes kendini bilir nasil rahat vrriyorsan ole uygundur seninki..
örnek süper yalnız ben kilo verirken bu moddayım ondan hızlı gitmiyor ama geride gelmiyor sonuçtaevet kesinlikle herzamnki yeme duzeninle orantili gidersen cok rahat oluyor koruma donemi bi nevi mehter marsi yapiyorsun iki one iki geriye misali ..ikigun yiyorsun ikigun sikiyordun
kilolarini otuttura otuttura gidersen denin icin daha iyi canim....daha guzel gec olsun guc olmasin...örnek süper yalnız ben kilo verirken bu moddayım ondan hızlı gitmiyor ama geride gelmiyor sonuçta
evet canım öyle benim sıkıntım tatlılar ya görünce dayanamıyorum hain şeyleri çikolata değil ama böyle kurabiye kek falan bağımlıyım tam yani olamzlarsa artık aramıyorum yavaştan bıraktım ama olurlarsa kendimle zor savaşıyorum yememek içinkilolarini otuttura otuttura gidersen denin icin daha iyi canim....daha guzel gec olsun guc olmasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?