- 5 Şubat 2015
- 123
- 71
- 38
çok teşekkür ederim cnm darısı başınızaa :)maşallah canıım nazar değmesin devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim cnm darısı başınızaa :)maşallah canıım nazar değmesin devam et
yalnızken daha iyi ya kalabalık olunca ortalık karışıyor yani kolay gelsin tatlımbana geldi valla normalde evde tekim ama annanemle dedem var 3aydır hiç rahat olamıyorum haftaya gidicekler bakalım yine tekim
evet birlikten kuvvet doğar hadi bakalım 1 ki 1 ki 1 kiinşallah bende öyle olcam beraber hep beraber oyle olcaz herkes bizi kıskansınlar böyle
zaten bi gruplari bu yuzden tercih ediyoruz sorumluluk hissinden dolayi :)evet birlikten kuvvet doğar hadi bakalım 1 ki 1 ki 1 ki
insanın özgüveni yerine geliyor. görmeyeli bakmayalı nekadann güzel çamaşırlar çıkmış bugün farkettim ya açık konuştum amazaten bi gruplari bu yuzden tercih ediyoruz sorumluluk hissinden dolayi :)
bakalim iyi olur ..daha cok guzel seyler duyacaksin..bana kurumus kalmissin diyolar mutlu oluyorum..
hadi sira sizde daha cok spor daha cok iltifat
evet daha da iyi olucaz bizim ülkede zayıf ve fit bayanlara kuruyup kalmışsın demek adet bence kendileri öyle olamadığından kıskanıyorlar zannımca kaale almamak lazım bazı insanlar hakikaten zayıf oluyor onlara tamam ama herkese söylüyorlar iltifat olarak almak en doğrusu bu lafızaten bi gruplari bu yuzden tercih ediyoruz sorumluluk hissinden dolayi :)
bakalim iyi olur ..daha cok guzel seyler duyacaksin..bana kurumus kalmissin diyolar mutlu oluyorum..
hadi sira sizde daha cok spor daha cok iltifat
evet giyemediğin şeye bakmayınca bir süre artık bakabilirisin zamanla insanın özgüveni yerine geliyor çok açık olamdıysa da şimdi açık oldu neyse ben bekarım pek ilgilenmiyorum şimdi bazı çeşitler dışında birde küçükler olabilir çok +18 e kaçmayalıminsanın özgüveni yerine geliyor. görmeyeli bakmayalı nekadann güzel çamaşırlar çıkmış bugün farkettim ya açık konuştum ama
şeyy eee çok özür dilerim bidaha asla yapmıcam bu hatayıevet giyemediğin şeye bakmayınca bir süre artık bakabilirisin zamanla insanın özgüveni yerine geliyor çok açık olamdıysa da şimdi açık oldu neyse ben bekarım pek ilgilenmiyorum şimdi bazı çeşitler dışında birde küçükler olabilir çok +18 e kaçmayalım
çok kaçmamıştın canım zaten birde bizim grupta herkes +18 küçükleri 3. grup kapmış zati sanırım en küçüklerden biri ben olabilirim birde bildiğim lois3 var o da +18 zatii hepimizde bayan olduğumuza göre sorun yokşeyy eee çok özür dilerim bidaha asla yapmıcam bu hatayı
burdada karşındayım sabah ilk defa 3 mile yaptım leslie daha faydalı geldi bende devam edicem :)çok kaçmamıştın canım zaten birde bizim grupta herkes +18 küçükleri 3. grup kapmış zati sanırım en küçüklerden biri ben olabilirim birde bildiğim lois3 var o da +18 zatii hepimizde bayan olduğumuza göre sorun yok
tamam canım hoşgeldin en son listeyi alıntılayıp ismini yanına artı koyacaksın tamam mı bundan sonra kaç mil yaptığını da yaz başta ve sondaki QUOTEleri sil cevaplaya baski senin listenden devam edebildin senden sonraki arkadaş yani en son artı yapanın listesini alıntılıycaksın sende bugün ben yapıyorum çünkü ismini eklemem lazım yapamayacak gibi olursan işin olursa falan buraya yaz biri eklesin artınıburdada karşındayım sabah ilk defa 3 mile yaptım leslie daha faydalı geldi bende devam edicem :)
winchesterr +3mile böylemi yapıyordum beceremedim galiba :)14 şubat güncel liste
deadline (+++)
E eminem63 (---)
E ervaamm (++-)
Y Yeni ben lazim (+++)
@EYLUL SILA (+++)
@gel_pcpc (+++)
Goksar (---)
G gubsej (---)
@msgulerr (++-)
hm22 (++-)
ilk-nur (+++)
ispanyol (+++)
jasmine53 (++-)
@kollontai(---)
kooficik (+++)
kurk mantolu madonna (+++)
L LHUNAL (++izinli)
lois3 (+++)
@lucia7 (+++)
MasalKusu (+++)
melekes (+++) izinli
Pain Killer (+++)
tamam ben yaptım zaten ben sana yarın ders vercem bu konuyla ilgili şimdi çıkamam lazım kendine iyi bak akşama gelicem burda olursan yine anlatırımwinchesterr +3mile böylemi yapıyordum beceremedim galiba :)
tamam canım çok teşekkürler burada olurum yine bentamam ben yaptım zaten ben sana yarın ders vercem bu konuyla ilgili şimdi çıkamam lazım kendine iyi bak akşama gelicem burda olursan yine anlatırım
1 mile yaptım yine bakalım yarın artık arttırmayı düşünüyorum ama leslie ye hala ısınamadım ben :/ sıkılıyorum
1 mile yaptım yine bakalım yarın artık arttırmayı düşünüyorum ama leslie ye hala ısınamadım ben :/ sıkılıyorum
kızlar lesli yaparken mp3 alın kulağınıza takın hareketli güzel sevdiğiniz müzikler olsun yada radyo açın hareketli şarkıların olduğu öyle yapın ben o şekilde 5 mil bile yapsam farketmiyorum çabucak bitiyor yada tv ye yakın olabiliyorsa tablet telefon yada bilgisayardan mı nerden yapıyorsunuz leslie yi bilmiyorum ama televizyonun karşısında film açıp yada dizi izlerken falan yapabilirisiniz öylede zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız bir gözünüz leslie de hareketlerde olsun bir gözünüz tvde çok iyi oluyor bende çok sıkıldığım için bırakmıştım leslie yapmayı sonra bu yöntemlerle tekrar ısındım ayrıca çok etkili bencebende sıkılıyorum ama ben spor yapmayı sevmiyorum sonunu düşününce güzel şeyler olması yaptırıyor işte