- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
sağol canım o zamn biraz kaderini kendin belirlemişsin kimseye vermem grup arkadaşlarımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım o zamn biraz kaderini kendin belirlemişsin kimseye vermem grup arkadaşlarımı
tamam canım listeye izinli yazıyorum parantez içi geçmiş günler parantez dışı bugün tamam mı listedeslm kızlar ben dün hastanedeydim arkadasım kucuk bı operasyon gecirdi. o yuzden yapamadım ama ızın gunumu kullanmıs sayıyorum ve pazar gunude yapıcam ben opuyorum kolay gelsin
Günaydıın canım :)günaydın tatlılar bugün haftasonu malum kimse gelemeycek sanırsam çok aktif ama artını koymaya gelin ona göre dün yapmayanlar açıklama bekliyorum ayrıca son liste yukarıdaki liste parantez içi geçmiş günler artınızı parantez dışına koyun ayrıca parantez içinde değişiklik yapacaksanız yani düne artı koyacaksanız bana söyleyin ilk sayfada değiştirmem lazım siz yapmayın
ne oldu kız niye mutlusun allah mutluluğunu bozmasınçok mutluyum.
selam canım benim nasıl gidiyorGünaydıın canım :)
14 şubat güncel liste
deadline (+++)
E eminem63 (---)
E ervaamm (++-)
@esmaaa06 (+++)
@EYLUL SILA (+++)
@gel_pcpc (+++)
Goksar (---)
G gubsej (---)
@msgulerr (++-)
hm22 (++-)
ilk-nur (+++)
ispanyol (+++)
jasmine53 (+++)+1 mil
kollontai (---)
kooficik (+++)+ 2mile
kurk mantolu madonna (+++)
L LHUNAL (++izinli)
lois3 (+++)
@lucia7 (+++)
MasalKusu (+++)
melekes (+++) izinli
Pain Killer (+++)
kız kilolarımdan kurtuluyorum fit görünmeye başladım övgüler gelmeye başladı daha ne olsun :)ne oldu kız niye mutlusun allah mutluluğunu bozmasın
selam canım benim nasıl gidiyor
ay erkenden yapanlar var utandım şimdi bende yapayım biraz sonra
çok sevindim çok güzel bir duygu değil mi daha dur fıstık gibi olacaksın seni görünce kıskanacaklarkız kilolarımdan kurtuluyorum fit görünmeye başladım övgüler gelmeye başladı daha ne olsun :)
şimdilik bu ben bu da sonradan beni görenler olacak inşşşallahçok sevindim çok güzel bir duygu değil mi daha dur fıstık gibi olacaksın seni görünce kıskanacaklar
ne oldu kız niye mutlusun allah mutluluğunu bozmasın
selam canım benim nasıl gidiyor
ay erkenden yapanlar var utandım şimdi bende yapayım biraz sonra
kız kilolarımdan kurtuluyorum fit görünmeye başladım övgüler gelmeye başladı daha ne olsun :)
ben bi kere yüzüme denedim yumuşacık yapıyo yüzünü bebek gibi oluyokızlar türk kahvesi için bakın çok yararlıymış tabi çok şekerli olandan bahsetmiyorum dibindeki telveyide yüzünüze sürüp bekleyebilirmişsiniz peeling özelliğ varmış hiç denemedim deneyim bir ara ay canım kahve istedi
inşallah bende öyle olcam beraber hep beraber oyle olcaz herkes bizi kıskansınlar böyleşimdilik bu ben bu da sonradan beni görenler olacak inşşşallah
bizimde aynı ya ev hep kalabalık daral geldi bana da ders çalışamıyorsan evde kütüphane falan varsa oralarda oaraya git ben öyle ypıyordum sabah erkenden gidip akşama kadar orda çalışıp akşam gelip dinleniyordum kafanda rahat oluyor hemde planlı oluyor evde gelen giden sonra tv falan çok dikkat dağıtıcı bende şimdi ders çalışmaya çalışıyorum ama bir adapte olamadımiyi gidiyo canım ev biraz boşalsa tek kalsam çok çok iyi olucam senin nasıl canıımm
inşallah bende öyle olcam beraber hep beraber oyle olcaz herkes bizi kıskansınlar böyle
bizimde aynı ya ev hep kalabalık daral geldi bana da ders çalışamıyorsan evde kütüphane falan varsa oralarda oaraya git ben öyle ypıyordum sabah erkenden gidip akşama kadar orda çalışıp akşam gelip dinleniyordum kafanda rahat oluyor hemde planlı oluyor evde gelen giden sonra tv falan çok dikkat dağıtıcı bende şimdi ders çalışmaya çalışıyorum ama bir adapte olamadım