• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

Evet haklisin.hedefim sıkılasmak aslinda ama ben sevdigim tatlardan tamamen vazgecmek istemiyorum.cips ve cikolata sayesinde hic duragan bi kilom olmuyor.2 yukari 2 asagi oluyor hep. Ben de yukari ciktiginda 50 nin ustu olmasin diye alt sınırı 47 olsun istiyorum.
bende o yuzden iki uc kilo vermek istiyorum bakalm..Leslie ablayi bi bakmissn tamamliyalim biraxda yeme duzenimize dikkat edersek gider umarim..

Son düzenleme:
canım işte tam hedef kilomdasın benim boyum 1.62 57 olsam yeter sanki bilemedim oraya geleyim karar veririm:KK19:

aslında 50 çok yeter sana 47 çok az bence senin ideal kilon 50 en kötü 49 canım çok zayıf olmakta iyi değil:KK19: adını mı değiştirdin canım sen hep bu muydu adın çıkaramadım:KK22:

katılıyorumm:KK54:

selam canım senden naber yaptın mı sporunu:KK50:

hoşgeldin canım aramıza katılmak istersen listeye alabliirim hala yarın son gün listeye girmek için zaten üç gün arka arkaya yapmayanı yarın da yapmazsa listeden çıkarcam seni alabilim bende varım dersen:KK28:

ama canım yinede 47 az hadi 49 yapalım bizim olsun onu 51 e çıkarsın baktın 51 olmuşsun geri spor yapıp 49 olursun:KK76:
yaptım canım senin bir mesajını alıntılamıştım ama :) şey dicem ben yarın yapamıcam sporumu pazar günü telafisini yaprım tamam :)

yaptım canım senin bir mesajını alıntılamıştım ama :) şey dicem ben yarın yapamıcam sporumu pazar günü telafisini yaprım tamam :)
tamam canım listeye izinli yazarım yarın :KK68: listede bazıları açık renk bazıları koyu renk oldu sinir oldum düzelmiyorda mesajına cevap anca verebildim:KK19:

amin canım inşallah çok iyi vermişsin:oops: bende uğraşıyorum bakalım olacak inşallah:KK50: öneriklerin varmı neler yaptın falan
bol su ictim yesil cay ictim ip atladim Leslie yaptim ekmegi kestim yogurt kuru yaptim bildigimiz diyetler iste baktim cook yedim detoks yapiyordum bir gun sadece meyve ikinci gun lapa sonra duzene devam az ye oz ye

canım işte tam hedef kilomdasın benim boyum 1.62 57 olsam yeter sanki bilemedim oraya geleyim karar veririm:KK19:

aslında 50 çok yeter sana 47 çok az bence senin ideal kilon 50 en kötü 49 canım çok zayıf olmakta iyi değil:KK19: adını mı değiştirdin canım sen hep bu muydu adın çıkaramadım:KK22:

katılıyorumm:KK54:

selam canım senden naber yaptın mı sporunu:KK50:

hoşgeldin canım aramıza katılmak istersen listeye alabliirim hala yarın son gün listeye girmek için zaten üç gün arka arkaya yapmayanı yarın da yapmazsa listeden çıkarcam seni alabilim bende varım dersen:KK28:

ama canım yinede 47 az hadi 49 yapalım bizim olsun onu 51 e çıkarsın baktın 51 olmuşsun geri spor yapıp 49 olursun:KK76:
Evt adimi degistrdim @moo idi o zaman. Aslinda 50 nin altina uzuuuuuuun zamandir hic inmedim.heyecanli olurdu herhalde tartida 5 li rakamlari hiiiiic gormemek:confused:

bol su ictim yesil cay ictim ip atladim Leslie yaptim ekmegi kestim yogurt kuru yaptim bildigimiz diyetler iste baktim cook yedim detoks yapiyordum bir gun sadece meyve ikinci gun lapa sonra duzene devam az ye oz ye
özet işte abur cubur yok ekmek yok tatlı yok klasik yoldan çıkmazsan doğru yoldasın diyorsun yani:KK48: sağol canım benim öneriler insanı gaza getiriyor:KK19:

Evt adimi degistrdim @moo idi o zaman. Aslinda 50 nin altina uzuuuuuuun zamandir hic inmedim.heyecanli olurdu herhalde tartida 5 li rakamlari hiiiiic gormemek:confused:
ay balım böceğim adını değiştirdiğini neden söylemiyorsun bir selam vermiyorsun hoşgeldin sarılalım hemen:KK74::KK37::KK5: evet sen baya iyiydin zaten kıskanırım seni ben:-) bende tartıda altıları hiç görmek istemiyorum artık öyle deme 5 ler benim hayalim:KK35:

ay balım böceğim adını değiştirdiğini neden söylemiyorsun bir selam vermiyorsun hoşgeldin sarılalım hemen:KK74::KK37::KK5: evet sen baya iyiydin zaten kıskanırım seni ben:-) bende tartıda altıları hiç görmek istemiyorum artık öyle deme 5 ler benim hayalim:KK35:
Canim o zamanlar ben sitede yeni yeni msj yaziyodum. Sadece duzenli bildirimlerimi yapip arada onerilerinizi soruyodum. Hani siz de biraz kizgindiniz ya aktif olmayanlara hic karistirmayayim maziyi dedim:oops::KK23:

Canim o zamanlar ben sitede yeni yeni msj yaziyodum. Sadece duzenli bildirimlerimi yapip arada onerilerinizi soruyodum. Hani siz de biraz kizgindiniz ya aktif olmayanlara hic karistirmayayim maziyi dedim:oops::KK23:
olur mu canım ya sen pek giremediğini söylemiştin zaten olsun mazi mazide kaldı güzel günleri hatırlarım ben:KK48: yine buluştuk kader işte:KK48:

ee bu yapmayan kızlar neder hani artılar hem artılar hem onlar yok:KK57: getirtmeyin beni kızlar o artılar atılacak o sporlar yapılacak ona göre:63: listeyi paylaşıyorum şimdi güncel olan artınızı koyun:KK51:

olur mu canım ya sen pek giremediğini söylemiştin zaten olsun mazi mazide kaldı güzel günleri hatırlarım ben:KK48: yine buluştuk kader işte:KK48:
Evet bulustuk kader :KK53: ama unutma bulusmayi ben ayarladim:cool:Bu konuya ait 3 baslik vardi ben senin grubu sectm. Hem de baska gruba yonlendirmesin diye dua ederek.:KK48:

iyi geceler kızlar geç olmuş ya bu artılar sabaha atılır umarım yarın yapıyoruz pazar tatil canlarım hadi bakalım az kaldı yapmayanlar pazar tatil yapamayacak üzgünüm ki:KK12:

Back