• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

elh..iyiyim herkes + kendimi atiyor bn telefondan giriyorum + atamamki :KK43:
tamam canım sen buraya yaz artı atamadığında müsait olan senide ekler ben de müsait oldukça eklerim seni :KK66:
kızlar benim işim var yarım saate gelicem kaybolmayın yada muhabbet edin burda takipteyim tanışın bakayım biraz:KK19:

tamam canım sen buraya yaz artı atamadığında müsait olan senide ekler ben de müsait oldukça eklerim seni :KK66:
kızlar benim işim var yarım saate gelicem kaybolmayın yada muhabbet edin burda takipteyim tanışın bakayım biraz:KK19:
tesekkurler Ben 7 gruptan mezun oldum iki cocuk annesiyim 25 yasinda ev hanimiyim..

tesekkurler Ben 7 gruptan mezun oldum iki cocuk annesiyim 25 yasinda ev hanimiyim..
ay ne güzel mezun olmuşsun inşallah bende görcem o günleri:KK19: ben 1. takımdayım hala yarışıyorum aynı zamanda kaptan yardımcısıyım işte yardım etmeye çalışıyorum :KK48: verilecek daha 6 7 kilom var çok şükür o kadar kaldı hatta 10 kilo versem süper olacak bende 25 olcam ama bekarım baya bir hemde :KK51:

ay ne güzel mezun olmuşsun inşallah bende görcem o günleri:KK19: ben 1. takımdayım hala yarışıyorum aynı zamanda kaptan yardımcısıyım işte yardım etmeye çalışıyorum :KK48: verilecek daha 6 7 kilom var çok şükür o kadar kaldı hatta 10 kilo versem süper olacak bende 25 olcam ama bekarım baya bir hemde :KK51:
ne guzel az kalmis 10 kilo verdim bn toplamda yani sizler daha iyisiniz masaAllah onlarda gider bekar olmaninda guzel yanlari var

Slm ben bu gruplara girmeye cesaret edememistm menu bildirimi zorunlu oldgu icin. 21 gunluk yarismada deadline deadline ile yarismistk. :KK54: bir ara karatay denedim 3 gun kadr.ama beslenme seklim ve imkanlarim elvermedi biraktm.

2 yasinda bi cocugum var.28 yasindaym.
Benden bu kadr.:KK69:

13 ŞUBAT güncel liste
@@deadline (++) +3 mil
@@eminem63(--)
@@ervaamm (++)
@@esmaaa06 (++)
@@EYLUL SILA (++) +2mil
@@gel_pcpc (++)
@@Goksar(--)
@@gubsej(--)
@@msgulerr (++)
@@hm22 (++)
@@ilk-nur (++)+3 mil
@@ispanyol (++)
@@jasmine53 (++)
@@kollontai(--)
@@kooficik (++)+ 2mil
@@kurk mantolu madonna (++)+2 mil
@@LHUNAL (++)
@@lois3( ++) + 1 mil
@@lucia7 (++) + 1 mil
@@MasalKusu (++)+3 mil
@@melekes (++)+ 1 mil
@@Pain Killer (++) +2 mil

Slm ben bu gruplara girmeye cesaret edememistm menu bildirimi zorunlu oldgu icin. 21 gunluk yarismada deadline deadline ile yarismistk. :KK54: bir ara karatay denedim 3 gun kadr.ama beslenme seklim ve imkanlarim elvermedi biraktm.

2 yasinda bi cocugum var.28 yasindaym.
Benden bu kadr.:KK69:
masaAllah rabbim islama bagislasin yavrunu sen kac kilosun hala vermeye devam ediyormusun..bir arkadad hayatin boyunca devam edebilecegin yeme sekliyle diyet yapmalisin demistI..hayirlisi olsun hakkinda ...

masaAllah rabbim islama bagislasin yavrunu sen kac kilosun hala vermeye devam ediyormusun..bir arkadad hayatin boyunca devam edebilecegin yeme sekliyle diyet yapmalisin demistI..hayirlisi olsun hakkinda ...
Tesekkur ederim duan icin. Suanki kilom53.300 yakin hedefim 50 uzak hedefim 47 boyum 1.60

47 cok zaten arkadasim 50 ideal degilmi senin icin simdiki kilon bile super spor yapalim beraber sikilasalim
Evet haklisin.hedefim sıkılasmak aslinda ama ben sevdigim tatlardan tamamen vazgecmek istemiyorum.cips ve cikolata sayesinde hic duragan bi kilom olmuyor.2 yukari 2 asagi oluyor hep. Ben de yukari ciktiginda 50 nin ustu olmasin diye alt sınırı 47 olsun istiyorum.

164 boyum 57 kiloyum suan ..
canım işte tam hedef kilomdasın benim boyum 1.62 57 olsam yeter sanki bilemedim oraya geleyim karar veririm:KK19:

Tesekkur ederim duan icin. Suanki kilom53.300 yakin hedefim 50 uzak hedefim 47 boyum 1.60
aslında 50 çok yeter sana 47 çok az bence senin ideal kilon 50 en kötü 49 canım çok zayıf olmakta iyi değil:KK19: adını mı değiştirdin canım sen hep bu muydu adın çıkaramadım:KK22:

47 cok zaten arkadasim 50 ideal degilmi senin icin simdiki kilon bile super spor yapalim beraber sikilasalim
katılıyorumm:KK54:

huhuuuuuu :) kızlar napıyosunuz bakalımmm
selam canım senden naber yaptın mı sporunu:KK50:

Bende bugün itibarıyla 3 mile basladım :)
hoşgeldin canım aramıza katılmak istersen listeye alabliirim hala yarın son gün listeye girmek için zaten üç gün arka arkaya yapmayanı yarın da yapmazsa listeden çıkarcam seni alabilim bende varım dersen:KK28:

Evet haklisin.hedefim sıkılasmak aslinda ama ben sevdigim tatlardan tamamen vazgecmek istemiyorum.cips ve cikolata sayesinde hic duragan bi kilom olmuyor.2 yukari 2 asagi oluyor hep. Ben de yukari ciktiginda 50 nin ustu olmasin diye alt sınırı 47 olsun istiyorum.
ama canım yinede 47 az hadi 49 yapalım bizim olsun onu 51 e çıkarsın baktın 51 olmuşsun geri spor yapıp 49 olursun:KK76:

Back