Leslie ile walk at home 2. Grup :)

bende o yuzden iki uc kilo vermek istiyorum bakalm..Leslie ablayi bi bakmissn tamamliyalim biraxda yeme duzenimize dikkat edersek gider umarim..

Son düzenleme:
yaptım canım senin bir mesajını alıntılamıştım ama :) şey dicem ben yarın yapamıcam sporumu pazar günü telafisini yaprım tamam :)

yaptım canım senin bir mesajını alıntılamıştım ama :) şey dicem ben yarın yapamıcam sporumu pazar günü telafisini yaprım tamam :)
tamam canım listeye izinli yazarım yarın listede bazıları açık renk bazıları koyu renk oldu sinir oldum düzelmiyorda mesajına cevap anca verebildim

amin canım inşallah çok iyi vermişsin bende uğraşıyorum bakalım olacak inşallah öneriklerin varmı neler yaptın falan
bol su ictim yesil cay ictim ip atladim Leslie yaptim ekmegi kestim yogurt kuru yaptim bildigimiz diyetler iste baktim cook yedim detoks yapiyordum bir gun sadece meyve ikinci gun lapa sonra duzene devam az ye oz ye

Evt adimi degistrdim @moo idi o zaman. Aslinda 50 nin altina uzuuuuuuun zamandir hic inmedim.heyecanli olurdu herhalde tartida 5 li rakamlari hiiiiic gormemek

bol su ictim yesil cay ictim ip atladim Leslie yaptim ekmegi kestim yogurt kuru yaptim bildigimiz diyetler iste baktim cook yedim detoks yapiyordum bir gun sadece meyve ikinci gun lapa sonra duzene devam az ye oz ye
özet işte abur cubur yok ekmek yok tatlı yok klasik yoldan çıkmazsan doğru yoldasın diyorsun yani sağol canım benim öneriler insanı gaza getiriyor

Evt adimi degistrdim @moo idi o zaman. Aslinda 50 nin altina uzuuuuuuun zamandir hic inmedim.heyecanli olurdu herhalde tartida 5 li rakamlari hiiiiic gormemek
ay balım böceğim adını değiştirdiğini neden söylemiyorsun bir selam vermiyorsun hoşgeldin sarılalım hemen evet sen baya iyiydin zaten kıskanırım seni ben bende tartıda altıları hiç görmek istemiyorum artık öyle deme 5 ler benim hayalim

Canim o zamanlar ben sitede yeni yeni msj yaziyodum. Sadece duzenli bildirimlerimi yapip arada onerilerinizi soruyodum. Hani siz de biraz kizgindiniz ya aktif olmayanlara hic karistirmayayim maziyi dedim

Canim o zamanlar ben sitede yeni yeni msj yaziyodum. Sadece duzenli bildirimlerimi yapip arada onerilerinizi soruyodum. Hani siz de biraz kizgindiniz ya aktif olmayanlara hic karistirmayayim maziyi dedim
olur mu canım ya sen pek giremediğini söylemiştin zaten olsun mazi mazide kaldı güzel günleri hatırlarım ben yine buluştuk kader işte

ee bu yapmayan kızlar neder hani artılar hem artılar hem onlar yok getirtmeyin beni kızlar o artılar atılacak o sporlar yapılacak ona göre listeyi paylaşıyorum şimdi güncel olan artınızı koyun

olur mu canım ya sen pek giremediğini söylemiştin zaten olsun mazi mazide kaldı güzel günleri hatırlarım ben yine buluştuk kader işte
Evet bulustuk kader ama unutma bulusmayi ben ayarladimBu konuya ait 3 baslik vardi ben senin grubu sectm. Hem de baska gruba yonlendirmesin diye dua ederek.

iyi geceler kızlar geç olmuş ya bu artılar sabaha atılır umarım yarın yapıyoruz pazar tatil canlarım hadi bakalım az kaldı yapmayanlar pazar tatil yapamayacak üzgünüm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…