- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
bende o yuzden iki uc kilo vermek istiyorum bakalm..Leslie ablayi bi bakmissn tamamliyalim biraxda yeme duzenimize dikkat edersek gider umarim..Evet haklisin.hedefim sıkılasmak aslinda ama ben sevdigim tatlardan tamamen vazgecmek istemiyorum.cips ve cikolata sayesinde hic duragan bi kilom olmuyor.2 yukari 2 asagi oluyor hep. Ben de yukari ciktiginda 50 nin ustu olmasin diye alt sınırı 47 olsun istiyorum.
yaptım canım senin bir mesajını alıntılamıştım ama :) şey dicem ben yarın yapamıcam sporumu pazar günü telafisini yaprım tamam :)canım işte tam hedef kilomdasın benim boyum 1.62 57 olsam yeter sanki bilemedim oraya geleyim karar veririm
aslında 50 çok yeter sana 47 çok az bence senin ideal kilon 50 en kötü 49 canım çok zayıf olmakta iyi değiladını mı değiştirdin canım sen hep bu muydu adın çıkaramadım
katılıyorumm
selam canım senden naber yaptın mı sporunu
hoşgeldin canım aramıza katılmak istersen listeye alabliirim hala yarın son gün listeye girmek için zaten üç gün arka arkaya yapmayanı yarın da yapmazsa listeden çıkarcam seni alabilim bende varım dersen
ama canım yinede 47 az hadi 49 yapalım bizim olsun onu 51 e çıkarsın baktın 51 olmuşsun geri spor yapıp 49 olursun
tamam canım listeye izinli yazarım yarınyaptım canım senin bir mesajını alıntılamıştım ama :) şey dicem ben yarın yapamıcam sporumu pazar günü telafisini yaprım tamam :)
amin canım inşallah çok iyi vermişsindeadline bnde baslamadan once 67 idim 2bucuk ayda verdim..darisi sana
tamam tatlımmm :)tamam canım listeye izinli yazarım yarınlistede bazıları açık renk bazıları koyu renk oldu sinir oldum düzelmiyorda mesajına cevap anca verebildim
bol su ictim yesil cay ictim ip atladim Leslie yaptim ekmegi kestim yogurt kuru yaptim bildigimiz diyetler iste baktim cook yedim detoks yapiyordum bir gun sadece meyve ikinci gun lapa sonra duzene devam az ye oz yeamin canım inşallah çok iyi vermişsinbende uğraşıyorum bakalım olacak inşallah öneriklerin varmı neler yaptın falan
Evt adimi degistrdim @moo idi o zaman. Aslinda 50 nin altina uzuuuuuuun zamandir hic inmedim.heyecanli olurdu herhalde tartida 5 li rakamlari hiiiiic gormemekcanım işte tam hedef kilomdasın benim boyum 1.62 57 olsam yeter sanki bilemedim oraya geleyim karar veririm
aslında 50 çok yeter sana 47 çok az bence senin ideal kilon 50 en kötü 49 canım çok zayıf olmakta iyi değiladını mı değiştirdin canım sen hep bu muydu adın çıkaramadım
katılıyorumm
selam canım senden naber yaptın mı sporunu
hoşgeldin canım aramıza katılmak istersen listeye alabliirim hala yarın son gün listeye girmek için zaten üç gün arka arkaya yapmayanı yarın da yapmazsa listeden çıkarcam seni alabilim bende varım dersen
ama canım yinede 47 az hadi 49 yapalım bizim olsun onu 51 e çıkarsın baktın 51 olmuşsun geri spor yapıp 49 olursun
özet işte abur cubur yok ekmek yok tatlı yok klasik yoldan çıkmazsan doğru yoldasın diyorsun yanibol su ictim yesil cay ictim ip atladim Leslie yaptim ekmegi kestim yogurt kuru yaptim bildigimiz diyetler iste baktim cook yedim detoks yapiyordum bir gun sadece meyve ikinci gun lapa sonra duzene devam az ye oz ye
ay balım böceğim adını değiştirdiğini neden söylemiyorsun bir selam vermiyorsun hoşgeldin sarılalım hemenEvt adimi degistrdim @moo idi o zaman. Aslinda 50 nin altina uzuuuuuuun zamandir hic inmedim.heyecanli olurdu herhalde tartida 5 li rakamlari hiiiiic gormemek
Canim o zamanlar ben sitede yeni yeni msj yaziyodum. Sadece duzenli bildirimlerimi yapip arada onerilerinizi soruyodum. Hani siz de biraz kizgindiniz ya aktif olmayanlara hic karistirmayayim maziyi dedimay balım böceğim adını değiştirdiğini neden söylemiyorsun bir selam vermiyorsun hoşgeldin sarılalım hemenevet sen baya iyiydin zaten kıskanırım seni ben bende tartıda altıları hiç görmek istemiyorum artık öyle deme 5 ler benim hayalim
olur mu canım ya sen pek giremediğini söylemiştin zaten olsun mazi mazide kaldı güzel günleri hatırlarım benCanim o zamanlar ben sitede yeni yeni msj yaziyodum. Sadece duzenli bildirimlerimi yapip arada onerilerinizi soruyodum. Hani siz de biraz kizgindiniz ya aktif olmayanlara hic karistirmayayim maziyi dedim
iyi geceler canımiyi geceler canlarıımm
Evet bulustuk kaderolur mu canım ya sen pek giremediğini söylemiştin zaten olsun mazi mazide kaldı güzel günleri hatırlarım benyine buluştuk kader işte
Evet bulustuk kaderama unutma bulusmayi ben ayarladim Bu konuya ait 3 baslik vardi ben senin grubu sectm. Hem de baska gruba yonlendirmesin diye dua ederek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?