tamam canım sen buraya yaz artı atamadığında müsait olan senide ekler ben de müsait oldukça eklerim senielh..iyiyim herkes + kendimi atiyor bn telefondan giriyorum + atamamki
tesekkurler Ben 7 gruptan mezun oldum iki cocuk annesiyim 25 yasinda ev hanimiyim..tamam canım sen buraya yaz artı atamadığında müsait olan senide ekler ben de müsait oldukça eklerim seni
kızlar benim işim var yarım saate gelicem kaybolmayın yada muhabbet edin burda takipteyim tanışın bakayım biraz
ay ne güzel mezun olmuşsun inşallah bende görcem o günleritesekkurler Ben 7 gruptan mezun oldum iki cocuk annesiyim 25 yasinda ev hanimiyim..
ne guzel az kalmis 10 kilo verdim bn toplamda yani sizler daha iyisiniz masaAllah onlarda gider bekar olmaninda guzel yanlari varay ne güzel mezun olmuşsun inşallah bende görcem o günleriben 1. takımdayım hala yarışıyorum aynı zamanda kaptan yardımcısıyım işte yardım etmeye çalışıyorum verilecek daha 6 7 kilom var çok şükür o kadar kaldı hatta 10 kilo versem süper olacak bende 25 olcam ama bekarım baya bir hemde
inşallah canım gitsinler boyun kilon ne seninne guzel az kalmis 10 kilo verdim bn toplamda yani sizler daha iyisiniz masaAllah onlarda gider
canım iyi akşamlar ..inşallah canım gitsinler boyun kilon ne senin
164 boyum 57 kiloyum suan ..inşallah canım gitsinler boyun kilon ne senin
masaAllah rabbim islama bagislasin yavrunu sen kac kilosun hala vermeye devam ediyormusun..bir arkadad hayatin boyunca devam edebilecegin yeme sekliyle diyet yapmalisin demistI..hayirlisi olsun hakkinda ...Slm ben bu gruplara girmeye cesaret edememistm menu bildirimi zorunlu oldgu icin. 21 gunluk yarismadadeadline ile yarismistk. bir ara karatay denedim 3 gun kadr.ama beslenme seklim ve imkanlarim elvermedi biraktm.
2 yasinda bi cocugum var.28 yasindaym.
Benden bu kadr.
meyve yemeye calis yada su ic...Ben spor yaptıkca yiyesim geliyo daha cok yiyorum boyle kilo verilmez ki ah ahhh
meyve yemeye calis yada su ic...
sari leblebide atistirabilirsin
Tesekkur ederim duan icin. Suanki kilom53.300 yakin hedefim 50 uzak hedefim 47 boyum 1.60masaAllah rabbim islama bagislasin yavrunu sen kac kilosun hala vermeye devam ediyormusun..bir arkadad hayatin boyunca devam edebilecegin yeme sekliyle diyet yapmalisin demistI..hayirlisi olsun hakkinda ...
o zamnla oluyor merak etme suan ham sayiliriz sonra bi bakmissn cok rahat yapiyorsunAaa evet canım bide kondisyon artsa super :)
47 cok zaten arkadasim 50 ideal degilmi senin icin simdiki kilon bile super spor yapalim beraber sikilasalimTesekkur ederim duan icin. Suanki kilom53.300 yakin hedefim 50 uzak hedefim 47 boyum 1.60
Evet haklisin.hedefim sıkılasmak aslinda ama ben sevdigim tatlardan tamamen vazgecmek istemiyorum.cips ve cikolata sayesinde hic duragan bi kilom olmuyor.2 yukari 2 asagi oluyor hep. Ben de yukari ciktiginda 50 nin ustu olmasin diye alt sınırı 47 olsun istiyorum.47 cok zaten arkadasim 50 ideal degilmi senin icin simdiki kilon bile super spor yapalim beraber sikilasalim
canım işte tam hedef kilomdasın benim boyum 1.62 57 olsam yeter sanki bilemedim oraya geleyim karar veririm164 boyum 57 kiloyum suan ..
aslında 50 çok yeter sana 47 çok az bence senin ideal kilon 50 en kötü 49 canım çok zayıf olmakta iyi değilTesekkur ederim duan icin. Suanki kilom53.300 yakin hedefim 50 uzak hedefim 47 boyum 1.60
katılıyorumm47 cok zaten arkadasim 50 ideal degilmi senin icin simdiki kilon bile super spor yapalim beraber sikilasalim
selam canım senden naber yaptın mı sporunuhuhuuuuuu :) kızlar napıyosunuz bakalımmm
hoşgeldin canım aramıza katılmak istersen listeye alabliirim hala yarın son gün listeye girmek için zaten üç gün arka arkaya yapmayanı yarın da yapmazsa listeden çıkarcam seni alabilim bende varım dersenBende bugün itibarıyla 3 mile basladım :)
ama canım yinede 47 az hadi 49 yapalım bizim olsun onu 51 e çıkarsın baktın 51 olmuşsun geri spor yapıp 49 olursunEvet haklisin.hedefim sıkılasmak aslinda ama ben sevdigim tatlardan tamamen vazgecmek istemiyorum.cips ve cikolata sayesinde hic duragan bi kilom olmuyor.2 yukari 2 asagi oluyor hep. Ben de yukari ciktiginda 50 nin ustu olmasin diye alt sınırı 47 olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?