- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 248
- 31
canım sizin grup çok sesli bizmkisine gelsen çıt yokbir disiplin havası hakim sanki 1.gruptayız biz
Hadi ya neden oyle kiben de bizim grubu sessiz sanirdim en sesli grup 2. Grup
zannimca
[QUOTE="
Sizi de belki bizim gruba katarlar madem fire var
tecrübeni dinlicem tatlım o zmaan bu ay leslie bitsin öle jillianı olmadı yıne hep beraber yaparız :))canım biz bundan önce grup olarak jillian yaptık ama gerçekten zor öncelikle spor geçmişinde yoksa biraz bekle derim ben jillian yanında leslie yapıyordum ama oraya gelene kadar baya yol katettim öncesinde birden jillian yaparsan tehlikeli olabilir leslinin 1 ay dolmaya yakın vucudun alışınca yapmanı tavsiye ederim
bluedreams79 .!.:[QUOTE="
Sizi de belki bizim gruba katarlar madem fire var
ay canımlar buraya gelim muhabbete o zaman ben çoğunlukla buralardayımbizim takım çok sessiz ama yaw üzgün
selam canım buraya da gelebilirisiniz sırf listeler karışmasın diye ayrıldık birbirimizle konuşmayacağız diye bir kural yok ki
gel gel ben burda sıkı yönetime girdim gelmeyene özel mesaj attım yine getirdim burayaben çocuğum olduğundan gün içinde pek giremiyorum tel yada pc elimde ne görse ben oynayacağım diyor fırsat vermiyor bana ama akşamları onu uyuttuktan sonra iki muhabbet ederiz birbirimizi motive ederiz diyorum ama kimse yoook
Selam fit ve guzel hatunlar !
Kizlar malesef bizim grup biraz sessiz. Sessiz ve derinden isi goturcez belkim.
aprilim böceğim gel buraya canım muhabbete kız sende bizi iki dk yerin dibine vurdun fena değilmişiz bakE="ApriL_2007, post: 3942247r: 147766"]canım sizin grup çok sesli bizmkisine gelsen çıt yokbir disiplin havası hakim sanki 1.gruptayız biz
Hadi ya neden oyle kiben de bizim grubu sessiz sanirdim en sesli grup 2. Grup
zannimca
kızlarr selam nasıı gidiyo ben gidiyomm 3 mile dogru donunce gorusurukk öptum sızı :))
tamam canım jillian tecrübelerimi anlatcam sana konuşuruz lesliede ısınınca bir daha bir kaç hafta sonratecrübeni dinlicem tatlım o zmaan bu ay leslie bitsin öle jillianı olmadı yıne hep beraber yaparız :))
he hee sen nereye ben oraya kuzum tabi gelirim bizim grup hareketlenene kadar uğrarım.sonra işim olmazay canımlar buraya gelim muhabbete o zaman ben çoğunlukla buralardayım
selam canım buraya da gelebilirisiniz sırf listeler karışmasın diye ayrıldık birbirimizle konuşmayacağız diye bir kural yok ki
gel gel ben burda sıkı yönetime girdim gelmeyene özel mesaj attım yine getirdim buraya
ay kız biz yine fena değiliz ama 3. grup çok kaktif kıskandım bzizim kızlar nerde
aprilim böceğim gel buraya canım muhabbete kız sende bizi iki dk yerin dibine vurdun fena değilmişiz bakhem ben seni aktif grup üyeleri arasına aldım profil fotona da bayıldım bizimlesin tatlım
iyi aksamlar Ben 5mil in 2 milini yaptim yatana kadar tamamlamayi dusunuyorum nasilsinoz
elh..iyiyim herkes + kendimi atiyor bn telefondan giriyorum + atamamkikızlarrrr kimse var mııııı
iyidirr canımm sen nasılsınnn bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?