Leslie ile walk at home 2. Grup :)

E="ApriL_2007, post: 3942247r: 147766"]canım sizin grup çok sesli bizmkisine gelsen çıt yok bir disiplin havası hakim sanki1.gruptayız biz[/QUOTE]
canım sizin grup çok sesli bizmkisine gelsen çıt yok bir disiplin havası hakim sanki1.gruptayız biz

Hadi ya neden oyle ki ben de bizim grubu sessiz sanirdim en sesli grup 2. Grup
zannimca

zannimca [/QUOTE]

Spora katılım bakımından da bayağı bir fire verdik biz.Bence en sesli grup 3 grup ama sizde fena değilsiniz.Bizde ise tık yok :)

zannimca

Spora katılım bakımından da bayağı bir fire verdik biz.Bence en sesli grup 3 grup ama sizde fena değilsiniz.Bizde ise tık yok :)[/QUOTE]

Sizi de belki bizim gruba katarlar madem fire var

[QUOTE="
Sizi de belki bizim gruba katarlar madem fire var [/QUOTE]

Aslında olabilir.3 gün üstüste yapmayanlar silinecek olursa sayımız bayaa azalacağa benziyor

tecrübeni dinlicem tatlım o zmaan bu ay leslie bitsin öle jillianı olmadı yıne hep beraber yaparız :))

bluedreams79 .!.:
[QUOTE="
Sizi de belki bizim gruba katarlar madem fire var

Aslında olabilir.3 gün üstüste yapmayanlar silinecek olursa sayımız bayaa azalacağa benziyor[/QUOTE]

Bizim grupta da var sanirim oyle birkac kisi. İnsallah bi ayin sonuna kadar gideriz de guzel sonuclar aliriz

kızlarr selam nasıı gidiyo ben gidiyomm 3 mile dogru donunce gorusurukk öptum sızı :))

bizim takım çok sessiz ama yaw üzgün
ay canımlar buraya gelim muhabbete o zaman ben çoğunlukla buralardayım

selam canım buraya da gelebilirisiniz sırf listeler karışmasın diye ayrıldık birbirimizle konuşmayacağız diye bir kural yok ki

gel gel ben burda sıkı yönetime girdim gelmeyene özel mesaj attım yine getirdim buraya
Selam fit ve guzel hatunlar !
Kizlar malesef bizim grup biraz sessiz. Sessiz ve derinden isi goturcez belkim.

ay kız biz yine fena değiliz ama 3. grup çok kaktif kıskandım bzizim kızlar nerde
E="ApriL_2007, post: 3942247r: 147766"]canım sizin grup çok sesli bizmkisine gelsen çıt yok bir disiplin havası hakim sanki1.gruptayız biz

zannimca
aprilim böceğim gel buraya canım muhabbete kız sende bizi iki dk yerin dibine vurdun fena değilmişiz bak hem ben seni aktif grup üyeleri arasına aldım profil fotona da bayıldım bizimlesin tatlım

kızlarr selam nasıı gidiyo ben gidiyomm 3 mile dogru donunce gorusurukk öptum sızı :))
tecrübeni dinlicem tatlım o zmaan bu ay leslie bitsin öle jillianı olmadı yıne hep beraber yaparız :))
tamam canım jillian tecrübelerimi anlatcam sana konuşuruz lesliede ısınınca bir daha bir kaç hafta sonra
canım bende yaptım 3 mil yeni geldim şimdi hadi yapta gel bekliyoruz

he hee sen nereye ben oraya kuzum tabi gelirim bizim grup hareketlenene kadar uğrarım.sonra işim olmazseviom seni kuzum

slm kızlar
3. günümüz ama bildirim dışında sohbete yeni gelme şansım oldu vakit bulamamıştım. nasılsınız nasıl gidiyor ? tanışsak mı burda olan var mı?

13 ŞUBAT güncel liste
@@deadline (++) +3 mil
@@eminem63(--)
@@ervaamm (++)
@@esmaaa06 (++)
@@EYLUL SILA (++) +2mil
@@gel_pcpc (++)
@@Goksar(--)
@@gubsej(--)
@@msgulerr (++)
@@hm22 (++)
@@ilk-nur (++)+3 mil
@@ispanyol (++)

@@jasmine53 (++)
@@kollontai(--)
@@kooficik (++)+ 2mil
@@kurk mantolu madonna (++)+2 mil
@@LHUNAL (++)
@@lois3( ++) + 1 mil
@@lucia7 (++) + 1 mil
@@MasalKusu (++)+3 mil
@@melekes (++)
@@Pain Killer (++)

13 ŞUBAT güncel liste
@@deadline (++) +3 mil
@@eminem63(--)
@@ervaamm (++)
@@esmaaa06 (++)
@@EYLUL SILA (++) +2mil
@@gel_pcpc (++)
@@Goksar(--)
@@gubsej(--)
@@msgulerr (++)
@@hm22 (++)
@@ilk-nur (++)+3 mil
@@ispanyol (++)
@@jasmine53 (++)
@@kollontai(--)
@@kooficik (++)+ 2mil
@@kurk mantolu madonna (++)+2 mil
@@LHUNAL (++)
@@lois3( ++) + 1 mil
@@lucia7 (++) + 1 mil
@@MasalKusu (++)+3 mil
@@melekes (++)
@@Pain Killer (++) +2 mil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…