- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
TAMAM CANIM TESEKKURLERtamam canım bugün yapınca hemen yaz unutma ilk sayfada da değiştiriyorum hemen
jillian zor gibi ama göz korkutması kadar zor değil . ilk 4 günü aşınca alışıyorsun bence vaktin varsa başla=)kızlar jillian da yapmak istiyom ben yaa hiç denemedim ama zor sanırım bbirazcık yapan var mı belki leslie ile birlikte az az yaparım
bi deneyim yarın veya pazar günü bakayım zorlanmazsam baslayım hafta içi baslasam korkarım işte yürüyemezsem rezillik :))jillian zor gibi ama göz korkutması kadar zor değil . ilk 4 günü aşınca alışıyorsun bence vaktin varsa başla=)
yürümeyi etkileyecek kadar et kesmesi oluyo ama geçiyor sabretmek lazım=)bi deneyim yarın veya pazar günü bakayım zorlanmazsam baslayım hafta içi baslasam korkarım işte yürüyemezsem rezillik :))
canım biz bundan önce grup olarak jillian yaptık ama gerçekten zor öncelikle spor geçmişinde yoksa biraz bekle derim ben jillian yanında leslie yapıyordum ama oraya gelene kadar baya yol katettim öncesinde birden jillian yaparsan tehlikeli olabilir leslinin 1 ay dolmaya yakın vucudun alışınca yapmanı tavsiye ederimbi deneyim yarın veya pazar günü bakayım zorlanmazsam baslayım hafta içi baslasam korkarım işte yürüyemezsem rezillik :))
bendebizim takım çok sessiz ama yaw üzgün
ne olacak böyle ? deadline napmış buralara yada çok aktif olanlarla şanslı o yüzden
bende akşamları rahat giriyorum ama yazdım kaç gündür hiç cvp yokben çocuğum olduğundan gün içinde pek giremiyorum tel yada pc elimde ne görse ben oynayacağım diyor fırsat vermiyor bana ama akşamları onu uyuttuktan sonra iki muhabbet ederiz birbirimizi motive ederiz diyorum ama kimse yoook
canım sizin grup çok sesli bizmkisine gelsen çıt yokSelam fit ve guzel hatunlar !
Kizlar malesef bizim grup biraz sessiz. Sessiz ve derinden isi goturcez belkim.
Napayım bizimkinden ses çıkmayınca buralarda geziniyorum.Gel grubumuza gidelim :)bende akşamları rahat giriyorum ama yazdım kaç gündür hiç cvp yokhe hee gelmişiz bide burada bulmuşuz birbirimizi komiğiz
kalk gidelim de orada sesimiz çıksınNapayım bizimkinden ses çıkmayınca buralarda geziniyorum.Gel grubumuza gidelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?