Leslie ile walk at home 2. Grup :)

sabah 1 mil yaptım evden çıkmadan oh kafam rahat bugün. =) artık mili arttırmak istiyorum ama 21 day fix yapıyorum akşam onun için yerimden zor kalkıyorum enerjim hiç olmuyor.:/

kızlar jillian da yapmak istiyom ben yaa hiç denemedim ama zor sanırım bbirazcık yapan var mı belki leslie ile birlikte az az yaparım

kızlar jillian da yapmak istiyom ben yaa hiç denemedim ama zor sanırım bbirazcık yapan var mı belki leslie ile birlikte az az yaparım
jillian zor gibi ama göz korkutması kadar zor değil . ilk 4 günü aşınca alışıyorsun bence vaktin varsa başla=)

jillian zor gibi ama göz korkutması kadar zor değil . ilk 4 günü aşınca alışıyorsun bence vaktin varsa başla=)
bi deneyim yarın veya pazar günü bakayım zorlanmazsam baslayım hafta içi baslasam korkarım işte yürüyemezsem rezillik :))

bi deneyim yarın veya pazar günü bakayım zorlanmazsam baslayım hafta içi baslasam korkarım işte yürüyemezsem rezillik :))
canım biz bundan önce grup olarak jillian yaptık ama gerçekten zor öncelikle spor geçmişinde yoksa biraz bekle derim ben jillian yanında leslie yapıyordum ama oraya gelene kadar baya yol katettim öncesinde birden jillian yaparsan tehlikeli olabilir leslinin 1 ay dolmaya yakın vucudun alışınca yapmanı tavsiye ederim

ben çocuğum olduğundan gün içinde pek giremiyorum tel yada pc elimde ne görse ben oynayacağım diyor fırsat vermiyor bana ama akşamları onu uyuttuktan sonra iki muhabbet ederiz birbirimizi motive ederiz diyorum ama kimse yoook

Selam fit ve guzel hatunlar !
Kizlar malesef bizim grup biraz sessiz. Sessiz ve derinden isi goturcez belkim.

bende akşamları rahat giriyorum ama yazdım kaç gündür hiç cvp yok he hee gelmişiz bide burada bulmuşuz birbirimizi komiğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…