Leslie ile " walk at home" 1GRUP...

Aynuram kusura bkma cnm haber veremedim tum aksilikler basima geliyo bu aralar telim dustu ekran gitti teldn giriyorm dahada yapilmis degil oglumn uyku duzeni bozuldu gunduz hic uyumuyo aksamda bn cok yorulmus oluyorum ustelik bide tirnagim batti uc gundur ustune zor basiyorum beni cikar listeden diycektum cikarmissin zaten cnm tesekkur ederim hersey icin

Bi şey deyil canım ne yaptık ki?ssadece uzin süre haber vermeyen üyeleri çıkarıyorum listeden.yine de haber verdiyin için sağol. İnşallah hayatın düzene girer...dönersin aramıza

Bugünden normal hayata döndüm yapıyorum artık.yeğenim iyileşiyo.bi de hastahaneden çıktı mı çok iyi olacağım.inşallah.o minik canıyla nelerle uğraşıyor
rabbim şifalar versin kaptanım onlar ne kuvvetli bi bünyeye sahipler kaptanım içinizi ferah tutun inşallah tez zamanda aranıza yuvasına kavuşur

aynura kaptan sanırım sona geldik ben grubu yarın kapatmayı düşünüyorum izninle düzenli yapan çok az kişi kaldık 4 kişi bile yok sanırım sen ne kadar devam edeceksin bitirecekmisin

aynura kaptan sanırım sona geldik ben grubu yarın kapatmayı düşünüyorum izninle düzenli yapan çok az kişi kaldık 4 kişi bile yok sanırım sen ne kadar devam edeceksin bitirecekmisin
Gelecek salı günü bitiyo 30gün.isterseniz al kızları da gel buraya birlikde 7günü bitirelim...

Gelecek salı günü bitiyo 30gün.isterseniz al kızları da gel buraya birlikde 7günü bitirelim...
ben söyleyim zaten bir kısmı uğramıyor nerdeyse ben bu hafta salı bitiyor sanıyordum ben 0 zaman söyleyim gelen olursa 1. gruba bildirim yapsın diye çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…