- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
geçmiş olsun kaptanım****7MART****
Adonia +
ApriL_2007 +9
A ay__060 +
_AYNURA_ yapmadı
B bluedreams79 +
Kokunhuzur_2014 yapmadı
C CallanPinckney yapmadı
@UmRaN__63 yapmadı
dagatesi +
Kızlar durumlar fena galiba.benim sorunlarım var.kaç gündür annemlerdeydim yapamadım.yeni doğmuş yiyenimin sağlık sorunu var.sizler de salmışsınız baya.
Bi şey deyil canım ne yaptık ki?ssadece uzin süre haber vermeyen üyeleri çıkarıyorum listeden.yine de haber verdiyin için sağol. İnşallah hayatın düzene girer...dönersin aramızaAynuram kusura bkma cnm haber veremedim tum aksilikler basima geliyo bu aralar telim dustu ekran gitti teldn giriyorm dahada yapilmis degil oglumn uyku duzeni bozuldu gunduz hic uyumuyo aksamda bn cok yorulmus oluyorum ustelik bide tirnagim batti uc gundur ustune zor basiyorum beni cikar listeden diycektum cikarmissin zaten cnm tesekkur ederim hersey icin
günaydın canımGünaydın kızlar gününümüz güzel geçsin İnşallah , iyi sporlar
kaptanım hayırıdır sıkıntıları atlatamadın mı hal ayapmadı yazınca üzüldüm senin adına****9MART****
Adonia +
ApriL_2007 +
A ay__060 +
_AYNURA_ yapmadı
B bluedreams79 +
C CallanPinckney +
@UmRaN__63 +
dagatesi +
Bugünden normal hayata döndüm yapıyorum artık.yeğenim iyileşiyo.bi de hastahaneden çıktı mı çok iyi olacağım.inşallah.o minik canıyla nelerle uğraşıyorkaptanım hayırıdır sıkıntıları atlatamadın mı hal ayapmadı yazınca üzüldüm senin adına
rabbim şifalar versin kaptanım onlar ne kuvvetli bi bünyeye sahipler kaptanım içinizi ferah tutun inşallah tez zamanda aranıza yuvasına kavuşurBugünden normal hayata döndüm yapıyorum artık.yeğenim iyileşiyo.bi de hastahaneden çıktı mı çok iyi olacağım.inşallah.o minik canıyla nelerle uğraşıyor
İnşallah canım benim...rabbim şifalar versin kaptanım onlar ne kuvvetli bi bünyeye sahipler kaptanım içinizi ferah tutun inşallah tez zamanda aranıza yuvasına kavuşur
Gelecek salı günü bitiyo 30gün.isterseniz al kızları da gel buraya birlikde 7günü bitirelim...aynura kaptan sanırım sona geldik ben grubu yarın kapatmayı düşünüyorum izninle düzenli yapan çok az kişi kaldık 4 kişi bile yok sanırım sen ne kadar devam edeceksin bitirecekmisin
ben söyleyim zaten bir kısmı uğramıyor nerdeyse ben bu hafta salı bitiyor sanıyordum ben 0 zaman söyleyim gelen olursa 1. gruba bildirim yapsın diye çok iyi olurGelecek salı günü bitiyo 30gün.isterseniz al kızları da gel buraya birlikde 7günü bitirelim...