- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
canım y akilo bildirimleri de yapıyor muyuz buraya???*****20ŞUBAT********
Adonia
A Akrepimm
ApriL_2007
A ay__060
_AYNURA_
B bluedreams79
@catlaw
dagatesi
@sadiye20
C CallanPinckney
asivemai
bahar00695
günaydın kızlar
cuma tartısı yüzünüze gülsün :))
Bildirim zorunluluğu yok canım ama istersen paylaşabilirsin.Değişimleri paylaşman bizler için de motivasyon olur bencecanım y akilo bildirimleri de yapıyor muyuz buraya???
teş.ederim ilk başladığım da kilom:61,100 idi şuan 60,600gr. pzt gününden bu yana 500 grm. vermişimBildirim zorunluluğu yok canım ama istersen paylaşabilirsin.Değişimleri paylaşman bizler için de motivasyon olur bence
Gayet güzel.Ben dün paylaşmıştım gerçi.73.4 ile başladım 11 Şubatta.Bugün 71.9 gösteriyordu tartı.teş.ederim ilk başladığım da kilom:61,100 idi şuan 60,600gr. pzt gününden bu yana 500 grm. vermişim
seninde çok iyimiş 1,5 kilo vermişsin maşallahGayet güzel.Ben dün paylaşmıştım gerçi.73.4 ile başladım 11 Şubatta.Bugün 71.9 gösteriyordu tartı.
Yarısı ödemdir büyük ihtimalle ama olsun tartı da eksiyi görmek bayaa iyi geldi bana :)Daha bir şevkle yapıyorum şimdiseninde çok iyimiş 1,5 kilo vermişsin maşallah
kesinlikle canım sonuçta eksileri görüyorsun bu bile bi motive bende eksileri görünce çok mutlu olup daha bi heves ediyorumYarısı ödemdir büyük ihtimalle ama olsun tartı da eksiyi görmek bayaa iyi geldi bana :)Daha bir şevkle yapıyorum şimdi
evet canım yeni başladım sabahları 30 dk yürüyüş yapıyorum akşamları da 1 mil yapıyorum bebeğim müsade etse 2 mil yapıcam ama olmuyo pc için kavga ediyoruz resmenKaç mil yapıyorsun Ümran.Sanırım sen de yeni başladın leslie yapmaya
aynen canım bende öyle inşallah böyle devam eder güzel kilolar veririzben bir hafatada 600 gram verdim kızlar
ama diyetime de dikkat ediyorum
Ben diyet yapamıyorum ne yazıkki.Yapabilsem daha iyi olacak ama şimdilik spora yükleniyorumben bir hafatada 600 gram verdim kızlar
ama diyetime de dikkat ediyorum
benim kızım 10,5 aylık deli oluyo bilgisayarı görünce ki tv açıyorum eti cin reklamını falan aman bana mısın demiyo illa ki pc olacak allahtan eşim oyalıyo da 1 mil i tamamlayabiliyorumÇocuk sorunu bende de var.Sabahları oğlumla beraber yapıyoruz.Biraz çizgi film izliyor biraz bana eşlik ediyor ama bazende durmuyor. ama bir şekilde 3 mili tamamlıyorum.Aslında 5 mil yapmak istiyorum ama oğlumu o kadar süre zaptedemem o yüzden şimdilik 3 mil
Bir ortak noktamız daha varmış ümran.13 nisan da benim oğlumun doğum günü ve bende o zaman biraz olsun zayıflamak istiyorum :)aynen canım bende öyle inşallah böyle devam eder güzel kilolar veririz
benim asıl istediğim göbeğimden kurtulmak ve hamiş kalmadan önceki kiloma dönmek 1 nisan da kızımın doğum günü çünkü elbisemi güzelce girebileyim istiyorum inşallah istediğimde olur
ayy canım benim yaBir ortak noktamız daha varmış ümran.13 nisan da benim oğlumun doğum günü ve bende o zaman biraz olsun zayıflamak istiyorum :)