• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Migren nedeniyle 1 hafta spir yaoamadim ama commk sukur regl de olmama rağmen yagdan kilo vermisim bugun tekrar spora basladim
20 dk leslie
17 dk hit
5 dk karin harwkerleri
175 ip basladim 1 hafta yogun yapicam ramazan da duruma gore insallah yapabilirim

Üç gün iş güç derken Pazartesi ve 30 dakika ile başladım düzenimiz sürekli değişiyor çocuklarla
İnşaallah ramazanda 30 dakika artı 15 dakika bölgesel hareketlerle devam edeceğim bakalım

Migren nedeniyle 1 hafta spir yaoamadim ama commk sukur regl de olmama rağmen yagdan kilo vermisim bugun tekrar spora basladim
20 dk leslie
17 dk hit
5 dk karin harwkerleri
175 ip basladim 1 hafta yogun yapicam ramazan da duruma gore insallah yapabilirim
Ben sahura kadar uyumayıp gece yapmayı planlıyorum halının üstümde sesi açmayıp ayaklarıma dikkat edersem pek ses çıkmıyor

Ben maalesef biraz depresif hale girdim hiç diyet modunda değilim
Bu yüzden kilo veremiyorum ama almamak için devam edeceğim
adet öncesi hormonlar
evden sıkıldım hepsi etkiledi yani
ama inş sporu bırakmayacağım yoksa kilo alırım
Sen de durum nedir verdin mi
Ben cok guzel gidiyodum regl oncesi migren tuttu 1 hafta spor yapamadim simdi tekrar basladim ama vücut agrilari basa sariyor bir hafta bile olsa o da benim canimi sıktı biraz rahat bıraktım ramazan da geliyor sporu iyice yapıp ramazan da devam edersem baya olur zaten 4 kilo veriyirdum her ramazan böyle iste stres bende de cok malesef hep basa sariyorum diyorum ama tek umidim kilo almamam

Back