- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
Ben sıkı diyet yapanlardan değilim ama bitiminde bende spor yaptıysam bi düşüş oluyorRegl döneminde kilo verme duruyor mu kızlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sıkı diyet yapanlardan değilim ama bitiminde bende spor yaptıysam bi düşüş oluyorRegl döneminde kilo verme duruyor mu kızlar.
Başla işte fırsat olur burdada tek tük düzenli yapam var kilo verendeİyi geceler kızlar bende geçen yıl leslie yapıyordum ip atylıyordum şimdi yapamıyorum . Bi başlıyabilsem iftarda dikkat ediyorum sahurdada bide az spor yapsam bende keşke
Başla işte fırsat olur burdada tek tük düzenli yapam var kilo verende
Başlayın bende adet girdi bahar yorgunluğu ara verdim inş tekrar başlayacsğımBiraz ip atlıyorum aslında yarın inşallah leslie de yapmaya başalarsam iyi olur
Başladım bile 900 ip atladım 20suqart yaptım bende bundan sonra günlük yaptığım sporu yazarımBaşlayın bende adet girdi bahar yorgunluğu ara verdim inş tekrar başlayacsğım
İnşallah canım teşekkür ederimBen sıkı diyet yapanlardan değilim ama bitiminde bende spor yaptıysam bi düşüş oluyor
Olsun sakın bırakma bende öyle 3 gunum adetımın tartılma bıle bu dönem moralın bozulmasın bıttıgınde tartılBende akşamları 2 mile yapıyorum. İlk 2 gün 1 kg verdim fakat regl oldum gram dahi veremiyorum
Öyle yapacağım canım. Yoksa insan kilo vermiyorum diye yemek istiyor daha daOlsun sakın bırakma bende öyle 3 gunum adetımın tartılma bıle bu dönem moralın bozulmasın bıttıgınde tartıl
Ben yarın kendımı ölçücemÖyle yapacağım canım. Yoksa insan kilo vermiyorum diye yemek istiyor daha da
Ben hiç ölçmedim ya sadece tartılıyorumBen yarın kendımı ölçücem
Incelme olursa yazarım
Olmasa da yazarım:))
Sende olc haftalık bakalım hem motıve olur bıze
Cnm ıste metre vardıe ev deBen hiç ölçmedim ya sadece tartılıyorum
nasıl ölçeçeğim peki onu da bilmiyorum ki
69.5 tu en son canım.Cnm ıste metre vardıe ev de
Belını gogsunu falan olc:))
Bu arada kac kilosun
Olsun sonun da yuzumuz guler ınlh bende cok mutlu degılım:))