Leş gibi, dayanabileceğimi sanmıyorum 🤦🏻‍♀️

Gastronomi okudum, okulda da donmuş balıkları cozdurur öyle kullanırdık.
Gastronomi okuduysanız daha iyi bilirsiniz herhalde ya da gıda mühendisi arkadaşlar daha mi iyi bilirler. Çözülmeye başlayan gıdalar mikroorganizmalar üremeye başlar. Çözdürme işlemi ne kadar uzarsa, organizma miktarı da buna paralel artacaktır. Bence çözdürmeden pişirin.

78 yaşında.

Babannen halanlarla birlikte mi yaşıyor? Onlar da bıkıp salmışlar artık galiba. Daha önce hiç aynı evde kalmadınız mı, öyle olduğunu bilmiyor muydunuz? Bence üzgün bir yüz ifadesiyle söyleyebilirsiniz kırmadan, yada halana söyleyebilirsin o annesine söyler.

Benim babaannem 74 yaşındaydı. Delirium hastalığı vardı. Oturduğu yere tükürürdü. Babaanne yapma dediğimde ne yaptım ki derdi. O zamanlar ben de çok kızardım ona ama sonra bilinçli yapmadığını anladım. Aslında aklı yerindeyken o kadar titiz bir insandı ki ben temizliği ondan öğrendim. Bir seneye kalmadan vefat etti zaten.

Hoş geldin yaşlılar dünyasına
Söylesen de duzeltmez, çünkü o bir yaşlı

Canı sıkıldıkça konu açıyor zaten ablası..

Gerçekten bizzat kendi babanneni bizlere bu şekilde gösterirken hiç rahatsız olmadın mı? Ben okurken dahi rahatsız oldum da... Biz buradan nasıl bir yardımda bulunabiliriz? Evde yok madem markete gidip bir adet çamaşır suyu edin hijyeni sağla. Ya da çek kapıyı çık git. Bu gibi ihtimalleri bize sormadan da akıl edebilecek yaştasındır. Bazı paylaşımlar sırf paylaşım yapmak için değil mi?

Pislikler sebebiyle babannemde kalmiyorum dogru duzgun. Sukur babam ev yapıyorda gerek kalmicak.
Bizim birde bulasiklari sabunsuz yikarlar. O tabaklar tak tak yapisir eline. Camasir suyuyla deterjanla yikarsan kavga cikarirlar. Ben hep ananeme gidiyodum o sebeple. Tamam yasli insan yapamaz degismezde bari yapana ses etme

O babaanne değişmez zaten gelmiş 80 yaşına

Lakin kadın burnunu silmiş balgam çıkarmış bu kadar dert mi

Bazen düşünüyorum bu konular bu kadar dert de neden bu umumi tuvaletlerden içeri girilmiyor pislikten

Gözü görmüyordur lavaboyu fark etmiyordur

Alırsın ıslak mendil silersin gider

Lavaboya çamaşır suyu mu döküyorsunuz evinizde akar gider

Muhtemelen markette de yoktur çamaşır suyu yurtdışı diyorsun zira

Adı üstünde çamaşır suyu yıllar önce çamaşır için girmiş yurdum insanı hayatına ama bu zararlı kimyasalı bir atamadık hayatımızdan

Okuduğunuzu anlamakta güçlük çekiyorsunuz, net.
Yurtdışına onların yanına geldim. Market arabayla gidilebilecek uzaklıkta diyorum.
He evet kapıyı çıkıp yürüye yürüye eve gideyim dimi? En mantıklı çözüm

Tabiki hayır. En mantıklı çözüm açık ara farkla babannenin balgamına bizim çözüm bulmamızı istemen. Babannenin gırtlağına çorap sokarak öldürmeye ne dersin cici kız? Kesin çözüm. %100 çalışıyor.

Babaannen pis olabilirde yinede uzucu bi durum bukadar pis demen.. ben uzuldum sahsen...
Aranizda samimiyet olmamasi ayri bir tuhaf sonucta babaannen.. sirke deterjan iş gorebilir, karbonat varsa oda olur karıştır, evini temizle torun olarak.. belki anlar ne deyim

Pardon?
Tatlım ya canım sıkıldığında kendimi eğlemek için daha eğlenceli yollar biliyorum.
Kaldı ki kafamdan konu uydursam über eğlenceli konular açardım herhalde
O über konularına da istemeden de olsa şahit oluyoruz zaten..Bu durum şayet sana dert olsaydı buraya konu açmaz temizliğe başlayarak 75 yaşında ki kadını burda yermezdin.

Bence hemen evine dön

Niye yaş ilerledikçe evimizi temiz tutma gereğimiz azalıyor mu? Eli ayağı tutan herkes bir zahmet evini temizler hijyene önem verir. Kadın kapı açık balgam çıkarıyormuş benim anneannemde de var aynı huy. Yaşlıların geneli böyle yapıyor anlam veremiyorum alışkanlık galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…