Leş gibi, dayanabileceğimi sanmıyorum 🤦🏻‍♀️

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hatunlar,

Kısa bir süreliğine halamın yanına geldim, babaannem de burada.

Sorun tamamen babaanem odaklı.
Kadın üst düzey pis.
Banyo kapısını kapatmadan işini görüyor(tuvaletini yapmaktan bahsetmiyorum)
Biz duymak zorunda miyiz sen burnunu mu temizliyorsun yoksa b*lgam mı çıkarıyorsun?

Işını gördükten sonra lavabonun içini temizleniyor.
2-3 gündür lavaboya bakmadan dişlerimi fırçalayıp, ellerimi yıkamaya çalışıyorum ama gerçekten midem bulanıyor. Tuvalete bile güçlükle gidiyorum.

Yani bir insanın en azından bunlara mahal vermeyecek şekilde hijyenik olması çok mu zor?

Gidip onu uyaramam öyle bir samimiyet yok aramızda. Evde saçma bir şekilde çamaşır suyu falan da yok ki lavoboya döküp az çok hijyeni sağlayayım. Sıvı çamaşır deterjanı döktüm sanıyorum ki o tarz bir etkisi yoktur
Çamaşır suyu alamam çünkü market uzakta, arabayla gidilebilecek bir yerde.

Napayım ben hatunlar?

Son düzenleme:
Temizlik malzemesi alıp lavabo ve tuvaleti kullanmadan önce temizlemekten başka çaren yok gibi. Halan temizlik yapmıyor mu?bunca zaman bunlara bir çözüm üretmemiş galiba sonuçta beraber yaşıyorlar snırım

En yakın markete gidip birkaç tane çamaşır suyu al

Çamasır suyu evde yoksa alabileceğiniz bir yerde mi yok. Gercekten çok kötü ama yaslı insanlar da degişmiyorlar ve neden bu kadar rahatlar anlamıyorum. Sürekli kalmayacaksınız en azından öyle düşünün rahatlayın.

hala ne yapiyor?
Valla evdeki hiç kimseye batmıyor bu durum anlamadigim tuhaf bir şekilde.

Gerçi buzluktaki balıklar çözülsün diye mutfak lavobosunun içindeki pis bulaşıkların üzerine torbayla koyan birisinin de çok temiz olmasını beklememek gerek diye düşünüyorum.

Lavabolari her gün temizlemekten başka çareniz yok.Sıvı deterjan temizlik bezi su yeterli şimdilik.

O yaştaki kadina samimiyetin olsa bile uyari yapmani onermem.Seni dinleyecegini sanmiyorum.Bildigi gibi devam edecektir.
Benim garip buldugum o pisligi sadece sen mi goruyorsun???Ev sahibi ne yapiyor??Evde iki kisi daha var.Lavabolara,tuvalete bakip temizligini yapmiyor mu??
Arkadaşlarin da onerdigi gibi tek yapabilecegin o zaman temizligi sen yapacaksin.Başka caren yok.

Allahim okumayaydim iyiydi
Arkadasin evine falan gitsen kisa bir sure? Pislige de hic dayanamaz insan iyyk igrenc
Evine dön annacim , ne isin var babaannenin evinde?
Halam ülke sınırları dışında yaşıyor. Market yuruyeyerek gidilebilecek bir yerde değil ne yazık ki. Arabayla gidiyorlar her yere.

Babannenin olduğu gibi sanırım halanda pis ki evde temizlik malzemesi yok :) ve o lavabo hiç temizlenmiyor. Ya temizlik malzemesi alıp temizleyeceksn yada hic ses etmeden bu şekilde devam edeceksin sonuçta oraya misafirliğe gitmişsin alan memnun satan memnun :)

Hala nerelerde bu arada bide şunu merak ettim artık ordamı yaşayacaksın..eğerki öyleyse sıva paçaları başla temizliğe artık bu saatden sonra babaanne terbiye edilemez ama sürekli uyarın rahatsız olduğunu bilsin belki azcık çeki düzen verir hayatına

Onlar böyle yaşamaya alışmış anlaşılan.. sende kısa bi süreligine kalcakmışsın kal ve evine geri dön..

Ay valla yakın olsa gidip alacağım da yakın değil

Delirmemek için zor tutuyorum kendimi.
Be kadın tamam pissin, temizlemiyorsun da niye sesli bir eylem yaparken kapıyı kapatmıyorsun?

Ay valla yakın olsa gidip alacağım da yakın değil

Delirmemek için zor tutuyorum kendimi.
Be kadın tamam pissin, temizlemiyorsun da niye sesli bir eylem yaparken kapıyı kapatmıyorsun?
Canım görgüszluk cehalet. Eski insan sonuçta bazılarında yok öyle dusunce sen ne kadar anlatmaya çalışırsan çalış anlamaz bu yastan sonra degismez

Ne yazmışım çamaşır suyu alamıyorum. Neden çünkü market uzakta. Alternatif bir yol arıyorum.

Markete gidip temizlik malzemesi alabilirsin. Anlamak mümkün değil 3 gün lavaboya bakmadan kullandım demenizi. Madem pis, gözünüzü kapatıp yokmuş gibi davranmak yerine işe girişip temizleyin. Babane de hala da senden büyükler. Senin onlardan temizlik yapmalarını beklememen lazım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…