- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
En yakın markete gidip birkaç tane çamaşır suyu alMerhabalar hatunlar,
Kısa bir süreliğine halamın yanına geldim, babaannem de burada.
Sorun tamamen babaanem odaklı.
Kadın üst düzey pis.
Banyo kapısını kapatmadan işini görüyor(tuvaletini yapmaktan bahsetmiyorum)
Biz duymak zorunda miyiz sen burnunu mu temizliyorsun yoksa b*lgam mı çıkarıyorsun?
Işını gördükten sonra lavabonun içini temizleniyor.
2-3 gündür lavaboya bakmadan dişlerimi fırçalayıp, ellerimi yıkamaya çalışıyorum ama gerçekten midem bulanıyor. Tuvalete bile güçlükle gidiyorum.
Yani bir insanın en azından bunlara mahal vermeyecek şekilde hijyenik olması çok mu zor?
Gidip onu uyaramam öyle bir samimiyet yok aramızda. Evde saçma bir şekilde çamaşır suyu falan da yok ki lavoboya döküp az çok hijyeni sağlayayım. Sıvı çamaşır deterjanı döktüm sanıyorum ki o tarz bir etkisi yoktur
Napayım ben hatunlar?
Valla evdeki hiç kimseye batmıyor bu durum anlamadigim tuhaf bir şekilde.hala ne yapiyor?
Lavabolari her gün temizlemekten başka çareniz yok.Sıvı deterjan temizlik bezi su yeterli şimdilik.Merhabalar hatunlar,
Kadın üst düzey pis.
Biz duymak zorunda miyiz sen burnunu mu temizliyorsun yoksa b*lgam mı çıkarıyorsun?
2-3 gündür lavaboya bakmadan dişlerimi fırçalayıp, ellerimi yıkamaya çalışıyorum ama gerçekten midem bulanıyor. Tuvalete bile güçlükle gidiyorum.
Yani bir insanın en azından bunlara mahal vermeyecek şekilde hijyenik olması çok mu zor?
Gidip onu uyaramam öyle bir samimiyet yok aramızda. Evde saçma bir şekilde çamaşır suyu falan da yok ki lavoboya döküp az çok hijyeni sağlayayım. Sıvı çamaşır deterjanı döktüm sanıyorum ki o tarz bir etkisi yoktur
Napayım ben hatunlar?
Allahim okumayaydim iyiydi
Arkadasin evine falan gitsen kisa bir sure? Pislige de hic dayanamaz insan iyyk igrenc
Evine dön annacim , ne isin var babaannenin evinde?
Halam ülke sınırları dışında yaşıyor. Market yuruyeyerek gidilebilecek bir yerde değil ne yazık ki. Arabayla gidiyorlar her yere.konu açmak için açanlarda bugün.
ne kadar saçma bişey yazdığınızın farkında mısınızbiz size burdan çamaşır suyu al ve kendin kullanmadan önce temizle dışında başka bi fikir veremeyiz. hani dert desen değil, değil desen hiç değil.
Hala nerelerde bu arada bide şunu merak ettim artık ordamı yaşayacaksın..eğerki öyleyse sıva paçaları başla temizliğe artık bu saatden sonra babaanne terbiye edilemez ama sürekli uyarın rahatsız olduğunu bilsin belki azcık çeki düzen verir hayatınaMerhabalar hatunlar,
Kadın üst düzey pis.
Napayım ben hatunlar?
Ay valla yakın olsa gidip alacağım da yakın değilBabannenin olduğu gibi sanırım halanda pis ki evde temizlik malzemesi yok :) ve o lavabo hiç temizlenmiyor. Ya temizlik malzemesi alıp temizleyeceksn yada hic ses etmeden bu şekilde devam edeceksin sonuçta oraya misafirliğe gitmişsin alan memnun satan memnun :)
Canım görgüszluk cehalet. Eski insan sonuçta bazılarında yok öyle dusunce sen ne kadar anlatmaya çalışırsan çalış anlamaz bu yastan sonra degismezAy valla yakın olsa gidip alacağım da yakın değil
Delirmemek için zor tutuyorum kendimi.
Be kadın tamam pissin, temizlemiyorsun da niye sesli bir eylem yaparken kapıyı kapatmıyorsun?
Ne yazmışım çamaşır suyu alamıyorum. Neden çünkü market uzakta. Alternatif bir yol arıyorum.konu açmak için açanlarda bugün.
ne kadar saçma bişey yazdığınızın farkında mısınızbiz size burdan çamaşır suyu al ve kendin kullanmadan önce temizle dışında başka bi fikir veremeyiz. hani dert desen değil, değil desen hiç değil.
Markete gidip temizlik malzemesi alabilirsin. Anlamak mümkün değil 3 gün lavaboya bakmadan kullandım demenizi. Madem pis, gözünüzü kapatıp yokmuş gibi davranmak yerine işe girişip temizleyin. Babane de hala da senden büyükler. Senin onlardan temizlik yapmalarını beklememen lazım zatenMerhabalar hatunlar,
Kadın üst düzey pis.
Napayım ben hatunlar?
sirkeyi dök beklet. Sonra sofra tuzunu dök cif gibi etki ediyor ovala. Sonra da durulaNe yazmışım çamaşır suyu alamıyorum. Neden çünkü market uzakta. Alternatif bir yol arıyorum.