- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Pisleşsinler demedim ki ben. Temizliği onlardan beklemek saçmalık. Lavabo pis ama halam temizlesin ben ellemem olmaz diyorum.Niye yaş ilerledikçe evimizi temiz tutma gereğimiz azalıyor mu? Eli ayağı tutan herkes bir zahmet evini temizler hijyene önem verir. Kadın kapı açık balgam çıkarıyormuş benim anneannemde de var aynı huy. Yaşlıların geneli böyle yapıyor anlam veremiyorum alışkanlık galiba.
Ya hahaahahha çok güldüm. Benim anneannem de sabah kahvaltı hazırlıyordu tesadüfen mutfağın önünden geçtim yumurta kırarken pat diye hapşurdu yumurtanın üstüne. O günden sonra o evde bir şey yiyemedim. Söyleyemediğim için yumurtayı afiyetle yediler. Dayım hep kavga eder ne kadar pissin temizle şuraları gerekirse temizlikçi tutalım diye istemez. İçlerinde yok demek ki."babaanne vücut atıklarını çıkardığın yeri temizle bir zahmet. Sizin türünüz dışınızda insan türü de yaşıyor bu evde" derim ben. Samimi olmaya gerek yok bunu söylemek için. Hatta samimi olmadığım insana daha rahat söylerim. Kırılır endişem olmaz.
Deveyi güt ya da git.Merhabalar hatunlar,
Kısa bir süreliğine halamın yanına geldim, babaannem de burada.
Sorun tamamen babaanem odaklı.
Kadın üst düzey pis.
Banyo kapısını kapatmadan işini görüyor(tuvaletini yapmaktan bahsetmiyorum)
Biz duymak zorunda miyiz sen burnunu mu temizliyorsun yoksa b*lgam mı çıkarıyorsun?
Işını gördükten sonra lavabonun içini temizleniyor.
2-3 gündür lavaboya bakmadan dişlerimi fırçalayıp, ellerimi yıkamaya çalışıyorum ama gerçekten midem bulanıyor. Tuvalete bile güçlükle gidiyorum.
Yani bir insanın en azından bunlara mahal vermeyecek şekilde hijyenik olması çok mu zor?
Gidip onu uyaramam öyle bir samimiyet yok aramızda. Evde saçma bir şekilde çamaşır suyu falan da yok ki lavoboya döküp az çok hijyeni sağlayayım. Sıvı çamaşır deterjanı döktüm sanıyorum ki o tarz bir etkisi yoktur
Çamaşır suyu alamam çünkü market uzakta, arabayla gidilebilecek bir yerde.
Napayım ben hatunlar?
Konu sahibi cidden ilginç biri bi bakıyorsun bohem nerde akşam orda sabah herkesle rahat takılan fucbody sever bi bakıyorsun babaanne balgamı problemi yaşayan torun. Aile yapısı ve yaşayışını çözemedim
Azalmiyor tabi ama yasli yok etrafinda galiba. Babaannemde balgam cikartirdi bende tiksinirdim ama altini cizerek soluyorum belli etmezdim!! Iki buklum insan ne kadar hijyene dikkat edebilir... gucu oman var olmayan var.. az dusunelim ltfnNiye yaş ilerledikçe evimizi temiz tutma gereğimiz azalıyor mu? Eli ayağı tutan herkes bir zahmet evini temizler hijyene önem verir. Kadın kapı açık balgam çıkarıyormuş benim anneannemde de var aynı huy. Yaşlıların geneli böyle yapıyor anlam veremiyorum alışkanlık galiba.
Balgam çıkarmadan evvel kapıyı kapatmanın güçle kuvvetle alakası yok ki. Ülkemizde bazı yaşlılar her şeyden ben yaşlıyım diyip sıyrılıyor. Temizlik insanın içinde varsa çok ağır durumlar dışında başka türlü rahat edemez zaten. Babaannem de yaşlıydı ama anneannemle arasında dünya kadar fark vardı.Azalmiyor tabi ama yasli yok etrafinda galiba. Babaannemde balgam cikartirdi bende tiksinirdim ama altini cizerek soluyorum belli etmezdim!! Iki buklum insan ne kadar hijyene dikkat edebilir... gucu oman var olmayan var.. az dusunelim ltfn
Herkesin yetistirme tarzi farklidir. Benim babaannem tuvaletede gitmezdi oturuduu yerden mendile yapardi. Ama asla incitmedim. Oyle ogrenmis oyle gitmis. Durupta pis diyemem.. bugun temizim sukur.. ama yarin obur gun benimde oyle olmayacagim anlamina gelmez.. Allahim aklimizi almazsinBalgam çıkarmadan evvel kapıyı kapatmanın güçle kuvvetle alakası yok ki. Ülkemizde bazı yaşlılar her şeyden ben yaşlıyım diyip sıyrılıyor. Temizlik insanın içinde varsa çok ağır durumlar dışında başka türlü rahat edemez zaten. Babaannem de yaşlıydı ama anneannemle arasında dünya kadar fark vardı.
Kaç yaşında bu teyzeMerhabalar hatunlar,
Kadın üst düzey pis.
Biz duymak zorunda miyiz sen burnunu mu temizliyorsun yoksa b*lgam mı çıkarıyorsun?
2-3 gündür lavaboya bakmadan dişlerimi fırçalayıp, ellerimi yıkamaya çalışıyorum ama gerçekten midem bulanıyor. Tuvalete bile güçlükle gidiyorum.
Yani bir insanın en azından bunlara mahal vermeyecek şekilde hijyenik olması çok mu zor?
Gidip onu uyaramam öyle bir samimiyet yok aramızda. Evde saçma bir şekilde çamaşır suyu falan da yok ki lavoboya döküp az çok hijyeni sağlayayım. Sıvı çamaşır deterjanı döktüm sanıyorum ki o tarz bir etkisi yoktur
Napayım ben hatunlar?
halan neden ninenin arkasından kirlettiği yerleri girip temizlemiyor sonuçta onun evi..yoksa senden mi bekliyor?Merhabalar hatunlar,
Kadın üst düzey pis.
Napayım ben hatunlar?
Of gerçekten bazı insanların anlama problemi var.Benim de anneannem bizde kaliyo. Yasliligindan dolayi cocuk gibi oluyorlar. Ama bunu buraya yazmanin sana ne faydasi olacak. Ne yaaplim biz bu durumda sana
Ahahah.Konu sahibi cidden ilginç biri bi bakıyorsun bohem nerde akşam orda sabah herkesle rahat takılan fucbody sever bi bakıyorsun babaanne balgamı problemi yaşayan torun. Aile yapısı ve yaşayışını çözemedim
Sıkıcı bir hayatınız var muhtemelen, öyle böyle yorumlarla stres atmaya çalışıyorsunuz.Tabiki hayır. En mantıklı çözüm açık ara farkla babannenin balgamına bizim çözüm bulmamızı istemen. Babannenin gırtlağına çorap sokarak öldürmeye ne dersin cici kız? Kesin çözüm. %100 çalışıyor.