Leş gibi, dayanabileceğimi sanmıyorum 🤦🏻‍♀️

Pisleşsinler demedim ki ben. Temizliği onlardan beklemek saçmalık. Lavabo pis ama halam temizlesin ben ellemem olmaz diyorum.

Ya hahaahahha çok güldüm. Benim anneannem de sabah kahvaltı hazırlıyordu tesadüfen mutfağın önünden geçtim yumurta kırarken pat diye hapşurdu yumurtanın üstüne. O günden sonra o evde bir şey yiyemedim. Söyleyemediğim için yumurtayı afiyetle yediler. Dayım hep kavga eder ne kadar pissin temizle şuraları gerekirse temizlikçi tutalım diye istemez. İçlerinde yok demek ki.

Deveyi güt ya da git.

Vay benim pamuk ninem ya
83 yaşında vefat etti ama çok temiz bi kadındı. Bazen yüzünde ufak tüy çıkınca hemen bizi çağırır kızım şurda bi tüy elime geliyo bir alıversen insanların gözüne batmasın derdi(kendi gözü görmüyo)

Yine de senin yerinde olsam kendi babaanneme kıyamazdım arkasından böyle şeyler yazmazdım sanırım.

Hala ben biraz titizim lavaboları ovmadan rahat edemem bana bi deterjan falan şeyedebilir misin desen anlarlar zaten.....

Konu sahibi cidden ilginç biri bi bakıyorsun bohem nerde akşam orda sabah herkesle rahat takılan fucbody sever bi bakıyorsun babaanne balgamı problemi yaşayan torun. Aile yapısı ve yaşayışını çözemedim
Azalmiyor tabi ama yasli yok etrafinda galiba. Babaannemde balgam cikartirdi bende tiksinirdim ama altini cizerek soluyorum belli etmezdim!! Iki buklum insan ne kadar hijyene dikkat edebilir... gucu oman var olmayan var.. az dusunelim ltfn

Azalmiyor tabi ama yasli yok etrafinda galiba. Babaannemde balgam cikartirdi bende tiksinirdim ama altini cizerek soluyorum belli etmezdim!! Iki buklum insan ne kadar hijyene dikkat edebilir... gucu oman var olmayan var.. az dusunelim ltfn
Balgam çıkarmadan evvel kapıyı kapatmanın güçle kuvvetle alakası yok ki. Ülkemizde bazı yaşlılar her şeyden ben yaşlıyım diyip sıyrılıyor. Temizlik insanın içinde varsa çok ağır durumlar dışında başka türlü rahat edemez zaten. Babaannem de yaşlıydı ama anneannemle arasında dünya kadar fark vardı.

Herkesin yetistirme tarzi farklidir. Benim babaannem tuvaletede gitmezdi oturuduu yerden mendile yapardi. Ama asla incitmedim. Oyle ogrenmis oyle gitmis. Durupta pis diyemem.. bugun temizim sukur.. ama yarin obur gun benimde oyle olmayacagim anlamina gelmez.. Allahim aklimizi almazsin

Kaç yaşında bu teyze

Benim de anneannem bizde kaliyo. Yasliligindan dolayi cocuk gibi oluyorlar. Ama bunu buraya yazmanin sana ne faydasi olacak. Ne yaaplim biz bu durumda sana

halan neden ninenin arkasından kirlettiği yerleri girip temizlemiyor sonuçta onun evi..yoksa senden mi bekliyor?

Benim de anneannem bizde kaliyo. Yasliligindan dolayi cocuk gibi oluyorlar. Ama bunu buraya yazmanin sana ne faydasi olacak. Ne yaaplim biz bu durumda sana
Of gerçekten bazı insanların anlama problemi var.
Bunu gidermek için ne yapabilirim falan bunu soruyorum.

Konu sahibi cidden ilginç biri bi bakıyorsun bohem nerde akşam orda sabah herkesle rahat takılan fucbody sever bi bakıyorsun babaanne balgamı problemi yaşayan torun. Aile yapısı ve yaşayışını çözemedim
Ahahah.
Napiim hava değişimi olsun diye halamın yanına geldim. Normalde güzel vakit geçiririz ama babaanem de bu sefer buradaymış.
Rahat bir insan olmam pisliğe karşı umursamaz olmamı sağlamıyor. Keşke sağlasa

Sıkıcı bir hayatınız var muhtemelen, öyle böyle yorumlarla stres atmaya çalışıyorsunuz.
Tamam yorumunuzla en cool siz oldunuz, alkışş
Alternatif bir temizlik yolu aradığım bariz belli bence. Ya da benim aklıma gelmeyen kolay bir çözüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…