Leş gibi, dayanabileceğimi sanmıyorum 🤦🏻‍♀️

Ay daha önce bir kez böyle bir lavabo gördüm ben evde 2 saat oturamadım, işim var deyip kaçtım
O aklıma geldi ay gelmez olaydı :skandal:
Dönemiyorum velvette'm.
Uleyn ne hayallerle gelmiştim. Kafamı rahatlatıp, nirvanaya falan ulaşıp geri dönecektim.
Hafta içine bilet alıp hijyen dolu yuvama döneceğim 🙇🏻‍♀️

Niye yaş ilerledikçe evimizi temiz tutma gereğimiz azalıyor mu? Eli ayağı tutan herkes bir zahmet evini temizler hijyene önem verir. Kadın kapı açık balgam çıkarıyormuş benim anneannemde de var aynı huy. Yaşlıların geneli böyle yapıyor anlam veremiyorum alışkanlık galiba.

Buna katılıyorum.
Babaannem de anneannem de hemen hemen aynı yaşlarda.
Anneannem titiz, temizdir.
Babaannem, konu sahibininkinden hallice.
Demek ki istemekle oluyor bazı şeyler...

Sıkıcı bir hayatınız var muhtemelen, öyle böyle yorumlarla stres atmaya çalışıyorsunuz.
Tamam yorumunuzla en cool siz oldunuz, alkışş 👏🏻
Alternatif bir temizlik yolu aradığım bariz belli bence. Ya da benim aklıma gelmeyen kolay bir çözüm..
Aşk olsun yorum da beğendiremedik. Peki gidiyorum. Gittim.

Halam ülke sınırları dışında yaşıyor. Market yuruyeyerek gidilebilecek bir yerde değil ne yazık ki. Arabayla gidiyorlar her yere.
Benim evimde öyle en yakın markete bile araba ile gidiliyor ama gidiyoruz yani..halan hiç alışveriş yapmıyor mu?O gittiğinde söyle alsın temizlik malzemeleri.O zamana kadar da karbonat limon karışımı ile ovala..
Bu arada babaannen buraya bunları yazdığını bilse ne kadar üzülür.

Benim evimde öyle en yakın markete bile araba ile gidiliyor ama gidiyoruz yani..halan hiç alışveriş yapmıyor mu?O gittiğinde söyle alsın temizlik malzemeleri.O zamana kadar da karbonat limon karışımı ile ovala..
Bu arada babaannen buraya bunları yazdığını bilse ne kadar üzülür.
Son paragrafınız için diyebileceğim bir şey yok.
Belli başlı temizlik kuralları vardır, uyulması gerekir.
Çok uç bir şey beklemiyorum ki. Şahsen tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmemekle eş değer bu.

Son paragrafınız için diyebileceğim bir şey yok.
Belli başlı temizlik kuralları vardır, uyulması gerekir.
Çok uç bir şey beklemiyorum ki. Şahsen tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmemekle eş değer bu.
Öyle de yaşlı insanlar unutabilir yada gücü olmayabilir. Genç bir torunu olarak ona hissettirmeden hemen arkasından girip temizlemek ne kadar zor olabilir ki?Hem hemen temizlerseniz daha kolay olurdu..
Birgün sizde yaşlı olacaksınız empati yapabilmeyi bilmeli insan..

Öyle de yaşlı insanlar unutabilir yada gücü olmayabilir. Genç bir torunu olarak ona hissettirmeden hemen arkasından girip temizlemek ne kadar zor olabilir ki?Hem hemen temizlerseniz daha kolay olurdu..
Birgün sizde yaşlı olacaksınız empati yapabilmeyi bilmeli insan..
Bir hastalığı ya da bir durumu olsa anlayış gösteririm zaten.
Gayet aklî basında, kendi işini gören, her şeyini yapan birisi.

Balgamı niye sansürledin ben ona takıldım :KK70:
Orda kalmaktan rahatsızsan kalma. Kadın yaşlı ve kendi evi yani sanmıyorum düzeleceğini

Bir hastalığı ya da bir durumu olsa anlayış gösteririm zaten.
Gayet aklî basında, kendi işini gören, her şeyini yapan birisi.
Söyleyin o zaman..yada sessizce temizleyin ilk mesajımda yazdığım gibi..başka ne gibi fikirler istiyorsunuz?
Karbonat soda sirke deterjan vs bunlar sizin aklınıza gelmedi mi gerçekten?

Balgamı niye sansürledin ben ona takıldım :KK70:
Orda kalmaktan rahatsızsan kalma. Kadın yaşlı ve kendi evi yani sanmıyorum düzeleceğini
Normalde halamın yanında kalmıyordu. Zaten eve dönebilecek durumum olsa vıınn turizm modunda olurdum da halam yurtdışında yaşıyor, onun yanına geldim.

Kk'da midesi aşırı hassas hatunlar var, şimdi linç yemeyeyim dedim :KK70:

Çamaşır suyu lavaboya yapışmış balgamı temizlemek için kullanılmaz. Herhangi bir fırça ya da bulaşık süngeri ile cif, bulaşık deterjanı hatta sıvı sabun ile bile kolayca temizleyebilirsiniz. Evde temizlik yapmıyorum diyorsunuz ama insan asgari düzeyde bu işleri bilmeli en azından. Az önce gastronomi okudum gibi bir mesajınızı okudum . Mutfak ile ilgilenen bir insanın temizlik yöntemlerini bilmemesi çok çok garip.

gitme halanın evine orada kalmak zorunda mısın? belli ki onlar böyle bir hayata alışkın onlara normal geliyor gitmezsen görmezsin tiksinmezsin yapacak başka bir şey yok.

Benim kvde de oyle hatta kucuk tuvaletini banyoya yapiyor hic gitmek bile istemiyorum. Camasir mak. Deterjaniylada yikasan olur bence deterjan deterjandir

X