Leş gibi, dayanabileceğimi sanmıyorum 🤦🏻‍♀️

Markete gidip temizlik malzemesi alabilirsin. Anlamak mümkün değil 3 gün lavaboya bakmadan kullandım demenizi. Madem pis, gözünüzü kapatıp yokmuş gibi davranmak yerine işe girişip temizleyin. Babane de hala da senden büyükler. Senin onlardan temizlik yapmalarını beklememen lazım zaten
Halam yurtdışında yaşıyor. Market arabayla gidilebilecek bir yerde. Gidip kendim alabilecek olsam gider alırım.
Su tuttum, deterjan döktüm ama iyi bir çözüm olmadı.
Hoş ne yaparsam yapayım bir sonraki tuvalete gidişimde yine lavobo les.

Ne yazmışım çamaşır suyu alamıyorum. Neden çünkü market uzakta. Alternatif bir yol arıyorum.
🤦🏻‍♀️
😂😂😂 peki. umarım bulursunuz alternatif bir yol. bi çıktığınızda alıverirsiniz yani bunu buraya sormak çok saçma. ha illa cevap arıyorsanız babaannenizin mikrobunu kırmak için sirke işe yarayabilir 👍🏽

Konu sahibi size o kadar hak verdim ki. Benimde en nefret ettiğim şeylerden biri budur. Ama malesef o yaştan sonra değiştirmen imkansız zira bu durumu yaşamış birisiyim. Gideceğin güne kadar sabır diliyorum sadece.

😂😂😂 peki. umarım bulursunuz alternatif bir yol. bi çıktığınızda alıverirsiniz yani bunu buraya sormak çok saçma. ha illa cevap arıyorsanız babaannenizin mikrobunu kırmak için sirke işe yarayabilir 👍🏽
Neyse normalde yanıtımı hakkıyla verirdim de hamilelik nedeniyle böyle olduğunuzu varsayıyorum.

Valla evdeki hiç kimseye batmıyor bu durum anlamadigim tuhaf bir şekilde.

Gerçi buzluktaki balıklar çözülsün diye mutfak lavobosunun içindeki pis bulaşıkların üzerine torbayla koyan birisinin de çok temiz olmasını beklememek gerek diye düşünüyorum.
O balıklar yenmez. Donmuş gıdalar çözdürülmeden pişirilir.

Kendi evinize dönemez misiniz? O insanlar pisliği benimsemiş sanki.

O balıklar yenmez. Donmuş gıdalar çözdürülmeden pişirilir.

Kendi evinize dönemez misiniz? O insanlar pisliği benimsemiş sanki.
Donmuş gıdalar cozdurulur ama geceden buzdolabının alt tarafında yavaş yavaş cozdurulmesi gerekir.saglikli olanı bu ama malesef çabuk olsun diye dışarıda cozdurulebiliyor .

Ayy valla hiç gelemem böyle şeylere zorunlu değilse dön evine değişmezler bu saatten sonra bi de kavga çıkar aranızda.Temizlemek de zor bence başkasının pisliğini :duduk::KK1:

Babaannen kaç yaşında? Yasliysa mazur görmek lazım. Yaşlandıkça akılları küçülüyor çünkü. Benim 5 yaşındaki kızım gibi düşünüyorlar artık. Bunu böyle düşünürsen ona kızmak yerine daha anlayışlı olursun. Kim bilir biz neler neler yaptık da onlar temizledi?

Çamaşır suyu yoksa karbonat ve sirke de aynı işi görür. Kullanılmış bir diş fırçasıyla veya süngerle temizleyip sonra atabilirsin çöpe.

X