- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Dönemiyorum velvette'm.Ay daha önce bir kez böyle bir lavabo gördüm ben evde 2 saat oturamadım, işim var deyip kaçtım
O aklıma geldi ay gelmez olaydı
Niye yaş ilerledikçe evimizi temiz tutma gereğimiz azalıyor mu? Eli ayağı tutan herkes bir zahmet evini temizler hijyene önem verir. Kadın kapı açık balgam çıkarıyormuş benim anneannemde de var aynı huy. Yaşlıların geneli böyle yapıyor anlam veremiyorum alışkanlık galiba.
Dönemiyorum velvette'm.
Uleyn ne hayallerle gelmiştim. Kafamı rahatlatıp, nirvanaya falan ulaşıp geri dönecektim.
Hafta içine bilet alıp hijyen dolu yuvama döneceğim
Aşk olsun yorum da beğendiremedik. Peki gidiyorum. Gittim.Sıkıcı bir hayatınız var muhtemelen, öyle böyle yorumlarla stres atmaya çalışıyorsunuz.
Tamam yorumunuzla en cool siz oldunuz, alkışş
Alternatif bir temizlik yolu aradığım bariz belli bence. Ya da benim aklıma gelmeyen kolay bir çözüm..
Benim evimde öyle en yakın markete bile araba ile gidiliyor ama gidiyoruz yani..halan hiç alışveriş yapmıyor mu?O gittiğinde söyle alsın temizlik malzemeleri.O zamana kadar da karbonat limon karışımı ile ovala..Halam ülke sınırları dışında yaşıyor. Market yuruyeyerek gidilebilecek bir yerde değil ne yazık ki. Arabayla gidiyorlar her yere.
Son paragrafınız için diyebileceğim bir şey yok.Benim evimde öyle en yakın markete bile araba ile gidiliyor ama gidiyoruz yani..halan hiç alışveriş yapmıyor mu?O gittiğinde söyle alsın temizlik malzemeleri.O zamana kadar da karbonat limon karışımı ile ovala..
Bu arada babaannen buraya bunları yazdığını bilse ne kadar üzülür.
Öyle de yaşlı insanlar unutabilir yada gücü olmayabilir. Genç bir torunu olarak ona hissettirmeden hemen arkasından girip temizlemek ne kadar zor olabilir ki?Hem hemen temizlerseniz daha kolay olurdu..Son paragrafınız için diyebileceğim bir şey yok.
Belli başlı temizlik kuralları vardır, uyulması gerekir.
Çok uç bir şey beklemiyorum ki. Şahsen tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmemekle eş değer bu.
Bir hastalığı ya da bir durumu olsa anlayış gösteririm zaten.Öyle de yaşlı insanlar unutabilir yada gücü olmayabilir. Genç bir torunu olarak ona hissettirmeden hemen arkasından girip temizlemek ne kadar zor olabilir ki?Hem hemen temizlerseniz daha kolay olurdu..
Birgün sizde yaşlı olacaksınız empati yapabilmeyi bilmeli insan..
Söyleyin o zaman..yada sessizce temizleyin ilk mesajımda yazdığım gibi..başka ne gibi fikirler istiyorsunuz?Bir hastalığı ya da bir durumu olsa anlayış gösteririm zaten.
Gayet aklî basında, kendi işini gören, her şeyini yapan birisi.
Normalde halamın yanında kalmıyordu. Zaten eve dönebilecek durumum olsa vıınn turizm modunda olurdum da halam yurtdışında yaşıyor, onun yanına geldim.Balgamı niye sansürledin ben ona takıldım
Orda kalmaktan rahatsızsan kalma. Kadın yaşlı ve kendi evi yani sanmıyorum düzeleceğini
Evde temizlik ve ev işi yapan biri pek değilim, bilmem de fazla.Söyleyin o zaman..yada sessizce temizleyin ilk mesajımda yazdığım gibi..başka ne gibi fikirler istiyorsunuz?
Karbonat soda sirke deterjan vs bunlar sizin aklınıza gelmedi mi gerçekten?