- 24 Mart 2019
- 107
- 136
- 18
- 25
- Konu Sahibi gulsecicekk
-
Okuduğunu okul o şekilde dalga geçilmeyecek tarzdan bi okul olacak emin olun :)Leo nedir ya daha neler duyacağız Yarabbi farklı olmak için bu kadar da tuhaf bir isim konmaz ki bir üyenin mesajına katılıyorum okulda lo diye dalga geçerler hadi atlas güzel de Leo oldu mu hiç
İzlerdin mıydın Aşkın peşinde bayilirdim bende hep kızım olursa Jade koyacağım derdimJade ile Lukas bu... muziklerinin hastasiyimm. Ayriyettne lukasin kizinin adi Mel di. Biziimkiler onu bile koyar. Isim konusunda bile git gide yozlasiyoruz.. cok tuhaf. Onlarda bir musluman ismi bulamazsiniz.u
Öncelikle hayatin neler getireceğini bilemezsiniz bu kadar emin konuşmayın.Okuduğunu okul o şekilde dalga geçilmeyecek tarzdan bi okul olacak emin olun :)
Leo nedir ya daha neler duyacağız Yarabbi farklı olmak için bu kadar da tuhaf bir isim konmaz ki bir üyenin mesajına katılıyorum okulda lo diye dalga geçerler hadi atlas güzel de Leo oldu mu hiç
Pia gayet güzel bir isim bence, ben pek koyana rastlamadım. İçinde attila ilhan gizli, kötü olması imkansız gibi geliyor.Çevresindekiler pia, mia, çia, liya ve türevleri olacağından arada kaynar.
İzlerdin mıydın Aşkın peşinde bayilirdim bende hep kızım olursa Jade koyacağım derdim
Bütün oyuncular sahaneydi gerçekten unutamadiklarimdan benimde :)Ya bayilirdim cok kucuktum cok. Ikincisi tirt. Ama birinci versiyonun benim icin yeri ayri. Hele maktub sarkisi.. filmin muzikleride cok basariliydi. Ayrica jade fas dili yeşim taşı demek filmdeki anlami da guzeldi jadenin annesi jadeye hamile iken bu taşi bulmus ona kolye olarak vermisti. Ah ah.
Pia gayet güzel bir isim bence, ben pek koyana rastlamadım. İçinde attila ilhan gizli, kötü olması imkansız gibi geliyor.
Okuduğunu okul o şekilde dalga geçilmeyecek tarzdan bi okul olacak emin olun :)
Canım öyle istedi :)Madem oyle Renk'ten niye vazgectin?
Pia gayet güzel bir isim bence, ben pek koyana rastlamadım. İçinde attila ilhan gizli, kötü olması imkansız gibi geliyor.
Herkesin zevki kendine elbetteki ama ben gercekten saka yapmis arkadas sandim. Hic duymadim bu isimleri ve ben de degisik olsun diye abartmaktan skldim. Ben eski klasik isimleri seviyorum.Onat da Sonat da güzel isimler.
Cem-Sivilcem tarzı esprilerle bu isimlerle dalga geçmeyi çocukca buldum.
Onat öz Türkçe bir isim. Şahane anlamlara sahip:
1. İyi, güzel, düzgün. 2. İyi ahlaklı 3. Doğru, dürüst, nitelikli. 4. Kolay.5. Uygun, münasip, yakışır
Sonat ise bir veya iki çalgı için yazılmış müzik eseri.
Leo gibi özenti değil, gerçekten elit bulduğum bir isim.
Merhabalar bende 33. haftamdayım. Sizin düşündüğünüz isimler var mı :) atlas hala benimde içime sinmiyor da..Öncelikle Allah sağlıkta kucağınıza almayı nasip etsin... Bende ikiz erkek bebeklere hamileyim (34.hafta) isim konusunda da inanmayacaksınız ama bizde eşimle kararsızız hala :) Şuan doğum için Amerikadayım ve ilerde çocukların burada yaşama ihtimalini düşünerek bende kolay söylenebilen için ğ,ş,ö,ç,ü olmayan isimler arıyorum. Sizin gibi bende nedense kesinlike uyumlu isimler istemiyorum... Efe & Ege , Ahmet & Mehmet... gibi gibi...Burada Türk ailelerin en çok verdiği isim Deniz (bu ismi oldum olası hiç sevmem + unisex bir sim olması sebebiyle eledim), 2. isim ise Atlas... Atlasıda eşim beğenmedi... Leo ismide çok güzel ama yanına middle name istiyor sanki... Yurt dışında ve Türkiyede kullanırken zorluk çekmez...
siz kaçıncı haftanızdasınız? G gulsecicekk
Şuan için ağır basan isimler Aras & Emir :)Merhabalar bende 33. haftamdayım. Sizin düşündüğünüz isimler var mı :) atlas hala benimde içime sinmiyor da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?