- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi gulsecicekk
-
Çok sağolun fikirleriniz çok değerli teşekkürlerMerhaba.Ikisi de gayet hoş isimler.Atlas, Yunan mitolojisinde Iapetos ile Klymene'nin 13 çocuğundan en güçlü olanıdır. Olympos'a saldırdığı için Zeus tarafından gök kubbeyi omuzlarında taşımakla cezalandırılmıştır. Bu mitolojik dayanakla tıpta kafatasını taşıyan ilk omura da atlas adı verilmiştir.Leo da aslan demek.Ikisi de gücü temsil ediyor.Bu ismi yabanci diye elestirenlerin hangisinin cocugunun ismi Turkce acaba cok merak ediyorum..Turkce soz dizilimine uygun olmayam Farsca ve Arapca isimler hepsi..Bence guzel.Kimseye bakmayin koyun.Ikiz diye soylenisleri neredeyse ayni isimler secmemeniz de cok dogru bir secim.Saglikla kucaginiza alin insallah..
Saka yapiyorsunuz sandimAslan’ın okunuşunu sevmiyorum leo daha hoş geliyor. Sonat onat gibi isimleri sevmiyorum devin de kız ismi hissi veriyor.
Brazilya dizisi vardi musluman kizla hristan erkegin askini anlatiyordu orda vardi bu isimlerÇocukken oğlum olursa İsmini Lucas koymak isterdim nerden duyduysamo geldi aklıma. Siz beğeniyorsanız istediğiniz ismi verin. Atlas güzel geliyor kulağa ama Leo pek değil. Türkiye de yaşıyoranız çocuğa lo diye hitap edilme ihtimali yüksek
Bence Leo çok hoş geliyor kulağaİkiz erkek bebeklerimin adlarında karar vermek üzereyim. Asla birbirine benzeyen iki isim koymayacağım. Leo ve atlas koymayı düşünüyorum. Sizce nasıllar?
Siz söyleyince anımsadım evet bir diziden duymuştumBrazilya dizisi vardi musluman kizla hristan erkegin askini anlatiyordu orda vardi bu isimler
Siz söyleyince anımsadım evet bir diziden duymuştum
Rica ederim. El clone. Cocuklugumun dizisiAaaaa adamı şıp diye hatırladımdizinin ismi neydi bulup izleyim. Çok teşekkürler bu arada..
Rica ederim. El clone. Cocuklugumun dizisi
Farklı ve hoş bence de, teşekkür ederimBence Leo çok hoş geliyor kulağaSağlıkla kucağınıza almayı dilerim, oğlum olsa düşünebilirdim de, hem farklı hem de çok aykırı değil bana göre, çok beğendim
Saka yapiyorsunuz sandimgercekten „ son at 10 at „ yazmislar. Bence icinizden ne geliyorsa onu takin. Kime ne ki
Gerçekten elitse gidin koyun çocuğunuza, leoya zorladık mı? herkesin kendi düşüncesi. Bence de 10at sonat çok zorlama.Onat da Sonat da güzel isimler.
Cem-Sivilcem tarzı esprilerle bu isimlerle dalga geçmeyi çocukca buldum.
Onat öz Türkçe bir isim. Şahane anlamlara sahip:
1. İyi, güzel, düzgün. 2. İyi ahlaklı 3. Doğru, dürüst, nitelikli. 4. Kolay.5. Uygun, münasip, yakışır
Sonat ise bir veya iki çalgı için yazılmış müzik eseri.
Leo gibi özenti değil, gerçekten elit bulduğum bir isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?