- 28 Şubat 2008
- 14.731
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
solotica satıyorsunuz diye en doğalı en güzeli o dimi
Kesinlikle hiç doğal değil soloticalar..Ve gözün rengini değiştirmede hiç başarılı değil malesef..Denedim ve aldığıma pişman oldum...Lens olduğu çok belli oluyor...Ucuz olan lenslerden herhangi bir artısını göremedim ben...
kızmayın ama hangisi daha doğal kesinlikle quartzo:)
allah aşkınıza göz var nizam var şu lensin neresi güzel ya BİRDE BENİM LENSİME BAKIN SACMALIOSUNUZ BAZEN :/
Bunlarda benımkıler :) freshlook grey .........................Eki Görüntüle 404432 Eki Görüntüle 404431 Eki Görüntüle 404430
Kesinlikle hiç doğal değil soloticalar..Ve gözün rengini değiştirmede hiç başarılı değil malesef..Denedim ve aldığıma pişman oldum...Lens olduğu çok belli oluyor...Ucuz olan lenslerden herhangi bir artısını göremedim ben...
Bende soloticaların doğal olmadığını düşünüyorum.... Bi ara solotica adlı topiği baya takip ettim uzaktan çekildiğinde bi sorun yok gibi ama çok yakından bariz belli lens olduğu böyle bi çok foto gördükten sonra hiç doğal olmadığı kanısına vardım...
Göz var nizam var...
Üstelikte benim amacım bazı arkadaşlar gibi ticari değil.Sadece arkadaşlara yardımcı olmak maksatlı.Zaten ben bir lens satıcısı değil kullanıcısıyım.Vetman arkadaşımdan aldım.Çokta menunum.Çünkü ben birçok lens kullanmış biri olarak en sonunda soloticada karar kıldım.Aslada lens olduğu anlaşılmıyor.Çevremde herkes beni renkli gözlü sanıyormuşTabiki gerçeği söylüyorum.Çünkü söylemediğim bir kaç durum oldu sonra lenssiz beni görünce mahçup oldum.Ancak tabiki kişinin tercihidir saygı duyarım.Lütfen kullandığımız kelimelerede dikkat edelim
Eki Görüntüle 429163 Eki Görüntüle 429164
freshlook starling grey hafif mavimsiye bakıyo hareli elimden geldgnce net çekmeye çalştm fakat cep telfnyla bu kdr oluyor :)
Dudaklarının ve göz kapağının yapısı çok güzel maaşallah
Eki Görüntüle 429462
burada da çok net olmamakla birlikte taktıktan snr acısından kıvrandığım quartzolar :)
Eki Görüntüle 429462
burada da çok net olmamakla birlikte taktıktan snr acısından kıvrandığım quartzolar :)
Sende siyah saç çok daha vamp ve sexy duruyo bu arada tatlım bu renk de kötü değil yakışmış ama, siyahın duruşu sende daha bi başka.